Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +---- انجمن: بحث و تبادل نظر پیرامون بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread (/Thread-Assassin-s-Creed-Syndicate-Official-Thread) |
RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - The Wolf Of Rivia - 06-23-2015 (06-23-2015, 02:07 AM)Ct Os نوشته است: اصلا به این نسخش امید ندارم. بابا چه وضعشه هر سال سه چهارتا assassin's با عنوان های مختلف میدن بیرون بابا این ubisoft مسخرشو در اورده ها. حداقل دو سال روش کارکن بعد تحویل مردم بده. به خدا حاضرم سه چهار سال صبر کنم ولی یه بازی عالی رو تجربه کنم. فقط به فکر سودشه این ubisoft. خداییش این ایده عصر ویکتوریایی و هفت تیر و قطارو...... کی به سر سازنده ی این بازی انداخته؟ بنده هم کاملا موافقم . و جالب تر از همه اینه که خیلی ها از جمله خود من میگیم از این نسخه دیگه عالی میشه اما بازم همون آش و همون کاسه . از نظر من انقلاب فرانسه ( یونیتی ) پتانسیل خیلی بیشتری داشت که یوبیسافت نتونست به حد خیلی خوب ازش استفاده کنه حالا با عصر ویکتوریا میخواد چیکار کنه ؟ اگه بازم خود تاریخ رو روایت کنه خوبه جالب اینه اینکار رو هم نمیکنه . RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - The Breaker - 06-23-2015 (06-23-2015, 03:35 AM)Dead Soldier نوشته است:(06-23-2015, 02:07 AM)Ct Os نوشته است: اصلا به این نسخش امید ندارم. بابا چه وضعشه هر سال سه چهارتا assassin's با عنوان های مختلف میدن بیرون بابا این ubisoft مسخرشو در اورده ها. حداقل دو سال روش کارکن بعد تحویل مردم بده. به خدا حاضرم سه چهار سال صبر کنم ولی یه بازی عالی رو تجربه کنم. فقط به فکر سودشه این ubisoft. خداییش این ایده عصر ویکتوریایی و هفت تیر و قطارو...... کی به سر سازنده ی این بازی انداخته؟ کاملا درسته اگه دو سه سال بیشتر روی یونیتی کار می کرد واقعا انقلاب فرانسه رو بهتر میتونست به تصویر بکشه. به نظرم عصر ویکتوریایی اصلا ایده ی جالبی نمیشه. ولی خدا رو چه دیدی اومدیمو این نسخش خوب شد ولی من تقریبا اینو بعید می دونم :| RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - Mr.ISO - 06-23-2015 (06-23-2015, 10:11 AM)Ct Os نوشته است:اینا به کنار فقط اینو بهینه کنه سیستم درست و حسابی بخواد و مثل قبلی هم اینقدر باگ نداشته باشه(06-23-2015, 03:35 AM)Dead Soldier نوشته است:(06-23-2015, 02:07 AM)Ct Os نوشته است: اصلا به این نسخش امید ندارم. بابا چه وضعشه هر سال سه چهارتا assassin's با عنوان های مختلف میدن بیرون بابا این ubisoft مسخرشو در اورده ها. حداقل دو سال روش کارکن بعد تحویل مردم بده. به خدا حاضرم سه چهار سال صبر کنم ولی یه بازی عالی رو تجربه کنم. فقط به فکر سودشه این ubisoft. خداییش این ایده عصر ویکتوریایی و هفت تیر و قطارو...... کی به سر سازنده ی این بازی انداخته؟ RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - Station - 06-23-2015 جمع کثیری از بچه ها که میگن سیندیکیت خوب از آب در میاد اینه که تریلر و تصاویر رو دیدن و راضی ان. بنده هم چنین نظری رو دارم ولی فعلا اوایل بازی رو دیدیم و امکانات رو تا حدودی آشناییت داریم. من میگم ۳ مورد برای این سری سمه، گیم پلی بتدربج خسته کننده، گرافیک متوسط و هایپ! گرافیک در حد یونیتی هست و اصلا تغییری در این بخش صورت نگرفته. RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - The Breaker - 06-23-2015 (06-23-2015, 10:32 AM)station نوشته است: جمع کثیری از بچه ها که میگن سیندیکیت خوب از آب در میاد اینه که تریلر و تصاویر رو دیدن و راضی ان. بنده هم چنین نظری رو دارم ولی فعلا اوایل بازی رو دیدیم و امکانات رو تا حدودی آشناییت داریم. شما این تریلر رو نگاه کن به شدت آشغال می باشد.(البته به سازنده هاش توهین نشه ها) آخه این چی بود خداییش. RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - reza gamer - 06-23-2015 من با استیشن موافقم ولی در کل دیگه ارزش نداره مه اساسین بازی کرد من که دیگه بازی نمی کنم RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - Mr.ISO - 06-23-2015 من با ct os موافقم، توی تریلر به صورت کاملا مصنوعی با هم مبارزه میکنن :-/ یعنی انگار حرکتای مبارزشون به صورت تیکه تیکه هست RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - You Never Win - 06-23-2015 این بازی دیگه ارزش نداره سر یونیتی می گفتم عجب گرافیکی متاش بالای 90 می شه معلوم شد چی بود به یوبی دیگه هیچ امیدی ندارم.هیچ کدوم از بازیاش به درد نمی خوره جدیداً به خصوص سری اساسین که کاملاً چرت شده.دیگه بازی رو مثل gta و Watch Dogs کرده هیچ امیدی بهش نیست مگه خیلی چیز شاهکاری بشه همه رو متعجب کنه ولی تریلرا این طوری نشون نمی دن. RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - Station - 06-23-2015 با همه این تعاریف و مزایا و معایب، نگران یوبی سافت نباشید چون تا دیویژن و عناوین دیگه هستند، این ناشر و استدیوهاش و کارکنانش از سود به جیب زده لبریزند. RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - The Breaker - 06-23-2015 (06-23-2015, 10:55 AM)station نوشته است: با همه این تعاریف و مزایا و معایب، نگران یوبی سافت نباشید چون تا دیویژن و عناوین دیگه هستند، این ناشر و استدیوهاش و کارکنانش از سود به جیب زده لبریزند. دویژن هم دیدیم:| گرافیکش شبیه بازی های نسل قبل شده. :-/ |