Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه (/Thread-%D9%85%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%B1-%DA%A9%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%87)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - Alpha - 08-21-2012

خوب از سر در متن معلومه چی میخوام

لطفا واضح توضیح بدید
اسپم ندید
به یک دیگر توهین نکنید
و خواهشا جوری باشه که من کاملا بفهمم چون از گوشی سر در نمیارم درحد یک پسر اول دبیرستانی صحبت کنید (زیر دیپلم)Confused25:

RE: من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - MR.TANGO - 08-21-2012

ببین دوست گلم اپل فقط کلاس داره همین ولی اگه یه گوشی همه فن حریف میخوای فقط گالکسی اس 3
تواگه گالکسی اس 2 رو هم بخری بهتر از آیفون 4s است
در مورد گالکسی اس 3 هم بگم بهترین گوشی هست که تا حالا به بازار اومده و سی پی یو 4 هسته ایش قوی ترین سی پی یو بین گوشی های حال حاضر است
کلا در یه کلام بهت بگم گالکسی اس 3 به اندازه 2 تا آیفون ارزش داره
من فردا میرم یکی میخرم(جدی میگم)

RE: من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - Alpha - 08-21-2012

پس برا منم بخر پولشو 12 سال دیگه به بچه ات می دمConfused45:

RE: من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - Expellite - 08-21-2012

به نظر من اصلا به دوره های قبل برنگرد. یعنی کلا S2 رو به خاطر رزولوشن پایینشم که شده نخر.
کی گفته اپل فقط کلاش داره؟ کیفیت داره، کارایی داره، طراحی داره، صفحه نمایش رتینا داره. در کل در ایران که LTE و چه میدونم 3G و 4G و اینا حساب نکن. به نظر من فروشگاه اینترنتی سامسونگ و گوگل پلی بیشتر از AppStore در ایران به کارت بیاد. ولی خوب iPhone 4S بهتره از هر نظر!

RE: من ایفون بخرم یا گلکسی هر کی می تونه بیاد کمک کنه - Alpha - 08-21-2012

Confused43: الان کدوم رو قبول کنم؟نظر سنجی هم 2.2 هست

(08-21-2012, 01:53 PM)Expellite نوشته است: به نظر من اصلا به دوره های قبل برنگرد. یعنی کلا S2 رو به خاطر رزولوشن پایینشم که شده نخر.
کی گفته اپل فقط کلاش داره؟ کیفیت داره، کارایی داره، طراحی داره، صفحه نمایش رتینا داره. در کل در ایران که LTE و چه میدونم 3G و 4G و اینا حساب نکن. به نظر من فروشگاه اینترنتی سامسونگ و گوگل پلی بیشتر از AppStore در ایران به کارت بیاد. ولی خوب iPhone 4S بهتره از هر نظر!

همه اینا که گفتی قبول
ولی گالکسی اس 3 از همه گوشی ها بهتره

من جای تو بودم اون پولی رو که میخواستم بدم گوشی میدادم یه سیستم جدید میگرفتم! از نظر من نباید به گوشی پول بدی! آینده نداره! Confused86:Confused86:

Expellite دلیل بیار که آیفون از گالکسی اس 3 بهتره
سی پی یو ش بالا تره؟
سیستم عاملش بهتره ؟
دوربینش بهتره؟
صفحه نمایشش از اس3 بهتره؟
آیا این گوشی تمام قابلیت هاش برای یک ایرانی که تو ایران زندگی میکنه و آیفون بدون گارانتی میخره آزاده؟
چیش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط گرون تره!!!!!!!!!!!!!

(08-21-2012, 02:04 PM)Lt.Simon Riley نوشته است: Expellite دلیل بیار که آیفون از گالکسی اس 3 بهتره
سی پی یو ش بالا تره؟
سیستم عاملش بهتره ؟
دوربینش بهتره؟
آیا این گوشی تمام قابلیت هاش برای یک ایرانی که تو ایران زندگی میکنه و آیفون بدون گارانتی میخره آزاده؟
چیش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جای تو بودم اون پولی رو که میخواستم بدم گوشی میدادم یه سیستم جدید میگرفتم! از نظر من نباید به گوشی پول بدی! آینده نداره!
دوربینش که بهتره!
رزولوشن و تراکم پیکسلش نسبت به اندازه صفحه نمایشش بیشتره!
سیستم عاملش آندروید رو میزاره جیبش
تمام قابلیت ها رو برای ایرانی نداره ولی در مقیاس جهانی خیلی بهتر تز گلکسی 3 هست.

(08-21-2012, 02:11 PM)Expellite نوشته است:
(08-21-2012, 02:04 PM)Lt.Simon Riley نوشته است: Expellite دلیل بیار که آیفون از گالکسی اس 3 بهتره
سی پی یو ش بالا تره؟
سیستم عاملش بهتره ؟
دوربینش بهتره؟
چیش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جای تو بودم اون پولی رو که میخواستم بدم گوشی میدادم یه سیستم جدید میگرفتم! از نظر من نباید به گوشی پول بدی! آینده نداره!
دوربینش که بهتره!
رزولوشن و تراکم پیکسلش نسبت به اندازه صفحه نمایشش بیشتره!
سیستم عاملش آندروید رو میزاره جیبش
تمام قابلیت ها رو برای ایرانی نداره ولی در مقیاس جهانی خیلی بهتر تز گلکسی 3 هست.

اصلا گالکسی اس 3 رو از نزدیک دیدی؟(منظوره بدی ندارم ها)
باهاش کار کردی؟
سرعتش کل محصولات اپل رو قورت میده
در مقیاس جهانی رو کاری نداریم
پس اونایی که اومدن گفتن اس3 بهترین اسمارت فون دنیاست همه اشتباه کردن؟!