تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: PC (https://forum.gamefa.com/Forum-PC) +--- انجمن: انجمن PC داران! (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-PC-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-The-Elder-Scrolls-V-Skyrim) |
RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - The Outsider - 10-20-2013 سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم: اول این که کسی میتونه یه چن تا مود توپ واسه این گیم معرفی کنه؟؟؟؟ دوم این که تو قسمت alchemy، باید دونه دونه مواد رو ازمایش کنیم تا خاصیتاشو یاد بگیریم یا راه دیگه داره؟؟؟ (مثل خوندن کتاب و ....) راستی میخوام از دو نفر تشکر ویزه کنم: یکی Farhan که همچین تاپیک توپی زد [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] یکی دیگه هم Mr.B عزیز که کلن هرچی مشکل تو skyrimداریم رو حل میکنه! [img]/images/smi/new/113.gif[/img] RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - last assassin - 10-20-2013 سلام[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من هنوز این بازیو نگرفتم[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] میخوام بدونم آیا بعد این که نژادتو انتخاب کردی بعدا میشه عوضش کرد[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اژدها ها تو این بازی چه نقش هایی دارن یعنی چیکار میشه باهاشون کرد[img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img] میخوام legendary edition رو میخوام بگیرم اگه میشه طبق اون بگین[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] خیلی ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Farhan - 10-20-2013 ما هم یک زمانی سوال جواب می دادیم اما دیگه پیر شدیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اینم یک سایت ایرانی که توش مد های مختلفی از بازی رو داره: www.game-iran.com/pc-game/download-game-mods RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - last assassin - 10-20-2013 (10-20-2013, 09:44 PM)'Farhan' نوشته است: ما هم یک زمانی سوال جواب می دادیم اما دیگه پیر شدیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Farhan - 10-20-2013 (10-20-2013, 10:33 PM)'last assassin' نوشته است:اره. توسط یک نفر یا یک گروه ساخته میشه٬ به نسخه هم ربطی نداره legendary فقط یک پکه که همه بسته های الحاقی رو داره و دارای آپدیت جدید هستش. فقط بعضی از مد ها به یک آپدیت خاص و بعضی ها که خیلی کم هستن به بسته الحاقی نیاز دارن. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img](10-20-2013, 09:44 PM)'Farhan' نوشته است: ما هم یک زمانی سوال جواب می دادیم اما دیگه پیر شدیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اینم جواب سوالات (: سلام من هنوز این بازیو نگرفتم میخوام بدونم آیا بعد این که نژادتو انتخاب کردی بعدا میشه عوضش کرد نه. امکان تغییر نژاد وجود نداره. اژدها ها تو این بازی چه نقش هایی دارن یعنی چیکار میشه باهاشون کرد اول اینکه می تونی نقد منو بخونی کاملا سر در میاری٬ دوم بهت پیشنهاد میکنم که شعر اژدها زاده متن انگلیسیش رو مطالعه کنی [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] جواب رو مستقیم ندادم دو تا بگرد چیز یاد بگیر :| اینجوری چند روز بعد انقدر یاد میگیری میای ما رو اوت میکنی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] این دو تا رو بخونی می فهمی اژدها ها از کجا اومدن چرا اومدن و ... ٬قسمت دوم سوالتم این بود که میشه باهوشون چیکار کرد. میتونی روحشون رو بگیری و شات باز کنی٬ اگر هم بسته الحاقی اژدها زاده رو =نصب کنی واویلاست٬ سوارش میشی٬ بهش دستور میدی٬ میشه عین فیلم پسر اژدها سوار [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] میخوام legendary edition رو میخوام بگیرم اگه میشه طبق اون بگین فرقی ندارن :| خیلی ممنون RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - last assassin - 10-21-2013 خیلی خیلی ممنونم یه دنیا ممنون[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] یه سوال دیگه[img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img] خون آشام شدن و گرگینه شدن و خرسینه شدن دست خودته دیگه بعد آیا میشه بعد گرگینه شدن خرسینه شد[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] و آخرین سوال[img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img] شعره تو بازیه(شعر dragonsborn اگه درست نوشته باشم)؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img](فقط بله یا خیر بگو که زحمتت نشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) ببخشید زیاد میپرسم ممنونم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Farhan - 10-21-2013 (10-21-2013, 06:55 PM)'last assassin' نوشته است: خیلی خیلی ممنونم یه دنیا ممنون[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Mr.B - 10-23-2013 (10-20-2013, 08:27 PM)'The Outsider' نوشته است: دوم این که تو قسمت alchemy، باید دونه دونه مواد رو ازمایش کنیم تا خاصیتاشو یاد بگیریم یا راه دیگه داره؟؟؟ (مثل خوندن کتاب و ....)اولأ که داداش مخلصیم وظیفمونه برای بچه های گلی مثل شما هرکاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم. دوم اینکه: "من متعلق به همه شما هستم" [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] سوم اینکه هر ماده 4 تا خاصیت داره که یکیش با خوردنش معلوم میشه (یعنی باید تو قسمت اینگریدینتس یه بار رو هر ماده کلیک کنی تا خاصیت اولش مشخص بشه) و 3 تای دیگه با مخلوط کردن اون ماده بصورت رندوم با مواد دیگه تو آزمایشگاه. RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Farhan - 10-25-2013 (10-24-2013, 05:51 PM)'Mr.B' نوشته است: آقا یه سوال داشتم من رفتم سایت آپارات دیدم یه تریلر گذاشته مال بازی الدرز اسکرول آنلاین! RE: تایپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Mr.B - 10-25-2013 مرسی داداش دمت گرم ، سایته رو رفتم ، به نظرم خیلی مالی نیست ، یه خورده گرافیکش فانتزی شده و از حالت اسکاریم دیگه بیرون آمده ، شده شبیه بازیهای دیگه. اصلأ اسکایریم قشنگیش به اینه که گرافیکش و اچ یو دی ش مثل بازی های دیگه شلوغ و بی محتوا نیست.[img]images/smi/s0 (86).gif[/img].... کمبت تو اسکایریم مثل بازی های دیگه فانتزی نیست ، که با هر ضربه قرار باشه 300 نوع نور و صدای احمقانه بوجود بیاد ، که تو این الدرز اسکرولز آنلاین این قاعده رو به هم زده برا همین فک کنم خیلی جالب نشه! [img]/images/smi/new/128.gif[/img] مرسی داداش دمت خیلی گرم روشنمون کردی آنگاه که در ظلمات بودیم!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img] |