چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی (/Thread-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%9F-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C) |
چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - captain - 04-30-2014 پیشه ام نویسندگی است، خیلی خوب می دانم نوشتن چه احساس فرح بخشی دارد، خوب می دانم هنوز هنری خلق نشده که افکار را از روی صورت بازسازی کند و از این رو ادبیات، پلی است به سوی بیان اندیشه ها! گفتیم اندیشه، قضیه این اندیشه خیلی سنگین است و برای ورود به آن باید چند دوره کلاس فلسفه و ... را پشت سر بگذارید، بگذارید این جور سر و ته این قضیه را هم بیاوریم:هیچ چیز، بد یا خوب نیست، فقط نیروی اندیشه، بدی و خوبی و سعادت و شقاوت را میآفریند. شکسپیر می گوید: دیدن وحس کردن، وجودداشتن است، زندگی در اندیشهاست! پس به اندیشه های خود زبان ندهید و آن هارا بنویسید! البته همه ی این هارا گفتیم برسیم به اینجا نویسندگی مکتبی است برای بیان اندیشه ها و چیز های دیگر که اندیشه مهم ترین آن ها است! نگفتیم که منتقد گیم، حتما باید اندیشه داشته باشد! نمی خواهد آقا شما همان احساس را داشته باشید بس است! در آخر هم بگویم از آنجایی که بذله گویی برازنده ترین لباسی است که می توان در یک مجلس و محفل پوشید، ما نیز کار خود را با بذله گویی در طول مقاله پیش خواهیم برد! قبل از صحبت کردن در ارتباط با اصل مطلب نکات زیر را به خاطر داشته باشید: محاوره ای ننویسید، کتابی !علائم نگارشی، هرگز فراموش نشود ! همیشه نثر ساده و روان بیشتر مورد توجه قرار می گیرد ! اگر "طنز" می نویسید مانند بنده با مخاطب خودمانی نشوید ! کاری که وظیفه و صمیمیت در آن دخالت دارد، خللپذیر نیست. موفقیت هائی که نصیب بشر شده عمومأ در سایه تحمل و بردباری بودهاست. یک پارچگی و به هم پیوستگی متن نشان دهنده قدرت نویسنده، کاری بسی سخت ! همیشه از افراد قوی تر از خود، چیز بیاموزید و آن هارا الگوی خود قرار دهید! البته افراد نجیب! همیشه مقاله خود را پس از نوشتن چند بار بخوانید و به کار گیری صحیح فعل ها را در آن بررسی کنید ! برای قرار دادن علائم نگارشی دو حالت وجود دارد ; 1_ یا اینگونه بگزارید (گیم، لذت بخش است!) یعنی به کلمات قبلش بچسبانید ولی از کلمه بعد فاصله داشته باشد یا اینگونه (گیم ، لذت بخش است ! ) یعنی علامت نگارشی به کلمه نچسبد ! اگر به خاطر پول نیز می نویسید، برای دل خودتان بنویسید و اگر از مقاله ی خودتان لذت نبردید ، منتشرش نکنید! از گفتن سخنان تکراری جدا بپرهیزید. پیوست: برای مثال این گونه ننویسید : سازنده این بازی استدیوی Dice است. ناشر این بازی EA است. این گونه بنویسید : سازنده این بازی استدیوی Dice می باشد و وظیفه انتشار این بازی را نیز EA بر عهده دارد. اگر در نقد و بررسی برای هر بخش تیتر استفاده نمی کنید که نکته ی خیلی خوبی هم هست، فقط سعی کنید قسمت هارا با عکس یا گذاشتن فاصله از هم جدا کنید و همچنین در خط اول یا دوم خط بازی حتما نام بخش مورد بررسی خود را بگویید مثلا: اگر بخواهیم لیستی از برترین انجین های بازی سازی تهیه کنیم به طور یقین نام ID Tech در آن خود نمایی می کند این موتور بازی سازی یکی از قدیمی ترین موتور های بازی سازی است که همین بازی مد نظر خودمان و DOOM و همچنین Rage که چند سال اخیر منتشر شد و گرافیک بسیار زیبایی را به نمایش عموم گذاشت از جمله بازی های مشهور آن هستند! ID Tech یکی از قدیمی ترین انجین های بازی سازی است که نسخه ی پنجم آن برای The New Order درحال استفاده است که از ویزگی های بارز آن می توان به سایه زنی هایی کم نقص، Pixel Shader یا همان تاری حرکت، انمیشن واقع گرایانه شخصیت ها و اجسام طراحی های زیبا و البته پر جزئیات اشاره کرد. ( همانطور که دیدید، همه به طور غیر مستقیم می فهمند، بخش گرافیک را بررسی می کنیم! ) هنگام استفاده از حروف لاتین، واج آغازین آن را با حرف بزرگ بنویسید و بقیه کلمه ها نیز کوچک باشند برای مثال: RockStar، اما هنگامی که از مختصر نام یک بازی مثلا Call Of Duty : Modern Warfare 3 استفاده می کنید تمام حروف آن را که متشکل از حروف اول آن ها هستند به صورت، حرف بزرگ بنویسید برای مثال : COD : MW3 کلیشه ای ننویسید! یعنی تنها در طول مقاله، تمجید و تعریف نکنید و به نکات ضعف بازی با دقت توجه کنید، حتی مشکلی کوچک و جزئی "پیوست" : جمله ای که معمولا هر منتقدی که با من مواجه شده گفته است! کلا کلمه ی " کلیشه ای " واژه ی محبوبی است، کلا منتقد ها از زدن حرف های قلمبه سلمبه خوششان می آید ! نقلقول: انتخاب نام برای مقاله انتخاب نام مناسب برای مقاله خیلی اهمیت دارد به گونه ای که خود باعث جذب مخاطب می شود! اما چگونه نامی مناسب انتخاب کنیم؟ سعی کنیم تکراری نباشد، طولانی هم نباشد و نیز خلاقیت نکته ای مهم و کلیدی در این امر است و عموما نباید انتظار نداشته باشید در آن واحد نام مناسب را پیدا کنید! مثلا :
نقلقول: نکته : عقیده شخصی: من یک راه پیشنهاد می کنم؛ ابتدا مقاله را بنویسید سپس یک نام مناسب برای مقاله انتخاب کنید، بدین ترتیب عنوان های خوبی به ذهنتان می رسد مقدمه :هیس! اسنایپر ها فریاد نمی زنند ! به نظر من مقدمه بازی اساسی ترین مورد در جذب مخاطب برای خواندن مقاله شماست و باید بیشتر از هر بخش دیگری روی این قسمت کار کنید،زیرا این بخش میزان قدرت واقعی شما را در امر نویسندگی بیان می کند و نشان می دهد که به چه میزان می توانید مخاطب را برای خواندن مقاله جذب کنید.
نقلقول: نکات :همیشه ابتدای مقدمه را پر قدرت شروع کنید تا بتوانید آن را به خوبی به پایان برسانید_ در تمام طول مقدمه یک پارچگی متن را در نظر بگیرید_نامی از استدیوی بازی و ناشر آن اشکالی ندارد ، اما نام بردن آن ها بهتر است_عقیده شخصی : سعی کنید هیچگاه نام بازی را در مقدمه بیان نکنید ، تا هنگامی که باکس آرت بازی را قرار دهید و زیر آن مشخصات بازی را اعم از سازنده ، ناشر ، تاریخ انتشار بازی ، نام بازی ، پلتفرم ها ، سبک و ...) را قرار دهید._ در پیشنمایش می توانید تاریخچه بازی را ذکر کنید ، خیلی هم خوب است ! اما در نقد و بررسی این اجازه را ندارید. و ... داستان :نوستالژی یعنی این ! هر اندازه دست شما در بخش گرافیک برای استفاده از جملات قلمبه سلمبه باز باشد ، همان قدر دست شما در بخش داستان کوتاه است. چرا؟ چون مخاطب ما می خواهد داستان بازی را کاملا متوجه شود و با استفاده از ایهام و این چیز ها نمی فهمد عزیز دل برادر !
نقلقول: نکته : از منبع های مختلف برای درست متوجه شدن صحیح داستان بهره بگیرید چون اگر اشتباه کنید رسما خودتان را نابود کرده اید !
گیم پلی : گیم پلی بازی معمولا مهم ترین قسمت یک بازی است و بیشتر از همه ی بخش های دیگر اهمیت دارد، به همین سبب باید بیشتر از بخش های دیگر روی آن کار کنید و بیشتر از همه بنویسید، البته همان طور که گفتم در نوشتن مقدمه باید بیشتر از همه ی موارد دیگر زیبا بنویسید ولی در بخش گیم پلی باید خیلی خوب بررسی کنید اما مشکل خیلی ها اینجاست، چه چیز هایی را بررسی کنیم؟ شایان به ذکر است هنوز هم خیلی ها نمی دانند هوش مصنوعی بازی را در قسمت گیم پلی بررسی می کنند و فیزیک را نیز در بخش گرافیک! خدا رحم کند این بعضی ها نریزند اینجا و دست به اعتصاب بزنند !
نقلقول: مواردی قابل بررسی: سبک بازی _دوربین بازی _نوع طراحی مرحله بازی مثلا: Open World بودن که هنوز هم خیلی ها فکر می کنند یک نوع سبک محسوب می شود! حتی اساتید بزرگوار! مراحل فرعی، مینی گیم ها در بازی، کاور گیری، بخش های مخصوص بازی برای مثال: Bullet Time در مکس پین یا X-Ray در اسنایپر الایت و یا Devil Mod و Angel Mod در DMC، روند بازی مانند: سریع و نفس گیر بودن آن؛ اسلحه های به کار گرفته شده در بازی، سیستم نشانه گیری، منوی انتخاب اسلحه ها برای مثال: inventory بودن یا دایره بودن، مهمات، کم یا زیاد بودن آن ها، درگیری های تن به تن، سیستم سلامتی بازی، تصمیم گیری ها در بازی: مثلا همانند بازی Walking dead که شما تصمیم های زیادی پیش رو خواهید داشت. البته تصمیمات را لو ندهید، حرکات پارکور، بررسی بخش مولتی پلیر بازی، co – op بازی، بسته های الحاقی بازی، DLC های بازی، هوش مصنوعی، xp ها، وسایل نقلیه، Boss ها و دشمنان بازی، صحنه های سینمایی، المان و نو آوری های جدید، روش سیو بازی و ... نکته : بررسی قابلیت های بازی بسیار مهم است و حتما همه ی قابلیت های آن را نام ببرید! می توانید عنوانی را که بررسی می کنید با عنوان قبلی مقایسه کنید، چه از لحاظ اضافه شدن موارد جدید، بهتر شدن گیم پلی یا بد تر شدن آن و ... کلی زحمت کشیدم این عکس را انداختم تا بزارم فیس بوق دوتا لایک بکنند! بیخیال به گرافیک بازی حتی در این وضعیت توجه کنید! برای بررسی این قسمت نیاز به چشمانی تیز بین و فازی انتقاد پذیرانه دارید! زیرا تمام این چیز های با کیفیت و یا بد کیفیتی که در بازی می بینید به بخش گرافیک مربوط است برای مثال شما می گویید: کیفیته بازی چه قد بده! قیافه های شخصیت ها اصلا خوب طراحی نشده!
نقلقول: موارد قابل بررسی: انجین بازی سازی، تکسچر ها و بافت ها، لوکیشن های بازی، طراحی محیط های بازی، طراحی هنری بازی، نور پردازی ها، رنگ آمیزی ها، ترکیب رنگ ها، فریم بازی، جزئیات بازی، جلوه های بصری، تکنیک های بازی مانند: تکنیک های شن و آتش، انمیشن های بازی، طراحی شخصیت ها، موشن کپچر، سیستم 3D در بازی،کارتونی یا واقعی بودن گرافیک، تنوع مراحل بازی، بررسی وسعت محیط بازی و ... نکته : می توانید میزان پیشرفت گرافیک بازی را بررسی کنید یا آن را با بازی های دیگه مقایسه کنید تا سطح گرافیک بازی را به خوبی متوجه شوید! این عکس را زدم که بخش هارا از یکدیگر جدا کنم ! همیشه از تصویر ها به بهترین شکل ممکن بهره بگیرید. موسیقی خیلی می تواند در یک بازی تاثیر بگذارد، اجازه دهید من یک مثال بزنم، مثلا: شما هم شاید مثل من از آن دسته گیمر هایی باشید که هنگام انجام بازی های ترسناکی مانند: Dead Space صدای اسپیکر خود را خاموش کنید چون موسیقی بازی می تواند به خوبی آن جو و اتمسفر بازی را برایتان به ارمغان بیاورد تا حتی از رفتن به دستشویی نیز حراس داشته باشید!
صداگذاری بازی نیز به اندازه همین بخش موسیقی اهمیت دارد، تنها موسیقی که نمی تواند انسان را بترساند اگر این طور است پس: صدای جِر و جَر در ها و زامبی هایی که جلویتان ظاهر می شوند و می گویند: ها ها ها اومدم بخورمت، چه می شود؟ علاوه بر این ها صداگذاری شخصیت های بازی نیز می تواند مقدار ابهت و یا بز دلی شخصیت بازی را نیز به خوبی نشان بدهد ! مثلا شخصی را در بازی می بینید که سیبیلی همانند سیبیل سگ دارد اما وقتی زبان به صحبت می گشاید عیبش نهفته می شود و همه می دانند که فقط هیکل گنده کرده است و یا وقتی به قیافیه ی لیون اسکات کندی نگاه می کنید با خود می گویید: این بچه قرتی می خواد این همه زامبی رو بکشه؟ برو بچه جون یه دستی به اون موهای خوشگلت بکش! اما وقتی زبان بازی می کند شما حور دیگه ای به قضیه نگاه می کند و عاشقش می شوید ! نقلقول: موارد قابل بررسی: نوازنده موسیقی بازی، بررسی ترک های بازی مثلا: قطعه ی Survial بازی Ghost که توسط امینم اجرا شده بود و خیلی هم سر و صدا به پا کرد! ریتم موسیقی ها، آدرنالین! آری آدرنالین، صدا پیشه های بازی، کیفیت موسیقی و صداها و ... نکته : _ لازم به ذکر نیست ! در این بخش شما باید برداشت های خود از این بازی را بیان کنید به نحوی که مخاطب بدون خواندن مقاله نیز بتواند سطح بازی را به خوبی درک کند و با خود بیاندیشد که آیا بازی را بخرم یا نه! دقت کنید که هرگز بین نقد شما و نتیجه گیری تناقض نباشد! مثلا: اگر بازی خیلی افتضاح بود و ارزش بازی کردن نداشت، رک بگویید: ارزش خریدن ندارد!
نقلقول: موارد قابل بررسی: خوب یا بد بودن بازی، تاریخ انتشار بازی، امتیاز دهی به بازی، بیان نکات قوت و ضعف بازی در امتیاز دهی و .... نکته : می توانید برای اثبات خوبی یک بازی اینگونه نیز صحبت کنید: مطمئن باشید، دلار هایی که برای این بازی خرج می کنید هدر نخواهند شد ! در آخر امیدوارم از مقاله لذت کافی را برده باشید و به کسانی که می خواهند نویسنده شوند ولی نمی دانند استارت کار را چگونه بزنند کمک شایانی کرده باشد و همچنین اگر سوالی بود در خدمت شما عزیزان هستم، ممکنه خیلی ها مثلا تا حالا نمی دانند انجین چیست و می توانند از من سوال کنند ! دوست دار شما مهدی مجد RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - sina-black - 04-30-2014 مرسی . کلی وقت بود منتظر همچین چیزی بودم...حتما ازش استفاده میکنم موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - PicaSSO - 04-30-2014 اول یک تشکر بکنم ازتون. خسته نباشید. فقط یه چیز؛ بیشتر منتقدهای بزرگ جهان راهبرد شما رو انتخاب نمی کنند. نقلقول: اگر در نقد و بررسی برای هر بخش تیتر استفاده نمی کنید که نکته ی خیلی خوبی هم هستمیشه بیشتر توضیح بدین؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ـــــــــــ نقلقول: ترتیب بخش ها در اکثر مقالات (از راست به چپ) : مقدمه_ داستان_گیم پلی _گرافیک _صداگزاری و موسیقی_نتیجه گیریتا جایی که من می دونم ترتیب این جوریه و در بیش تر مقالات سایت هم رعایت میشه: مقدمه--> داستان--> گرافیک--> صدا و موسیقی--> گیم پلی--> نتیجه گیری ـــــــــــ نقلقول: نکته : عقیده شخصی: من یک راه پیشنهاد می کنم؛ ابتدا مقاله را بنویسید سپس یک نام مناسب برای مقاله انتخاب کنید، بدین ترتیب عنوان های خوبی به ذهنتان می رسدفکر نکنم عقیده شخصی باشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اکثر منتقدها همین کار رو می کنند! ــــــــــ بعد سه مورد رو هم من به شما بگم: نقلقول: 1. علائم نگارشی، هرگز نشه فراموش!ویراستاری مطلبتون در حد خوبی نیست و میشه گفت کاملاً اشتباهه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نقلقول: همیشه مقاله خود را پس از نوشتن چند بار بخوانید و به کار گیری صحیح فعل ها را در آن بررسی کنید ! نقلقول: اگه مقاله در جمله بندی ها مشکل داشت ببخشید چون به دلیل مشغله ی زیاد نمی توانم مقاله را بخوانم اما بزودی ویرایشی خواهم کرد!حرفی ندارم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نقلقول: گیم پلی بازی معمولا مهم ترین قسمت یک بازی است و بیشتر از همه ی بخش های دیگر اهمیت دارد، به همین سبب بیشتر از همه این بخش اهمیت دارد،الآن دقیقاً چی شد؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ــــــــــــــــ ولی در کل خیلی خیلی خوب بود. امیدوارم از چیزهایی که گفتم ناراحت نشی. خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - captain - 04-30-2014 (04-30-2014, 08:12 PM)'a.gamer' نوشته است: اول یک تشکر بکنم ازتون. خسته نباشید. داداش ویر استاری که افتضاحه باید یه تغییراتی تو مطلب بدیم ! مطلب کمی طنز بود مثلا که خیلی خوب پیادش نکردم چون وورد رو باز کردم و 4600 تا همینطوری پشت سر هم نوشتم به دلیل گرافتاری های کاری ! میشه ""توضیح بدید"" بیشتر واسه همین بخش حساب کن ! ویر استاریش هم مشکلی نداره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من گفتم اکثرا ! ولی تا جایی که من میدونم تو بیشتر نقد و بررسی گیمفا این سبک هست ! نمی دونم شایدم من نخوندم چون کلا حال نمی کنم با مقالات جدید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تو پیشنمایشم و اولین نگاه که همه جا این شکلی هست ! پس اکثرا این شکلیه ! ولی باید اونی که شما میگی رو هم به مقاله اضافه کنم ! هرگز نشه فراموش رو با توجه به اون لامپ اضافی خاموش ، هرگز نشه فراموش گفتم ، مشکلی داری ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اونجا رو هم که چند بار بخوانید رو خیلی باحال اشاره کردین ! من خودمم اتفاقا به امیر محمد بابائیان گفتم خودمون رعایت نمی کنیم اونوقت داریم مقاله می نویسیم می تونی ازش بپرسی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] گیم پلی و ... هم بر میگرده به اون بحث نگاه نکردن ! الآن دارم ویرایش می کنم مطلبو ! سپرده بودم یکی ویرایش کنه ولی نمی دونم چرا نکرده ! سرم ان قد درد می کرد رفتم خوابیدم دوباره ااومدم لطف کردی نظرات رو گفتی نه ناراحت نیستم از انتقاد خوشم میاد داداش [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - hexer - 05-01-2014 دادا مث من بیکاری نه یه خط نه دو خط چقد نوشتی ؟!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - Colin Wade - 05-01-2014 (05-01-2014, 12:41 AM)'hexer' نوشته است: دادا مث من بیکاری نه یه خط نه دو خط چقد نوشتی ؟!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]بیکاری نیست. ارزش گذاشتن هستش. RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - captain - 05-01-2014 (05-01-2014, 12:41 AM)hexer نوشته است: دادا مث من بیکاری نه یه خط نه دو خط چقد نوشتی ؟!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]شما فکر کن بیکاریم! RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - alirezam - 05-01-2014 خوب بود مرسی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - Alireza A - 05-01-2014 ممنون مهدی جان مقاله ی خوبی بود[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] ولی اگر مایل باشی اشکالاتت رو بگم. خود من مدتی نویسنده بودم و میدونم نویسنده برای مطلبش تلاش می کنه که به بهترین نحو ارائه بشه ولی اول راه همیشه و برای همه مشکلات وجود داره. ــــــــــــــــــــــــــــ نقلقول: موسیقی و صداگزاری :خب درستش صداگذاری هست!! نقلقول: اگر "طنز" می نویسید مانند بنده با مخاطب خودمانی نشوید ! نقلقول: کلی زحمت کشیدم این عکس را انداختم تا بزارم فیس بوق دوتا لایک بکنند! بیخیال به گرافیک بازی حتی در این وضعیت توجه کنید!این دو جمله کاملا متضاد هستند! اون هم توی یک مقاله که خودت این پیشنهاد رو دادی! نقلقول: Bullet Time در مکس پین یا X-Ray در اسنایپر الایتفکر کنم زیاد رسمی نیست که اسم بازی ها رو به صورت فارسی بنویسی!!!! توی نتیجه گیری COJ همه ی نتیجه گیری توی یک جمله بلند بیان شده و همش از کلمات ربطی استفاده کردی که جالب نیست زیاد!!! نقلقول: موسیقی خیلی می تواند در یک بازی تاثیر بگذارد، اجازه دهید من یک مثال بزنم، مثلا: شما هم شاید مثل من از آن دسته گیمر هایی باشید که هنگام انجام بازی های ترسناکی مانند: Dead Space صدای اسپیکر خود را خاموش کنید چون موسیقی بازی می تواند به خوبی آن جو و اتمسفر بازی را برایتان به ارمغان بیاورد تا حتی از رفتن به دستشویی نیز حراس داشته باشید!اینجا که از جو رسمی به صورت شوکه کننده ای وارد فضای خودمونی شدی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] نقلقول: صدای جِر و جَر در ها و زامبی هایی که جلویتان ظاهر می شوند و می گویند: ها ها ها اومدم بخورمت، چه می شود؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اشاره به: نقلقول: اگر "طنز" می نویسید مانند بنده با مخاطب خودمانی نشوید !ــــ نقلقول: یک پارچگی و به هم پیوستگی متن نشان دهنده قدرت نویسنده، کاری بسی سخت !خیلی از جمله هات مثل این جمله فعل ندارند!! و آخرین نکته اینه که به نظر من باید از تیتر توی مقاله استفاده کرد تا مخاصب بتونه با نوشته ارتباط برقرار کنه! ____________ امیدوارم ناراحت نشده باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] به نظر من اگر ایراد های خودت رو رفع کنی راحت به تیم تحریریه راه پیدا می کنی![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: چگونه مقاله بنویسیم ؟! | آموزش مقاله نویسی - captain - 05-02-2014 (05-01-2014, 05:17 PM)'Alireza A' نوشته است: ممنون مهدی جان مقاله ی خوبی بود[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] سلام علیرضا جان خیلی ناراحت شدم ازت که فکر کردی ازت ناراحت میشم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تو نگی کی بگه پس ؟ تو عین داداشم می مونی به جون خودت [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] صداگذاری درست میشه چشم ! درمورد دومی باید بگم که خب خودم گفتم مثل من خودمونی نشن 2_ در مقدمه گفتیم که بذله گویی بهترین جامه ای است که .... آره COJ واسه مدت ها پیش بود واسه اون موقعی که تو فروم پ ر د ی س می نوشتم و اشکالاتشو رفع نکردم دد اسپیس مراجعه شود به قسمت دومی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اون بسی سخت رو استش رو معمولا نمی زارن تو خودمونی و شوخی کردنا ما هم نزاشتیم این جمله یه استثنا هم محسوب میشه البته ! نمونه دیگه ای پیدا کردی حتما بگو من چند نفر حرفه ای پرسیدم گفتن استفاده نکن ما هم گفتیم باشه شما هم اینکارو بکن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] موفق باشی عزیزم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] |