Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: راهنمایی و ترفند های بازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7--130)
+---- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7)
+---- موضوع: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-The-Witcher-3-Wild-Hunt)



RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - r3z4ya - 04-25-2016

(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - بازی_خور - 04-25-2016

(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - Writer Bot - 04-25-2016

(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

درود 
جناب شما این دی ال سی ها رو داخل کدام فایل نصب کردید؟
موفق باشید.


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - r3z4ya - 04-25-2016

(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

نسخه فشرده است مال gog دو تا دی وی دی حجمش حدود 9 گیگ با حذف بقیه زبان ها وقتی بقیه زبانها رو حذف نمی کنم حدود 13 گیگ میشه بدون دی ال سی ها
اره کارت گرافیک ام آپدیته مشخصاتش هم 1 گیگ انویدیا است رم هم 8 گیگ سی پی یو هم core 5 2400

(04-25-2016, 07:29 PM)پویان خلفیان نوشته است:
(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

درود 
جناب شما این دی ال سی ها رو داخل کدام فایل نصب کردید؟
موفق باشید.
توی صفحه اصلی بازی


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - Writer Bot - 04-25-2016

(04-25-2016, 08:48 PM)r3z4ya نوشته است:
(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است:
(04-23-2016, 11:04 PM)r3z4ya نوشته است: سلام من فایل ریجستری و پچ 1.01 رو هم زدم و دی ال سی 1و 2 رو هم نصب کردم نسخه بازی هم gog این ارورها رو میده 
physx3common_x64.dl
GFSDK_SSAO.win64.dl
در ضمن این فایل رو هم دارم که نمیتونم ازش استفاده بکنم setup_the_witcher3_exp1_2.0.0.40-2.bin

ممنون میشم راهنمایی کنید

این دو تا فایل رو از نت پیدا کردم ولی این ارور رو میده
[تصویر:  p0l7_screenshot_(2).png]

بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

نسخه فشرده است مال gog دو تا دی وی دی حجمش حدود 9 گیگ با حذف بقیه زبان ها وقتی بقیه زبانها رو حذف نمی کنم حدود 13 گیگ میشه بدون دی ال سی ها
اره کارت گرافیک ام آپدیته مشخصاتش هم 1 گیگ انویدیا است رم هم 8 گیگ سی پی یو هم core 5 2400

(04-25-2016, 07:29 PM)پویان خلفیان نوشته است:
(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است: بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

درود 
جناب شما این دی ال سی ها رو داخل کدام فایل نصب کردید؟
موفق باشید.
توی صفحه اصلی بازی

درود
بنده هم می دونم؛ ولی داخل چه درایوی؟


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - r3z4ya - 04-25-2016

(04-25-2016, 09:25 PM)پویان خلفیان نوشته است:
(04-25-2016, 08:48 PM)r3z4ya نوشته است:
(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است:
(04-24-2016, 12:26 AM)بازی_خور نوشته است: بازی درست نصب شده ؟
تا قبل از نصب اپدیت می تونستی بازی کنی و بعد از نصب اپدیت بازیت خراب شد ؟ یا کلا خراب بود ؟
dll-fixer برای سیستمت نصب کردی ؟(یکی پیدا کن نصب کن بعد نتیجه رو بگو)

(04-24-2016, 12:34 AM)r3z4ya نوشته است: چندین بار تا حالا نصب کردم ولی هر بار همین ارورها رو میده حتی به خاطرش دو بار ویندوز عوض کردم گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه 
اره کلا از اول خرابه انگار درست نصب نمیشه حتی وقتی میخوام پچ رو بزنم باید تمام فایل های داخل پوشه bin رو خودم بسازم که بتونه فایل ها رو کپی بکنه 
در مورد نرم افزار dll-fixer هم فایل هایی که نداشتم رو با همین نرم افزار دانلود کردم
لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

نسخه فشرده است مال gog دو تا دی وی دی حجمش حدود 9 گیگ با حذف بقیه زبان ها وقتی بقیه زبانها رو حذف نمی کنم حدود 13 گیگ میشه بدون دی ال سی ها
اره کارت گرافیک ام آپدیته مشخصاتش هم 1 گیگ انویدیا است رم هم 8 گیگ سی پی یو هم core 5 2400

(04-25-2016, 07:29 PM)پویان خلفیان نوشته است:
(04-25-2016, 05:16 PM)بازی_خور نوشته است:
(04-25-2016, 11:22 AM)r3z4ya نوشته است: لطفا راهنمایی کنید
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم.
بازیت کامله ؟ نسخه فشرده نیست ؟
چند گیگه بازیت؟
شاید خود بازیت خرابه.
برو از یک جای دیگه بازی رو بگیر نصب کن
توی برقیه بازی ها مشکلی نداری و فقط تو این بازی مشکل داری؟
کارت گرافیک اپدیت هست ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟

درود 
جناب شما این دی ال سی ها رو داخل کدام فایل نصب کردید؟
موفق باشید.
توی صفحه اصلی بازی

درود
بنده هم می دونم؛ ولی داخل چه درایوی؟
درایو c

C:\Program Files (x86)\The Witcher Enhanced Edition


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - بازی_خور - 04-25-2016

(04-25-2016, 09:25 PM)پویان خلفیان نوشته است: نسخه فشرده است مال gog دو تا دی وی دی حجمش حدود 9 گیگ با حذف بقیه زبان ها وقتی بقیه زبانها رو حذف نمی کنم حدود 13 گیگ میشه بدون دی ال سی ها
اره کارت گرافیک ام آپدیته مشخصاتش هم 1 گیگ انویدیا است رم هم 8 گیگ سی پی یو هم core 5 2400



درود
بنده هم می دونم؛ ولی داخل چه درایوی؟

ایشون مشکل اپدیت و dlc نیست. قبل نصب کردن این ها هم مشکل داشتن

بازی های فشرده معمولا مشکل دارن. بهتره برین نسخه کامل رو بخرید/دانلود کنید


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - amin_fatmi - 04-26-2016

با عرض سلام
ویندوز من سون نسخه 64 بیت و اینترپرایز هستش بازی هم در حالت FLT بروی هارد ریختم حالا که میخام نصب کنم تا روی ستاپ بازی کیلک میکنم پیغام خطای زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم بازم میگم نسخه ویندوزم Windows 7 Enterprise 64-bit هستش.

The version of this file is not compatible with the version of windows you are running.Check your computers system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.




RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - مجیدنصر - 04-26-2016

(04-26-2016, 11:07 PM)amin_fatmi نوشته است: با عرض سلام
ویندوز من سون نسخه 64 بیت و اینترپرایز هستش بازی هم در حالت FLT بروی هارد ریختم حالا که میخام نصب کنم تا روی ستاپ بازی کیلک میکنم پیغام خطای زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم بازم میگم نسخه ویندوزم Windows 7 Enterprise 64-bit هستش.

The version of this file is not compatible with the version of windows you are running.Check your computers system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.

سلام
این مشکل به خاطر فایل ستاپ بازی هست و کاری به ویندوز نداره. فایل ستاپ یا حین کپی شدن خراب شده یا کلا خراب بوده.
اگه صبر کنید من خودم نسخه FLT این بازی رو دارم ستاپ رو براتون آپلود می کنم و قرار میدم تست کنید ببینید بازم مشکل دارید یا نه
فقط ممکنه فردا قرار بدم براتون چون الان دسترسی به بازی رو ندارم.


RE: رفع مشکلات بازی The Witcher 3 Wild Hunt - amin_fatmi - 04-27-2016

(04-26-2016, 11:33 PM)مجید‌نصر نوشته است:
(04-26-2016, 11:07 PM)amin_fatmi نوشته است: با عرض سلام
ویندوز من سون نسخه 64 بیت و اینترپرایز هستش بازی هم در حالت FLT بروی هارد ریختم حالا که میخام نصب کنم تا روی ستاپ بازی کیلک میکنم پیغام خطای زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم بازم میگم نسخه ویندوزم Windows 7 Enterprise 64-bit هستش.

The version of this file is not compatible with the version of windows you are running.Check your computers system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.

سلام
این مشکل به خاطر فایل ستاپ بازی هست و کاری به ویندوز نداره. فایل ستاپ یا حین کپی شدن خراب شده یا کلا خراب بوده.
اگه صبر کنید من خودم نسخه FLT این بازی رو دارم ستاپ رو براتون آپلود می کنم و قرار میدم تست کنید ببینید بازم مشکل دارید یا نه
فقط ممکنه فردا قرار بدم براتون چون الان دسترسی به بازی رو ندارم
ممنونم که به این سرعت و این موقع از شب جواب دادین
با توجه به راهنمایی های شما فایل های بازی رو دوباره اکسترکت کردم مشکل حل شد مثل اینکه ناقص تو هارد کپی شده بود و فقط فایل ستاپ مشکل داشت بازم ممنونم از زحمات بی وقفتون
113 113