نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: راهنمایی و ترفند های بازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7--130) +--- موضوع: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-Dark-Souls-2) |
RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - aidian - 10-05-2016 با سلام من بازی رو تموم کردم ولی یه راه تو مرحله یکی از غولای اصلی هست که از تعداد زیادی آدم تشکیل شده بعد از کشتن غول تو همون محوطه که آتیش روشنه یه غاره که به بانفایر و یه محراب ختم میشه وقتی از طریق محراب میرم به جایی که مثل قبرستونه در بزرگه بسته است البته مثل این در چند جای دیگه بعد غولا باز میشه ولی اینیکی بسته است کلیدشو از کجا باید بگیرم RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedmasumeh - 10-05-2016 دوست عزیز شما باید اول forgaten key رو بدست بیاری تو همون اریا یه جایی هست دوتا مار از دیوار میان بیرون و اتک میزنن جلو مار دومی با احتیاط بپر پایین البته نباید بپری یواش برو جلو مشعل روشن کن لبه پایینی که باید بری روش میبینی،که یه دره قفله بازم پایین رو نگاه کن یه لبه دیگه میبینی برو پایین اینجا یه غار هست دوتا جاینت داخلشن با احتیاط نابودشون کن کلید رو بهت میده حالا بروmejula از چاهی که به همین اریا رسیدی برو پایین یه در هست پیداش کن کلید اونجاست RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedmasumeh - 10-13-2016 سلام دوستان من پنج تا جاینت سول رو گرفتم ولی یوز کردم هر پنج تارو کینگ وندریک اصلا دمیج نمیخوره چکار کنم همه باسهارو زدم حیرون اینم فقط برم سر وقت ناشاندرا نسخه scholar of first sin رو بازی میکنم ممنون میشم کمکم کنید RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeed aghababaee - 10-13-2016 (10-13-2016, 01:56 AM)saeedmasumeh نوشته است: سلام دوستان من پنج تا جاینت سول رو گرفتم ولی یوز کردم هر پنج تارو سلام به شما. خیلی خیلی سخته بدون اون سول ها مبارزه با کینگ وندریک. یعنی تقریبا اون سول ها هرز کدوم یه صورت تصاعدی قدرت وندریک رو کم میکنن. باید اینقدر بزنید و بزنید و بزنید وندریک رو تا باهاتون دشمن بشه سرانجام و تبدیل بشه به باس. کار خیلی سختیه کشتنش بدون روح های غول ها. RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedgreat - 10-13-2016 (10-13-2016, 01:56 AM)saeedmasumeh نوشته است: سلام دوستان من پنج تا جاینت سول رو گرفتم ولی یوز کردم هر پنج تارو منم تو بازی همه سول های غول ها رو خوردم مونده بودم حیرون چه کنم.ولی بازی راه چاره گذاشته واسه ما.تو منطقه Black gulch همونجا که پره سمه و باس the rotten رو میکشی.یه منطقه مخفی هست که توش دوتا غول هست که هنو زندن.اونارو بکشی یه سول جاینت بهت میده.بعد دوباره باید با اون ایتمی که دوباره باس هارو ریسپاون میکنه اون منطقرو ریسپاون کنی تا با کشتن دوباره غول ها دوباره سول اونهارو بگیری.با این کار میتونی حتی پنج شیشتا سول بگیری.اون منطقه مخفیم باید لب مرز اون منطقه سمی پایینو نگاه کنی تا یه زمین پیدا کنی.ویدیوشو سرچ کن توضیحش سخته یخورده. RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeed aghababaee - 10-13-2016 (10-13-2016, 10:55 AM)saeedgreat نوشته است:(10-13-2016, 01:56 AM)saeedmasumeh نوشته است: سلام دوستان من پنج تا جاینت سول رو گرفتم ولی یوز کردم هر پنج تارو با ریسپاون کردن مناطق می تونی هر چند بار میخوای دشمنا رو برگردونی الیته باید باس منطقه رو هم هر بار بکشی که قویتر هم میشه مثل بقیه دشمنا. برخی دشمنای خاص هم هستن که دیگه ریسپاون نمیشن. RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedgreat - 10-13-2016 (10-13-2016, 11:00 AM)saeed aghababaee نوشته است:اون دوتا جاینت یخورده قبل تر اون منطقه مبارزه با باس هستن.لازم نیست دیگه باس هم دوباره بکشه.کلا سیستم اون دو تا غول زنده جوریه که بعد گرفتن اولین جاینت سول تا با Bonfire Ascetic ریسپاون نشن دوباره جاینت سول نمیدن ولی سول عددی میدن.تا یادم نرفته بگم منطقه black gulch دوتا بونفایر داره.واسه غولا باید اولی با Bonfire Ascetic ریسپاون بشه.(10-13-2016, 10:55 AM)saeedgreat نوشته است:(10-13-2016, 01:56 AM)saeedmasumeh نوشته است: سلام دوستان من پنج تا جاینت سول رو گرفتم ولی یوز کردم هر پنج تارو RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedmasumeh - 10-25-2016 دوستان سلام ببخشید یه سوال آیتم petrified somethingکارش تو بازی چیه ممنون میشم راهنمایی کنید RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - AMIR_PC - 10-25-2016 (10-25-2016, 12:31 AM)saeedmasumeh نوشته است: دوستان سلام ببخشید یه سوال آیتم petrified somethingکارش تو بازی چیه ممنون میشم راهنمایی کنید ُسلام این آیتم تا اونجایی که من خبر دارم و شنیده بودم، درست و غلطش رو نمیدونم حالا! برای Dyna & Tillo هستش، این Dyna & Tillo همونی بود که توی محیط اول اول بازی بعد انتخاب اسم از خونه بیرون میای، اون یه تیکه راه بلندی که باید به ماژولا برسی توی ورودیش همون بالای سرت یه صخره هست، راهش رو یادم رفته ولی یکی از این غارهای اطرافت بهش میتونی راه پیدا کنی. وقتی رسیدی بالای صخره یه جای پرنده میبینی که پچهاشونو توش نگه میدارن، اونجا این ایتم رو بزن ببین چی میشه. RE: نکاتی کلیدی در Dark Souls 2 - saeedmasumeh - 10-25-2016 من خودمم همونجا یوز میکنم ولی در اصل فکر کنم یه کاربرد دیگه ای هم داشته باشه بازم ممنون برا جوابت |