![]() |
این هفته چی بازی کنیم ؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: این هفته چی بازی کنیم ؟ (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85-%D8%9F) |
این هفته چی بازی کنیم ؟ - pandora - 07-04-2014 در این پست قصد داریم هر هفته تعدادی بازی معرفی کنیم که تجربشون خالی از لطف نیست . ایجاد این پست 3 دلیل بوده : 1. رفع شک شما نسبت به یه عنوان ( شاید شک دارید عنوان X ارزش تجربه کردن داره یا نه ) 2. شاید خیلی از دوستان تا به حال اسم این عناوین به گوششون نخورده 3. به اشتراک گذاشتن تجربیات شما از بازی هایی که معرفی می شه [font]Fahrenheit سازنده : [/font]Quantic Dream ناشر : Atari سبک : ادونچر - تعاملی پلتفرم : xbox , ps2 ,pc [font] [bgcolor=initial][font] [/font][/bgcolor]![]() Okami [bgcolor=initial][font]سازنده : [/font][/bgcolor]Clover Studio ناشر : Capcom سبک : اکشن پلتفرم : ps3 , wii , ps2 ![]() سازنده : Platinum Games ناشر : Sega سبک : اکشن سوم شخص / شوتر پلتفرم : ps3 , xbox ![]() [font]سازنده : [/font]Hothead Games ناشر : Electronic Arts سبک : اکشن نقش آفرینی پلتفرم : xbox , ps3 , pc ![]() RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - Assassinwanted - 07-04-2014 امکانش هست یه دوتا عنوان با گرافیک متوسط هم معرفی کن[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] در ضمن امکانش هست بازی های گمنام در ژانر ترسناک هم معرفی کنی؟ RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - hexer - 07-04-2014 Fahrenheit رو من رو PS2 تجربه کردم به شخصه میگم خیلی عالیه ولی تضمین نمیکنم کسی الان با گرافیک و ... اش حال کنه برا زمان خودش عالی بود البته همین الانم خوبه ولی 2 تا نکته 1- قراره ما راجب این بازی ها بحث کنیم؟ 2-الان یه نفر این بای ها رو از کجا گیر بیاره ؟ (قدیمین) RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - pandora - 07-04-2014 قصد اصلی این پست ترغیب کردن کابرا به بازی های خوبه و گرافیک بازی مهم نیست از خود بازی. می تونید تجربه خودتون از بازی بگین تا آگاه تر سمت اون بازی برن . انشاالله از تمام سبک ها بازی معرفی خواهیم کرد . برای دانلود بازی ها هم می تونید به سایت های مثل تاپ 2 دانلود مراجعه کنید . RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - arman00711 - 07-04-2014 یکی از بهترین بازی های عمرم ...Spec Ops:The Line... RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - Qeiji - 07-04-2014 فارنهایت رو پارسال محرم بازی کردم. عجب بازی ای بود. تاحالا اون مدلی رو ندیده بودم. دکمه زنی هاش خیلی جالب بود. منم یه بازی معرفی میکنم: سه گانه Prince of Persia برای نسل 6 (هرسه تاشون قشنگند و ویژگی های خاص خودشون رو دارند) سازنده: Ubisoft Montreal ناشر: Ubisoft سبک: اکشن ماجراجویی پلتفرم ها: PC, PS2, XBOX RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - hexer - 07-04-2014 این بازی رو حتما بکنید من شاید 6-7 بار تمومش کردم الانم دوباره دانش میکنم بازی میکنم جادو داشت،اژدها سواری تیر اندازی شمشیر زنی مخفی کاری معما و ... سبک: اکشن ماجراجویی پلتفرم ها: PC, PS2, XBOX ![]() ![]() RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - یاسین - 07-04-2014 فکر کنم این هفته بازی شرلو هلمز منتشر میشه پس لزومی نداره بریم سراغ بازیهای قدیمی. RE: این هفته چی بازی کنیم ؟ - Station - 08-07-2015 (08-07-2015, 03:25 PM)mortaza16 نوشته است: سلام دوستان من یه بازی ماشین خوب میخوام که دو نفره هم داشته باشه. لطفا در این پست مطرح کنید تاپیک جامع چی بازی کنیم و چه بازی بخریم |