معرفی بازی Tales from the borderlands - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: معرفی بازی Tales from the borderlands (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Tales-from-the-borderlands) صفحهها:
1
2
|
معرفی بازی Tales from the borderlands - Oliver Allen - 12-09-2015 تقریبا یکسال پیش بود که همزمان با GOT تلتیل Tales from the borderlands رو منتشر کرد.اپیزود اول گیمرها رو بسیار هیجان زده کرد و همه مشتاق یه ماجرای کمدی و جالب بودند.اما فاصله 5 ماهه تا انتشار اپیزود 2 تا حدی خشم هوادارا رو برانگیخت.بدلیل این بازه طولانی همه انتظار یه اپیزود فوق العاده داشتند که با ضعیف شدن نسبت به اپیزود 1 هواداران بار دیگر لعن نثار تلتیل کردن.سرانجام اپیزودهای بعدی هم منتشر شدند و با جالبتر شدن داستان هواداران هم با داستان ارتباط برقرار کرده و خشمشان خوابید. قبل از هرچیز تصورتون رو از فضای داستان های دیگر آثار تلتیل دور بریزید و وارد سیاره جنون و طنز شوید: گرافیک هنری:اول مشخص کنید از تلتیل چه انتظاری دارید؟! یک بازی مشابه GTA 5 ؟ قطعا اگر طرفدار تلتیل باشید از طراحی کارتونی زیبا و جزئیات بسیار لذت خواهید برد.البته چهره پردازی های کاراکترهای جزئی بعضا خشک و مصنوعی از آب درآمده.در بعضی صحنه ها بافت ها خشک و مصنوعی جلوه میکنن.با توجه به گرافیک کارتونی فاکتور گرافیک فنی حذف خواهد شد. داستان:بازی کلش داستانه! عملا انیمیشن داده بهتون گفته دکمه بزنین بخندین! جدا از شوخی بازی دارای داستان به شدت کمدی و بانمک است.البته انتظار قهقهه نداشته باشین ولی شما رو از فضای خشک بازی های جنگی بیرون میاره.از ویژگی های جالب این بازی کنترل دو شخصیت کاملا متفاوت در یک صحنه میباشد.Fiona که یک con artist (معنیشو تو گوگل ببینین واقعا بی معادله!) در سیاره ای فنا رفته با شغل شریفش زندگی میکند و Rhys که یک کارمند (عبارت بهتر نیافتم) سوسول در شرکت Hyperion است.از قضا Rhys در Pandora که سیاره waste land فیونا هست گرفتار و ماجرا با تلاش فیونا و تیمش برای کلاه گذاشتن سر ریس و دوستش آغاز میشود. موسیقی و صداگذاری:عالی.مناسب با صحنه موسیقی مناسب پخش شده و در هر اپیزود از چند ترک معروف استفاده میشود.در بخش صداگذاری واقعا بی ایراد و منحصر بفرد.صداگذاری Rhys توسط Troy Baker و Gortys توسط Ashley Johnson جزو پهترین صداگذاری ها بین بازی های امسال بودند. نتیجه:اگر از طرفداران تلتیل هستین که قبلا بازی رو تموم کردین سکانس آخرشم چند دفعه بازی کردین.اگر هم جدید هستین شک نکنین که پشیمون نمیشین.دیالوگ های ماندگار،شخصیتای کمدی و داستان سورپرایز کننده شمارو تقریبا13 ساعت سرگرم میکنه.در ضمن در لینک زیر میتوانید جوایز برده توسط این بازی را نیز مشاهده کنید:https://www.telltalegames.com/community/discussion/101568/tftb-awards دوستان اولین نقدمه از ذهن پریشان خودم نوشتم سوال تخصصی درباره بازی داشتین در خدمتم. RE: TFTB:بخند و شاد شو! - King noting - 12-10-2015 همین دیروز تمومش کردم واقعا عالی بود. فقط تنها چیزی که یکم خوب کار نشه بود حالات چهره ها بود. این بازی و ولف از بهترین بازی هایی بودن که بازی کردم بخصوص ولف که شاهکار بود. RE: TFTB:بخند و شاد شو! - Oliver Allen - 12-10-2015 تلتیل همه کاراش عالین.فقط این چون تمش شاد بود من یه جور دیگه ای حال کردم! کلیشه تلتیلو شکوند. RE: TFTB:بخند و شاد شو! - soheil sangari - 12-10-2015 خسته نباشی ولی بهتر نبود بیشتر بنویسی حداقل دیک روز باید برای یک نقد وقت بزاری.این عنوان چون زیاد (البته از نظر من) شناخته شده نیست باید اول یک مقدمه خوب براش میزاشتی ودر بخش داستانیش یکم راجبش تعریف کنی. قسمت گیم پلی رو کلا حذف کردی . امیدوارم دفعه بعد به این نکات توجه کنی و بهتر بنویسی یه نقد رو و اینکه شما باید نقد کنی نه اینکه از ما بپرسی که انتظارت از این عنوان چیه؟ RE: TFTB:بخند و شاد شو! - Oliver Allen - 12-10-2015 (12-10-2015, 02:09 AM)soheil sangari نوشته است: خسته نباشی ولی بهتر نبود بیشتر بنویسی حداقل دیک روز باید برای یک نقد وقت بزاری.این عنوان چون زیاد (البته از نظر من) شناخته شده نیست باید اول یک مقدمه خوب براش میزاشتی ودر بخش داستانیش یکم راجبش تعریف کنی. حق با شماست ولی بازیش واقعا عین یک انیمیشن میمونه! یعنی از اون سبکاست که یه عده عاشقش بشن میشن یه عده هم کسر شان میدونن بازی که Open world نباشه! اگه بخوام داستانشم لو بدم که طرف اصن بازی نمیکنه.اگه دوستان به این سبک علاقه داشته باشن خوشحال میشم یه نقد کت و کلفت راجع به داستان این بازی ها بنویسم چون سال هاست ماه ها انتظار اپیزوداشو میکشم،بینش با بقیه بحث میکنم...... واقعا این سبکو دوست دارم.با تشکر از توصیه هات.فارسیمم باید قوی کنم شاید بخوام خبرنگار شم! RE: TFTB:بخند و شاد شو! - soheil sangari - 12-10-2015 (12-10-2015, 02:28 AM)Oliver Allen نوشته است:ببنید من نمیگم همه داستان رو تعریف کنید مثلا برای عنوان skyrim من میام اول اون اتفاقی رو که رخ داده رو میگم بعد یه چکیده هایی از بعد از اون هم میگم که طرف مقابل یه هیجانی برای بازی کردن عنوان داشته باشه .انشاءالله به ارزوت برسی ولی باید برای هر چیزی تلاش کنی.(12-10-2015, 02:09 AM)soheil sangari نوشته است: خسته نباشی ولی بهتر نبود بیشتر بنویسی حداقل دیک روز باید برای یک نقد وقت بزاری.این عنوان چون زیاد (البته از نظر من) شناخته شده نیست باید اول یک مقدمه خوب براش میزاشتی ودر بخش داستانیش یکم راجبش تعریف کن RE: TFTB:بخند و شاد شو! - The Wolf Of Rivia - 12-10-2015 سلام و تشکر میشه بابت نقد . معلومه که استعداد داری تو نوشتن فقط باید استعدادت تقویت کنی که به مرور زمان حل میشه . در مورد بازی باید بگم بر خلاف بازی های دیگه تل تیل از این بازی اصلا لذت نبردم و خیلی تو ذوقم خورد ... ! حالا شاید از نظر من اینطوری باشه و بقیه خوششون اومده باشه اما من خوشم نیومد اصلا . بازم ممنون نام تاپیک رو هم درست کنید خوب میشه ! اسم بازی رو کامل بنویسید و اعلام کنید که نقد ! RE: TFTB:بخند و شاد شو! - Oliver Allen - 12-10-2015 (12-10-2015, 02:49 AM)Dead Soldier نوشته است: سلام و تشکر میشه بابت نقد . نیمچه نقده داداش! اسمشم کامل باید نوشته شه راست میگی.چون تو سایتش همش GOT و TFTB و TWDو .... من عادت کردم به مخفف.اینجا باید کامل نوشت بشه.شما همه بازی های تلتیلو بازی کردی؟ RE: معرفی بازی Tales from the borderlands - GUN-AGE - 12-10-2015 زمان معرفی بازی به دلیل وجود کلمهBorderlands کلا دوست نداشتم بازی کنم چون از جو و داستان این سری خوشم نمیومد! بعدیکسری که دیگه لیست دانلودم ته کشیده بود گفتم جهنم، دانلود میکنم. و نتیجش دقیقا خلاف اون چیزی بود که فکر می کردم یک بازی بسیار زیبا با داستانی زیبا تر...با پایانی به مراتب مبهم تر از عناوین قبلی تلتیل نمره من به ای بازی 10 از 10 هستش RE: معرفی بازی Tales from the borderlands - BadBoy4Ever - 12-10-2015 فعلا 2 تا اپیزودشو رفتم تا اینجا که فوق العاده بود شنیدم قسمت 4 از همشون قشنگ تره (متاش 92عه !) نمره 10 از 10 |