جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising (/Thread-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-flashpoint-dragon-rising) |
جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising - older gamer - 02-14-2014 سلام بازی flash point – dragon rising رو بازی کردید ؟ می خواستم اینجا معرفیش کنم . خوب شروع میکنم . این بازی ساخته شرکت code master و مال سال 2009 است . بازی داستان محور نیست . موضوع بازی رو خیلی متوجه نشدم ولی موضوع در خصوص جنگ بر سر دست یابی به نفت در یک جزیره صورت میگیره و طرف دعوای شما کشور چین است . بازی از نوع شوتر اول شخص است و گرافیک بازی خوبه ولی شاید مورد پسند همه نباشه چون رنگ های استفاده شده در محیط بازی خیلی زنده نیست و تنوع نداره و محیط بازی یه جورایی سیاه و سفید به نظر میرسه. صدا گذاری بازی خوب از آب در اومده و گویا سعی شده از صداهای واقعی استفاده بشه. در این بازی شما فرمانده یه گروه 4 نفره هستید و هر شخصی امکاناتی در اختیار داره که در موقع نبرد ممکنه به درد بخوره . بدی بازی اینه که شما نمیتونید کنترل نفرات دیگه رو به دست بگیرید و با اون افراد بازی کنید . بلکه میتونید بهشون دستور بدید . دستوراتی که میتونید بدید از تنوع زیادی برخورداره و دست شما برای حمله کردن یا دفاع کردن به صورت اصولی بازه و میتونید واقعا فرماندهی کنید . تجهیزاتی هم که دارید متنوع است و میتونید از تجهیزات دشمن هم استفاده کنید . اکشن بازی مثل بازی arma 2 واقعی درست شده . یعنی شوخی بردار نیست و از آرنولد بازی خبری نیست. 2 تا تیر بخوری مردی و یاران شما هم اگر 2 تا تیر بخورن میمیرن . فقط یه خوبی ای که داره اینه که شما امدادگر تو تیم داری که طرف رو پانسمان کنه و الا از خونریزی میمیره. خلاصه محیط یه محیط جدی است و اگر میخواید محیط جنگ واقعی رو تا حدودی تجربه کنید توصیه میکنم این بازی رو از دست ندید . RE: جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising - Ruthless - 02-14-2014 آرنولد بازی خبری نیست. [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] باحال بود ممنون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising - Qeiji - 02-14-2014 به نام خدا خیلی خلاصه وار مینویسی و سریع متن رو جمع و جور میکنی. خیلی خوبه. جالب اینه که تا آدم خسته میشه متنتم تموم میشه. ولی با وقت گذاشتن و بیشتر کار کردن روی متنت، میتونی بهش شاخ و برگ بدی و بیشترش کنی. برای آشنایی بیشتر با بازی هم یه خرده جزئیات رو بیشتر کن. البته این نظر منه و هر کسی یه جور دوست داره بنویسه. RE: جنگ بر سر نفت در flashpoint-dragon rising - older gamer - 02-14-2014 (02-14-2014, 02:15 PM)'PWLG' نوشته است: به نام خدا ممنون بابت نظر شما . ولی میدونی آدم که سنش میره بالا و مشغله های زندگیش زیاد میشه دیگه به بازی اون جوری که تو بچگی و نوجوونی اهمیت میده ، بها نمیده . هدف من هم نقد بازی نیست . یه چیزی تو مایه های تریلر بازیه . یعنی یه بازی ناشناخته که ارزش بازی کردن رو داره به شما معرفی میکنم . شما با هیتلر شکن میتونی تو یوتوب ویدئو های بازی ها رو ببینید و متوجه بشید که به نظرتون ارزش بازی کردن داره یا نه . من فقط یه بازی رو دوست دارم ( اونم نه اینکه دم به ساعت بشینم پاش ، فقط یه بار تمومش کردم ) و اون بازی keepsake است . دلیلش هم اینه که آرامش بهم داد . بازی هایی که معروفه و جدید میاد تو بازار معمولا مشکلات . . . داره و طرفش نمیرم که بیام اینجا معرفی و نقدش کنم و متاسفم که تو کشورمون این چیزها قائده و قانون نداره و بچه 12 ساله میتونه gta v و امثالهم بازی کنه. بگذریم . |