Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! (/Thread-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Assassins-Creed-Syndicate-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - gearbox - 12-07-2015

ولی اگه دقت کرده باشین فقط روی چندتا سایت معروف خیلی گیر میدن  S0 (43)

مثلا سایت تاپ.تو.دانلود اصن بازی ها رو بر نمیداره  S0 (62)
تنها سایتی که gta v نسخه کامل رو داره  S0 (43)

اگه دستم  به کارگروه محترم  برسه  167 167 167

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - Cpt. John "Soap" MacTavish - 12-07-2015

یعنی دیگه موندن به چی گیر بیدن، حالا جالب اینجاست که فقط به بازی گیر میدن، توی یه سایتی همون اول سایت نوشتن که این سایت مطابق با احکام دولت هست، حالا یه فیلم جدید گذاشته اسمشو نمیگم، ولی از Witcher 3 هم بدتره، ولی لینکش رو حذف نکردن.

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - Lightninghero - 12-07-2015

(12-07-2015, 08:43 PM)The J0ker نوشته است: یعنی دیگه موندن به چی گیر بیدن، حالا جالب اینجاست که فقط به بازی گیر میدن، توی یه سایتی همون اول سایت نوشتن که این سایت مطابق با احکام ***** هست، حالا یه فیلم جدید گذاشته اسمشو نمیگم، ولی از Witcher 3 هم بدتره، ولی لینکش رو حذف نکردن.

این فقط یه طرفند و میشه گفت کلک زدن به گروه فیتلرینگ هست که اکثر اوقات درست عمل می کنه

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - Cpt. John "Soap" MacTavish - 12-07-2015

(12-07-2015, 08:45 PM)Lightninghero نوشته است:
(12-07-2015, 08:43 PM)The J0ker نوشته است: یعنی دیگه موندن به چی گیر بیدن، حالا جالب اینجاست که فقط به بازی گیر میدن، توی یه سایتی همون اول سایت نوشتن که این سایت مطابق با احکام ***** هست، حالا یه فیلم جدید گذاشته اسمشو نمیگم، ولی از Witcher 3 هم بدتره، ولی لینکش رو حذف نکردن.

این فقط یه طرفند و میشه گفت کلک زدن به گروه فیتلرینگ هست که اکثر اوقات درست عمل می کنه
حالا جالب اینجاست یه سایت دیگه هست که همین فیلم رو گذاشته، و از نوشته این سایت مطابق با احکام ******* هست، رو نداره ولی بازم فیلتر نشده.

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - Cp.Mahdi - 12-07-2015

من دلیلشو میدونم ولی نمیگم...
برید واژه "شیطان پرستی در Assassins Creed " رو تو گوگل سرچ کنید...
البته من خیلی تو این فاز نیستم و اسیسنو خیلی دوس دارم ولی اینارو بدونید کلا بد نیست...

RE: دلیل غیر مجاز شدن بازی Assassins Creed Syndicate از زبان شما! - Auberon - 12-08-2015

(12-07-2015, 03:09 AM)S.M.H.S.M نوشته است: دوستان کلا با گیم خارجی مشکل دارند. بهونشون هم اینه که ذهن بچه های ایرانی منحرف میشه  S0 (43)
از یه طرف بهشون حق میدم که نگران باشن برای بچه های ایرانی  S0 (43) چون این روزا اوضاع گیمر های کم سن و سال واقعا خرابه و پدر مادرا اصلا به فکر نیستن و هر بازی رو برای بچه هاشون میخرن و  به محتواش توجه ندارن. چند روز پیش منزل یکی از دوستان بودیم. متوجه شدم که بچه 5 ساله داره مافیا دو بازی میکنه  S0 (2) بعد به من میگه عمو اینا( S0 (2) )  چرا لباس نپوشیدن  S0 (43) .
هیچی دیگه رفتم سراغ پدرشو یه احوال پرسی گرم ازش کردم  S0 (2)
و بازم اگر بخوان این مسئله رو کنترل کنن راه حلش شیلتر است آیا؟  Wall
از  چهار تا متخصص استفاده نمیکنن که راه حل پیدا کنند و همین طور یلخی میان شیلتر میکنن.

از یه طرفم اصلا بهشون حق نمیدم که بیان سایتارو شیلتر کنن. چون که خیلی از ما جوونا سرگرمی‌مون گیمه و همینم ازمون بگیرن دیگه چیکار کنیم. بریم دنبال..... خوبه؟ معتاد بشیم چی؟
بیخیال.  S0 (43) خیلی حرف زدم.
خلاصه دیگه این رشته سر دراز دارد  Eee
دوستان هم زیاد جدی نگیرن (انگار خودم جدی نگرفتم  S0 (43)  ).یه مدتی شل کن سفت کن در میارن و همه چیز به خوبی و خوشی حل میشه  S0 (2)
ما هم گیمر ایرانی هستیم و بیدی نیستم که با این بادا بلرزیم. از زیر سنگم شده گیم جور میکنیم.  Ghelion
دوستان تاپ تو دانلود توی کانال تلگرامشون لینک دانلود بازی و آپدیت و dlc رو قرار میدن. احتمالا همه دوستان اطلاع دارند ولی محض احتیاط لینک کانالو قرار میدم برای اونایی که نمیدونن.(یک راه برای گیر آوردن گیم از زیر سنگ  S0 (2) )

https://telegram.me/Top2Download