برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: اخبار بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8E%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%AF%DB%8C%D9%85%E2%80%8E%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D8%AA) |
برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - Mobin Ahmadi - 12-28-2015 پایان سال 2015 یعنی شروع همهمه و غوغا برای انتخاب برترینها! بعد از معرفی 20 بازی برتر پلتفرم پیسی از نظر نمره متا، حالا نوبت به این میرسه تا ببینیم کاربرای سایت معتبرِ گیماسپات چه نظری درمورد بازیهای نسل هشتمی دارن. با من در ادامه همراه شوید. بعد از پشت سر گذاشتن روزها و ماهها بالاخره به اواخر 2015 هم رسیدیم تا یه جمعبندی کوچولو (!) از سال داشته باشیم. بعد از اول شدن Gta V در بین بهترینهای پیسی از نظر متا، حالا نوبت به این رسیده تا کاربرای گیماسپات دیدگاه خودشونو با همه در میون بذارن. امسال برای نسل هشتم، واقعا سال خوبی بود. سالی توام با بازیهای جذاب که یکی پس از دیگری منتشر میشدن و گیمرها رو شاد میکردند. سالی که خوشی و تلخی زیادی داشت. بعضی از بزرگان دنیای گیم رو از دست دادیم و از طرفی، شاهد موفقیت خیلی دیگه بودیم. اما هرچی باشه، امسال هم به پایان رسید تا کم کم وارد 2016 بشیم. اول از همه اجازه بدید نظر خودم رو باهاتون در میون بذارم: سال 2015 برای من واقعا سال خوبی بود؛ بازیهایی منتشر شدن که مدتها انتظارشونو میکشیدم. از Gta کبیر گرفته تا متالگیر و فالاوت. اما به نظر من بعضیاز بازیهای این لیست نباید اونجایی باشن که الان هستن. من خودم چون بیشتر با PS4 بازی میکنم، نتونستم زیاد با بازیهای Xbox One حال کنم. البته نه که بد باشن نه، فقط موضوع اینه که بازی با PS4 رو ترجیح میدم (قَسَمِتون میدم این رو نذارید پای فن بازی چون من خودم مخالف شدید فن بازی هستم ) متالگیرِ امسال برای من بینظیر بود. Gta تا مدتها سرگرمم کرد و FIFA 16 هم حسابی شادم کرد. نمیدونم چرا ولی برخلاف میل خیلیها، من زیاد نتونستم با ویچر 3 ارتباط برقرار کنم. نمیدونم چرا؟! شاید بهخاطر سبکش بود و شاید ... به هر حال اگه بیاییم و با هم نگاهی به برترینهای کنسول PS4 بندازیم، میبینیم که ویچر 3 اون اول حسابی جاخوش کرده. از نظر من که نباید اون بالا میبود ولی بههرحال همونطوری هم که قبلا گفتم، سلیقهها متفاوته ... در جایگاه دوم برترینهای PS4 اسم بلادبورن رو میبینیم که بازم به نظرم اونجا جاش نیست ازتون دعوت میکنم نگاهی به برترین بازیهای کنسول PS4 در سال 2015 از دید کاربران گیماسپات بندازین: اما PS4 رو که بذاریم کنار، میرسیم به بازیهای کنسول دوستداشتنی Xbox One. برخلاف انتظارای شما (!) من تونستم توم رایدر جدید رو روی Xbox One بازی کنم (البته نه خیلی ) باید بگم واقعا عالی بود. بازیهای دیگر لیست رو که خودتون در پایین میبینین. فقط مورد عجیب برای من، جایگاه متالگیر هستش. واقعا چرا؟! ... اما باید اعلام کنیم، گرالت رو هر دو کنسول نسل هشتیم، محکم به صدر چسبیده و ولکن نیست. ازتون دعوت میکنم نگاهی به برترین بازیهای کنسول Xbox One در سال 2015 از دید کاربران گیماسپات بندازین: نظر شما در اینباره چیه؟ شما موفق به انجام چه بازیهای شدید؟ لطفا به دور از هرگونه فنبازی و با رعایت احترام، نظرات خودتونو با من و کاربرای دیگر در میون بذارید و بهترین بازیهای خودتون رو توی 2015 به ما معرفی کنید. با شرکت در نظرسنجی، مشخص کنید بهترین بازی نسل هشتم از دید شما کدوم بازیه. (اگر هم بازیای توی لیست نظرسنجی نیست، بدونید جاش نبوده) ممنون از همگی! RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - You died - 12-28-2015 بدون شک ویچر تا اینجای کار بهترین بازی نسل هشت بوده ( بازی های دیگه ای هم خوب درخشیدن ) RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - Station - 12-28-2015 پلتفرم PC مثل همیشه مظلوم واقع شده یا نویسنده بهش توجهی نکرده؟!! RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - The Wolf Of Rivia - 12-28-2015 شاید اگه ویچر نبود انتخاب کردن برای من خیلی سخت میشد !! اما با وجود ویچر فکر نمیکنم عناوین دیگه حرفی برای گفتن داشته باشند . از نظر من بهترین بازی نسل هشت تا الان ویچر 3 بوده ... RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - Mobin Ahmadi - 12-28-2015 (12-28-2015, 01:40 PM)station نوشته است: پلتفرم PC مثل همیشه مظلوم واقع شده یا نویسنده بهش توجهی نکرده؟!! آقا پیسی رو که گفتیم تموم شد رفت کنسولای نسل 8 رو بچسب اصلا من غلط بکنم به پیسی کم توجهی کنم ... نفرمایید RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - You Never Win - 12-28-2015 خسته نباشید. ویچر حقش بود. خیلی از عناوین دیگه کامل تر و بهتر بود و مشکل خاصی هم نداشت. RE: برترین بازیهای نسل هشتم از دید کاربران گیماسپات - Moein Awesome - 12-28-2015 ویچر و متال رو تموم کردم ولی با متال بیشتر حال کردم بنظر من پایان متال از ویچر بهتر بود هر چند ویچر چند تا پایان داشت ولی خفن ترین پایانی که تا حالا دیدم مال MGSV TPP بود |