Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY)
+--- موضوع: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%81%DB%8C-Trophy-Guide)

صفحه‌ها: 1 2 3

راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - The Wolf Of Rivia - 04-10-2015

سلام خدمت همه کاربران گیمفا .اول توضیح کوتاهی در مورد تروفی و بعد در مورد بازی های مختلف و روش های بدست آوردن تروفی در آن ها صحبت میکنیم . سوالی هم بود در خدمتم .

مفهوم تروفی ( Trophy ) : این کلمه در لغت به معنی جایزه و یا غنیمت می باشد . 

نقش آن در بازی های ویدیویی : در بازی ها نیز جایزه وجود دارد که بعد از انجام دادن ماموریت ها و یا انجام کار های مختلفی بدست می آید . و برای هر بازی به طور یکسان نیست . و در کنسول های شرکت سونی از این جایزه ها به عنوان تروفی یاد می شود .

[تصویر:  profil-ps4-psn1.png]

4 نوع تروفی در بازی ها نهفته است . برنز - نقره - طلا - پلانتیوم .
در بین تروفی های بالا در بیشتر بازی ها  پلانتیوم با گرفتن همه تروفی ها به دست می آید که در خیلی از بازی ها غیر ممکن به نظر می رسد .
می توان گفت که تروفی ها به نحوی سطح بازی گیمر را نشان می دهند ( البته به تعداد بازی که انجام می دهید نیز بستگی دارد )
برنز و نقره جایزه هایی هستند که بعضی اوقات به آسانی هر چه تمام تر بدست می آیند . ( حتی با یک کشتن ساده )

[تصویر:  ps4raretrophies0414141280jpg-0a65f6_1280w.jpg]

به زودی منتظر راهنمایی ها برای بدست آوردن تروفی در همین تاپیک و توسط بنده باشید .
بازی اول = The Order 1886

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - Mohammad-A₩$N78 - 04-10-2015

خیلی تایپک خوبیه داداش!! امیدوارم بچه ها استقبال کنن!!!
بازی های bf hardline/ fifa15 و... بذار

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - Mental Patient - 04-10-2015

دوست من تاپیک جالبیه!
که من حتم کمکت میکنم ;)

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - Yesman4Ever - 04-10-2015

کار خوبیه
موفق باشید
ولی اردر که پلاتینیوم کردنش کاری نداشت
از من میشنوی دارک سولز رو بزار که کم تر کسی کل تروفی هارو گرفته

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - The Wolf Of Rivia - 04-10-2015

(04-10-2015, 09:51 PM)Yesman4Ever نوشته است: کار خوبیه
موفق باشید

درود .
درسته اردر یکی از بازی هایی بود که تروفی های کمی داشت با کمی دقت میشد همه تروفی هاش رو گرفت .
چشم دارک سولز هم قرار میگیره .

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - Yesman4Ever - 04-10-2015

حالا من توی کنسول های خانواده ی پلی استیشن تا اونجا که شنیدم و خودم انجام دادم
Killzone: shadow fall خیلی وقت گیره(تروفی های مولتی)

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - MWOLFM - 04-10-2015

موفق باشید
تاپیک خوبیه ادامه بدید.
دوست من بازی دارک سولز 2 رو به غیر از محتویات اضافش دی ال سی هاش تو چهار روز تموم کرد.
میگفت تروفی ها رو هم به غیر از 5 تاش رو گرفتم.

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - Mental Patient - 04-10-2015

(04-10-2015, 10:02 PM)Yesman4Ever نوشته است: حالا من توی کنسول های خانواده ی پلی استیشن تا اونجا که شنیدم و خودم انجام دادم
درسته واقعا و یکی دیگر از بازی ها همین فارکرای یا جی تی ای هستند که نصف بیشتر این تروفی ها رو باید در بخش انلاین یا کوآپ بدست آورد!

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - The Wolf Of Rivia - 04-10-2015

(04-10-2015, 10:04 PM)m.moien نوشته است:
(04-10-2015, 10:02 PM)Yesman4Ever نوشته است: حالا من توی کنسول های خانواده ی پلی استیشن تا اونجا که شنیدم و خودم انجام دادم
درسته واقعا و یکی دیگر از بازی ها همین فارکرای یا جی تی ای هستند که نصف بیشتر این تروفی ها رو باید در بخش انلاین یا کوآپ بدست آورد!

و همچنین ACU .
بیشتر تروفی هاش واسه بخش آنلاین بود و من فقط 41 درصدشون رو تونستم بگیرم متاسفانه ...

RE: راهنمایی برای بدست آوردن تروفی | Trophy Guide - The Hunter - 04-11-2015

تاپیک خوبیه .. اگه خواستی من برای کمک هستم : )

موفق باشید

داداش اگه ریا نباشه من همه اچیومنتای Dark Souls 1 گرفتم .. برای 2 هم حدود 700G گرفتم  Confusedhy: ایشالا رو PS4 پلاتش می کنم.