بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat (/Thread-%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Mortal-Kombat) |
بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - PG.AMiRHoSsEiN - 10-09-2015 سلام, شاید بعضی از شما ها تمام شخصیت های بازی فایتینگ Mortal Kombat رو کامل نشناسید و حوصله نداشته باشید تا در سایت های مختلف دنبال بیوگرافی آن ها باشید. خب من زحمتش رو براتون کشیدم و امروز بیوگرافی تمام شخصیت ها رو براتون کذاشم تا اطلاعات علاقه مندان به این سری بره بالا و شخصیت های مورد علاقشون رو خوب و با جزئیات بشناسند. من بیوگرافی تمام آن هارو در فایل های pdf و در یک پوشه rar قرار دادم تا کمترین زحمت برای شما گیمران عزیز باشه. . . . . . . . نام فایل:بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat حجم:19 MG نوع فایل:pdf لینک دانلود:DOWNLOAD (اگه قصد تشکر دارید اعتبار بدید ) RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - BadBoy4Ever - 10-09-2015 احسنت خیلی هم عالی خیلی خوبه که با شخصیت های تاریخی و مهم بچه ها آشنا باشن ادامه بده RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - Yves Guillemot - 10-09-2015 واقعا کار خوبیه ادامه بده تونستی واسه شخصیت های متال رو بزار RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - Qeiji - 10-10-2015 کار خوبیه! دوستان لطفا دقت کنن که این بیوگرافی، از نسخه آرماگدون هست هست و قبل از نسخه 9 و ایکسه! تو نسخه 9 بیوگرافی تمام شخصیت ها به کل تغییر میکنه. تو آرماگدون هم همه میمیرن و شاوکان پیروز میشه. (نزدیک بود پیروز بشه) نمیدونم از کجا کپی کردی اینا رو ولی بهتر بود حداقل اینو میگفتی تا کسانی که اون دوتا نسخه آخری رو بازی کردن، گیج نشن. در شمن از اونجایی که تو انجمن هدف مطل گذاشتنه، بهتره اگر چیزی مینویسید، تو فروم منتشر کنید نه تو PDF و برای دانلود. موفق باشید RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - PG.AMiRHoSsEiN - 10-10-2015 (10-10-2015, 12:02 AM)PWLG نوشته است: کار خوبیه!آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد بعدشم تاریخچه شخصیت که عوض نمیشه کسی که 9 و ایکس رو بازی کرده باشه این رو هم بخونه کاملا متوجه شخصیت میشه RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - Qeiji - 10-10-2015 (10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد خب میشد تو چند قسمت قرار بدی. قرار نبود همه رو تو یه پست بذاری که ;) دوست عزیز احتمالا یا 9 و ایکس رو بازی نکردی یا داستانشونو نمیدونی وگرنه این حرف رو نمیزدی (درست میگم؟) RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - Cpt. John "Soap" MacTavish - 10-10-2015 (10-10-2015, 01:48 AM)PWLG نوشته است:منم، موافقم. بهتر توی چند قسمت میذاشتی یا، روزی 2 یا 3 شخصیت میذاشتی توی تاپیک، اینجوری میذاشتی بهتر بود.(10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - PG.AMiRHoSsEiN - 10-10-2015 (10-10-2015, 01:48 AM)PWLG نوشته است:من از اسمم مشخصه که فن مورتالم و آخر اسمم mk مخفف مورتال کمبات هست(10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد در ضمن همونطور که گفتم بعد از اون به داستان شخصیت ها اضافه میشه تغییر نمیکنه که در ضمن مگه بده کل شخصیت هارو یه جا گذاشنم و میتونید دانلودشون کنید و همه رو به هم بخونید و بیخود معتل من نمیشدید همه که راضی بودند بهرحال ممنون بابت نقدت :217: RE: بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat - Qeiji - 10-11-2015 (10-10-2015, 04:03 PM)amirmk10 نوشته است:(10-10-2015, 01:48 AM)PWLG نوشته است:من از اسمم مشخصه که فن مورتالم و آخر اسمم mk مخفف مورتال کمبات هست(10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد قرار نیست هرکی اسمش MK داشت بشه فن دوآتیشه و همه چی دون Mortal kombat حالا واقعا 2011 و X رو بازی کردی یا نه؟ (منظورم بخش داستانشه) والا ما یه زمانی با مورتال زندگی میکردیم و تقریبا هم داستان کلیش رو میدونم. شما هم اگه دقت میکردی، میفهمیدی که از نسخه 2011 به بعد پیشینه تمام شخصیت ها تغییر میکنه. جکس اون دست های آهنی رو دلبخواه به خودش وصل میکرد ولی تو اون 2011، دستاش میترکه و مجبوره که دست آهنی بذاره. اسموک به سایبورگ تبدیل نمیشه و کلا سرگذشت همه شخصیت ها تغییر میکنه. خیلی ها که تا قبل از آرماگدون زنده بودن، تو 2011 میمیرن و تغییرات دیگه که میشه گفت در کل نسخه 2011 همه چی رو از نو مینویسه. حالا بازم میگی به داستانشون اضافه شده و تغییر نکرده؟ بحث معتل شما شدن نیست. خب شما که داستان رو کامل دارید، میتونستید هر روز یه پست بذارید و داستان سه چهار تاشون رو تو یه پست قرار میدادید. بعد داستان سه چهار نفر دیگه رو مثلا فرداش یا چند روز بعد تو یه پست دیگه قرار میدادید. حالا دیگه اینکار رو انجام دادید و واسه دانلود گذاشتید همه رو. دیگه تموم شد و مهم نیست. اینا رو نگفتم که تاپیکتون رو اصلاح کنید؛ نه دیگه نوشتید و گذشت. اینا رو میگم تا دفعات بعد، اینجوری بنویسید، بهتره. باز خود دانی! من نمیخوام نظرم رو به کسی تحمیل کنم موفق باشید |