مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%82%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%82%DB%8C) |
مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - only-pc - 03-04-2015 در خدمت مدیر محترم سایت گیم فا هستیم و میخواییم با ایشون بعد از چند روز کار سخت مصاحبه کنیم.(یه دو،سه روز بود که پیگیر این مصاحبه بودیم). نالفا: ضمن تشکر از حضور شما خواهش میکنم که برای شروع مصاحبه ، خودتون را برای دوستان معرفی کنید؟ گیم فا: با سلام و خسته نباشید خدمت شما و کارکنان سایتتون من کسری نراقی متولد ۱۳۶۵ مدیر سایت گیمفا هستم نالفا: آقا کسری بچه کجایی و الان کجا سکونت داری؟ گیم فا: ملایر در استان همدان نالفا: سربازی رفتین ؟ گیم فا: بله نالفا: کجا خدمت کردی؟ گیم فا : ۲ماه آموزشی در پادگان شهدا کرمانشاه ۱۶ماه هم امریه سرباز معلم شدم نالفا: تحصیلاتتون؟ گیم فا: مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار نالفا: ازدواج کردید؟ گیم فا: نه نالفا: چرا؟ گیم فا: شرایطش فعلاً وجود نداره ! نالفا: شغلتون چیه؟ گیم فا: من بیشتر وقتم توی سایت می گذره و البته فروشگاه کامپیوتر در شهرستان ملایر هم دارم ،بیشتر فروش لوازم جانبی و بازی و نرم افزار برای کامپیوتر نالفا: اتومبیل دارین؟ چیه ؟ چه رنگیه؟ گیم فا: ندارم نالفا: کتاب میخونید ؟ گیم فا: متاسفانه وقت نمیشه نالفا: ورزش میکنید ؟ گیم فا: پیاده روی ! نالفا: با توجه به اینکه شما سایت بازی دارید اصلا خودتون بازی میکنید؟ گیم فا: من از ۸ سالگی با کنسول آتاری پا به دنیای بازی های کامپیوتری گذاشتم و تا به امروز خدا را شکر می کنم که از نعمت بازی های کامپیوتری محروم نشدم نالفا: خودتون رو گیمر میدونید؟ گیم فا: بله البته یک گیمر حرفه ای نمی دونم نالفا: قشنگترین و بهترین بازی ایرانی و خارجی که تا حالا انجام دادید؟ گیم فا: خارجی: هالف لایف ۲ ایرانی: گرشاسب نالفا: اولین بازی کامپیوتری که انجام دادید؟ گیم فا: هواپیما آتاری نالفا: اولین بازی کامپیوتری که تونیستید فتح کنید چی بود؟ گیم فا: دزد و پلیس و آتاری اولین بازی هایی بود که من با کنسول آتاری بازی کردم البته این بازی ها را هیچ وقت نتونستم به آخر برسونم نالفا: تفریحت چیه؟ با خانواد ه ای بیشتر یا با رفقا؟ گیم فا: تفریح من بازی کردن تماشای فیلم و فوتباله نالفا: استقلالی یا پرسپولیسی؟ گیم فا: شاید اگر این سوال را چند سال قبل می پرسیدید می گفتم استقلال ولی در حال حاضر فقط طرفدار اینتر میلان و تیم ملی ایتالیا هستم نالفا: بگو از کی اومدی اینترنت ؟ چه سالی ؟ اولین فعالیت اینترنتیت چی بود ؟ اولین پولی که از نت دراوردی کی بود و چقدر بود ؟ گیم فا: فکر کنم اول دبیرستان بود که اولین بار وارد دنیای نت شدم ،اولین پول هم ۲۰ هزار تومان بود از راه تبلیغات در سایت نالفا: غیر از گیم فا چه سایت های دیگه ای داری؟ گیم فا: سایت تک فارس بود که کلاً استعفا دادم در حال حاضر فقط قصد دارم روی سایت گیمفا فعالیت کنم نالفا: اصلا چی شد سایت گیم فا رو راه انداختی؟ هدف و ایده ی جدیدی داشتی ؟ این همه سایت بازی هست ؟ فکر میکنی رتبه ت از اینم بیشتر بشه ؟ چقدر تبلیغات کردی؟ توی کجاها ؟ گیم فا: راستش بیشتر بخاطر علاقه شدید به گیم بود و شایدم بخاطر فعالیت در فروم بازی سنتر بود ،در مورد آینده چیزی نمیتونم بگم فقط سعی و تلاش تیم گیمفا اینه که بهترین باشند ،تبلیغات هم تا ۴ – ۵ ماه اخیر اصلاً نداشتم ،جدیدً بصورت کاملآً محدود تبلیغ می کنم نالفا: سایتت حتما سرور داره دیگه ؟ میشه بگی میزبان سایتت کدوم شرکته ؟ گیم فا: serverpars نالفا: هزینه های سایتت چقدره ؟ گیم فا: هزینه هاست ماهیانه حدود ۲۰۰ هزار تومان، حقوق نویسنده ها هم بستگی به فعالیتشون حدود ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومان نالفا: میانگین درآمدت از سایت چقدره ؟ گیم فا: در آمد ثابتی ندارم ،نمیتونم به این سوال جواب بدم نالفا: روزانه چقدر زمان برای مدیریت و آپدیت سایتت میزاری؟ گیم فا:برای آپدیت نگه داشتن سایت حدود ۳۰ نویسنده و یک سردبیر و یک دبیر تحریریه هستند، من بیشتر کارای فنی و مسائل مالی را انجام می دهم زمان دقیق نمیتونم بگم ولی روزی ۷ تا ۸ ساعت رو سایت هستم و نظارت می کنم. نالفا: تا حالا به فروش سایتتون فکر کردید ؟ گیم فا: نه نالفا: بدترین مشکلت تا حالا تو گیم فا چی بوده؟ گیم فا: بدترین مشکل در مورد هاست بود ، که حدود ۱۰ روز سایت بالا نمی اومد نالفا: یه سایت بازی به غیر از سایت خودت بگو؟ گیم فا: بازی سنتر نالفا: بازی های ایرانی رو چطور میبینی به قدرت بازهای خارجی میرسن؟ گیم فا: مسلماً که نمیرسند ولی پیشرفتی خوبی داشتند هر چند که روند رشد بازی های ایرانی به کندی پیش می رود نالفا: بازی GTA V برای pc اومده ؟ گیم فا: نه هنوز شرکت راک استار تایید هم نکرده چه برسه به اینکه بیاد ! نالفا: نظرت در مورد بازی WATCH-DOGS ? گیم فا: تا وقتی یک بازی نیاد و بازی نکنم نمیتونم نظری راجبش بدم نالفا: – نصیحت یا نکته ی شما به تازه گیمرها؟ گیم فا: طوری بازی کنند که به زندگی و درسشون لطمه نزنه نالفا: نظرتون در مورد نالفا و آینده نالفا چیه ؟ گیم فا: سایت خوبیه فقط باید روی پشتیبانی اسکریپ ها بیشتر کار کنه نالفا: چندتا کلمه میگم اولین چیزی که با شنیدن این کلمه ها به ذهنتون میرسه رو برامون بگید: گیم فا: اخبار بازی فیلتر:نابودی تبلت : وبگردی راک استار: استاد بازی open world فیس بوک : بهترین و بزرگترین جامعه مجازی دنیا رایتل:نسل سوم موبایل یاهو:چت نالفا:اسکریپت نال شده ازدواج:مرحله جدید و نهایی زندگی سیگار:بیماری نالفا: این مصاحبه رو تو سایتتنون درج میکنید؟ گیم فا: توی خانواده گیمفا لینکشو میذاریم نالفا: و در پایان کلام پایانی شما به بازدیدکنندگان گیم فا و نالفا؟ گیم فا: آرزوی موفقیت برای همه نالفا: آقا کسری ممنون بخاظر وقتی که برای ما و بازدید کنندگان گذاشتی از شما تشکر میکنم. گیم فا: منم از شما بخاطر وقتی که گذاشتید تشکر می کنم ، امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشید نالفا: ممنون خدانگهدار RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - only-pc - 03-15-2015 می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. لطفا هر کسی را در نظر دارید بگید که من مصاحبه اونو بزارم. ;) RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - mahdikafshgar - 03-15-2015 (03-15-2015, 06:11 PM)only-pc نوشته است: می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. با من مصاحبه کنید :D :D :D :D مدیر وبلاگ make1game.blog.ir :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - only-pc - 03-15-2015 (03-15-2015, 06:19 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:11 PM)only-pc نوشته است: می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. چشم هر وقت ok بدی سوالات رو برات میفرستم :D RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - mahdikafshgar - 03-15-2015 (03-15-2015, 06:22 PM)only-pc نوشته است:(03-15-2015, 06:19 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:11 PM)only-pc نوشته است: می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. Ok ;) :cool: :D :D :D RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - only-pc - 03-15-2015 (03-15-2015, 06:22 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:22 PM)only-pc نوشته است:(03-15-2015, 06:19 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:11 PM)only-pc نوشته است: می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. :D :D راستی وبلاگ قشنگ و پرکاربردی داری خودتو کم حساب نکن ;) RE: مصاحبه سایت نالفا با اقای کسری نراقی - mahdikafshgar - 03-15-2015 (03-15-2015, 06:25 PM)only-pc نوشته است:(03-15-2015, 06:22 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:22 PM)only-pc نوشته است:(03-15-2015, 06:19 PM)mahdikafshgar نوشته است:(03-15-2015, 06:11 PM)only-pc نوشته است: می خواهم مصاحبه ی دیگری را قرار دهم. کم حساب نکردم که گفتم با منم مصاحبه کنین دیگه!!!! :D :D :Dهمچنان منتظر سوالات هستم :angel: :angel: :angel: :P |