![]() |
سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: اخبار بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد (/Thread-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%8C-%D8%B6%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-ARMA-III-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF) |
سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - ALAN - 09-18-2012 ![]() به گزارش خبرآنلاین بنیاد ملی بازیهای رایانه ای پس از مکاتبه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد این بازی ضد ایرانی بوده و جلوی پخش آن گرفته خواهد شد. در این راستا معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفته با کمک نهادها و ارگانهای مربوطه از پخش بازی آرما سه که با هدف تخریب افکار عمومی ساخته و با قصد سوء در بازار کشور توزیع شده، جلوگیری می شود. گفتنی است بازی رایانهیی Arma III با محوریت حمله به نیروهای دشمن در منطقه درگیر نیروهای ناتو، با داستانی ساختگی نقطه درگیری را نیروهای ایرانی مستقر در منطقه را معرفی میکند. در این بازی سعی شده تا نیروهای ایرانی را متخاصم معرفی و محوریت درگیریها را بر آن اساس متمرکز کند.منبع RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - Alpha - 09-18-2012 الان دارم سعی می کنم خودم رو کنترل کنم ولی نمیشه هر چی می کشیم از دست این رسانه ها و مطبوعات هست حالا هم فیلم ها و بازی ها دیگه نمی تونم تحمل کنم ای کاش یک اسنایپ داشتم می رفتم بنیامین نتانیاهو رو وسط ذر ذر کردنش می کشتم که امریکایی ها رو داره تحریک می کنه کسافت اشغاله لجن -------------------------------------------------------******************* ای کاش حرف هام به گوشش برسه پدرسگه بی ----------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - ALAN - 09-18-2012 البته یه نکته بگم این بازی را می توانید در تمام بازی فروشی ها پیدا یا خودتون دانلود کنید ![]() ![]() RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - Alpha - 09-18-2012 کی منتشر شده RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - ALAN - 09-18-2012 منتشر نشده RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - Alpha - 09-18-2012 ! پس کی میاد؟ پس چرا گفتی از همه جا میشه خرید یا دانلود کرد>؟ RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - ALAN - 09-18-2012 نمیدونم من قسمت دو رو بازی کردم خیلی مزخرف بود ولی این انگار بد نیست در کل فکر کنم برای آموزش نظامی باشه RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - Alpha - 09-18-2012 ا چه مسخره چه ادمایه بی کاری پیدا میشه ها حالشون رو میگیرم حالا ببین RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - ALAN - 09-18-2012 خیلی از بازی هایی که شما الان میتونین از بازی فروشی ها بخرید غیر قانونی هستند RE: سپاه، ضد ایرانی بودن ARMA III را تایید کرد - Maximum-Dev - 09-18-2012 1. به هیچ شخصی از هر ملیتی توهین نکنید. 2. از ایجاد بحث های جنجالی در میان یکدیگر جلوگیری کنید. 3. از بکار بردن کلمات غیر اخلاقی خودداری کنید. |