![]() |
TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: اخبار بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! (/Thread-TLOU-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B2%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF) |
TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - Punished Snake - 01-25-2014 ![]()
The Last of Us مجموع جوایز: 231 مجموع انتخاب منتقدان: 181 طبق نظر سنجی ها و نظر مردم: 50 The Elder Scrolls V: Skyrim مجموع جوایز: 226 مجموع انتخاب منتقدان: 163 طبق نظر سنجی ها و نظر مردم: 63 بلاگ GotyPricks همواره جایی بوده است که جوایز و انتخابات مردم و منتقدان را از بین تمامی سایت ها جمع می کند و در قالب یک لیست ارائه می دهد. به تیم N@ughty Dog بابت دستایی به این موفقیت بزرگ تبریک می گوییم. Source: Dualshockers RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - ALAN - 01-25-2014 عنوان بسیار فوق العاده ای بود با اینکه فقط لحظاتی موفق به تجربه این عنوان شدم ولی بسی لذت بردم ازش[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اما مهم ترین مسئله این عنوان برای من داستانش بود شاید از چند لحاظ تکراری بود اما نحوه نمایش فوق العاده بود. RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - Gray Fox - 01-25-2014 برای من Tlou واقعا یک بازی بی نظیر بود و این بازی کاری میکنه تا منتظر Uncharted بعدی به همراه Neil باشم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فقط مشکلات تکراری شدن و حفره های داستانی توی بازی آزار دهنده بود (01-25-2014, 06:45 PM)'Punished Snake' نوشته است: رکورد برترین بازی تاریخ یعنی The Elder Scrolls V: Skyrim را بشکنداصلا این رکورد دست این بازی نبود. این بازی رکورد دار بیشترین جایزه بود ( یا همون انتخاب - Goty شدن , الان نمیدونم بهش چی میگن lol ) RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - ALAN - 01-25-2014 (01-25-2014, 06:53 PM)Gray Fox نوشته است: برای من Tlou واقعا یک بازی بی نظیر بود و این بازی کاری میکنه تا منتظر Uncharted بعدی به همراه Neil باشم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]تا اونجا که یادمه لقب بهترین بازی نسل رو داده بودن نه تاریخ شایدم این نبوده. تو خیلی موارد(از خیلی یه کم بیشتر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) TLOS بهتر بود اما وسعتی که Skyrim داشت و خیلی چیز های دیگش کلا جهان رو دگرگون کرد.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - Punished Snake - 01-25-2014 نقلقول: اصلا این رکورد دست این بازی نبود. این بازی رکورد دار بیشترین جایزه بودویرایش شد. نقلقول: TLOS بهتر بود اما وسعتی که Skyrim داشت و خیلی چیز های دیگش کلا جهان رو دگرگون کرد.موافقم، اما سازنده ها بزرگی و وسعت بازی رو فدای چیزای دیگه کرده بودن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img] بازی متاسفانه باگ های زیادی داشت و گرافیک واقعاً دیگه پایین بود، همینطور مبارزات خیلی آرکید گونه بودن. همه این موارد بدــش باعث می شد آدم دیگه اواخر بازی عتشش برای بازی کم بشه و دیگه براش جذابیتی نداشته باشه. (البته منکر شاهکار بودن بازی نمیشم:دی) RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - JOHN ABROZZI - 01-25-2014 واقعا حقش بود بهترین بازی عمرم بود نه فقط از نظر گرافیک داستانش بهترین بود.. RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - ALAN - 01-25-2014 (01-25-2014, 07:05 PM)Punished Snake نوشته است:دقیقا درسته باگ زیاد داشتنقلقول: اصلا این رکورد دست این بازی نبود. این بازی رکورد دار بیشترین جایزه بودویرایش شد. من خودم خیلی بازی نکردمش اما تو سبک خودش حرف نداره خود وسیع بودن بازی هم اعصاب خورد کن می شد بعضی مواقع مثلا خیلی طول می کشید به جایی که ماموریت داشتی برسی جدا از این توی راه هم با هزار تا جک و جونور باید دسته و پنجه نرم می کردی. RE: TLOU رکورد زد: بیشترین جوایز تاریخ متعلق به این عنوان شد! - Gray Fox - 01-25-2014 (01-25-2014, 06:58 PM)'ALAN' نوشته است:(01-25-2014, 06:53 PM)'Gray Fox' نوشته است: برای من Tlou واقعا یک بازی بی نظیر بود و این بازی کاری میکنه تا منتظر Uncharted بعدی به همراه Neil باشم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]تا اونجا که یادمه لقب بهترین بازی نسل رو داده بودن نه تاریخ شایدم این نبوده. The Elder Scrolls V: Skyrim as the game that received the most Game of the Year awards from critics in recorded history " Tlou اکشن محض و کمی احساس و خطی اما وسعت TES V خیلی خیلی بیشتره یک بازی با جهان باز با گیم پلی نا محدود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] _ تمدن ها و کتاب ها و ... برای همین اکشن بودن Tlou که الان از TES V جلو زده Tlou از نظر فنی هم عالیه اما کلا از نظر من The Last Of Us بهتره فقط مواظب باشه که Ground Zeroes که یک دمو به حساب میاد برای بازی اصلی ازش جلو نزنه امسال [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] |