صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: تالارهای گفتگوی™ Gamefa (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C%E2%84%A2-Gamefa) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 (/Thread-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2015) |
صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Station - 12-31-2015 به نام خدا
سلام و دورد فراوان خدمت کاربران و اعضای انجمن گیمفا اول از همه لازم میدانیم که کریسمس 2016 را تبریک بگوییم و بعد به رسم ادب و احترام نسبت به شما اعضای تالار گیمفا، برای اولین بار در انجمن، اقدام به ایجاد پستی کردیم که شما کاربران گرامی نظرات و انتقادات و صحبتهای خود را نسبت به عملکرد یکساله انجمن اعلام کنید و از طرف تیممدیریت انجمن جواب بگیرید. میزان رضایت خود را نسبت به خود تیم مدیریت انجمن و عملکرد آن در سال 2015 را صادقانه و بدون کم و کسری اعلام کنید. هدف از ایجاد پست این نیست که از خودمان(تیم مدیریت) تعریف کنیم، بلکه هدف دیدن نظرات و دلنوشتههای شما کاربران انجمن میباشد و بس! قصد داریم خلاصه و چکیدهای از کارها و اقداماتی که طی سال 2015 در انجمن توسط تیممدیریتی هم برای شما و هم برای فروم صورت گرفته است را ارائه دهیم.
تیم مدیریت انجمن گیمفا/ 31 دسامبر 2015
RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - The Breaker - 12-31-2015 الان باید چیکار کنیم ما !! با این لیستی که مدیر نوشته آدم روش نمیشه چیزی بگه :) ناموسا دمتون گرم چقدر کار کردید به امید پیشرفت روز افزون گیمفا. دم مدیر هم خیلی گرم هات هات هات اصن RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - spartacus - 12-31-2015 سلام به همگی بعد کنار رفتن از مدیریت انجمن این اولین پست انجمن بنده هست و لازم دونستم به احترام دوست و برادر خوبم امیر عزیز بیام و یه موضوعی را اعلام کنم. تو این مدت بارها به انجمن سر زدم و شاهد تغییر و تحولات بودم و به جرات میتونم بگم انجمن گیمفا داره روز های خوبی را سپری میکنه , افراد کمی هستن که میتونن یه گروه را جمع کنن و کنار هم نگه دار و با این گروه یه کار بزرگی را جلو ببرن اونم تو فضای مجازی که افراد با سلیقه های مختلفی وجود دارند ولی امیر به خوبی تونسته چنین کاری را انجام بده . از داشتن چنین مدیر خوب و باحالی خوشحال باشید و با هم دیگه روز های خوبی را برای گیمفا بوجود بیارید سالم و سلامت باشید مثل همیشه به امید موفقیت گیمفا... RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Free man - 12-31-2015 خسته نباشید شما ( تیم مدیریت ) خیلی خوبید! RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - The White Witcher - 12-31-2015 سلام، مطمئنا انجمن گیمفا و تیم مدیریت اون، امسال سال موفقی رو داشتن، از داشتن یک تیم نسبتا ثابت تا بهوجود اوردن تگهای خوبی مثل ماندگار و... از لحاظ کنترل کابران هم تیم مدیریت بهنظر من موفق بوده ولی خب دچار یه سری لغزشهایی هم بود. امسال مقالات و اخبار نسبتا خوبی در انجمن منتشر شدند، چه توسط تیم مدیریت و چه توسط کابران؛ هرچند که توی یک مقطع زمانی، اوضاع خیلی بد شد.
در کل میشه عملکرد تیم مدیریت و کل انجمن گیمفا رو بهترین عملکرد در بین انجمنهای پارسیزبان دونست.
موفق باشید
RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - BadBoy4Ever - 12-31-2015 با اختلاف زیاد بهترین مدیر انجمن مجید نصر بعدش رسول بعدشم احسان و غیره البته استیشن خان هم جای خود داره مدیرای بخش رو گفتم ممنون از زحمات بسیار مفید و بی پایان همه بچه ها RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Station - 12-31-2015 (12-31-2015, 09:50 PM)$$Big Bo نوشته است: سلام،علیکم السلام بر کاربر ماندگار انجمن در جواب اون لغزشی که اشاره کردید باید بگم که رسیدگی به جو و اوضاع انجمن و صحبت ها و الفاظ کاربران و نحوه بیانشون، یکی از وظایف تیم مدیریت هست و شکی درش نیست ولی حتما شنیدید برای هرنفر نمیشه پلیس بالای سرش گذاشت و مراقبش بود! انجمن هم به همین شکله! خود کاربر باید ادب و احترام رو رعایت کند... ! با این مثل همیشه تقاضا داریم که با ما همکاری کنند و موارد نامناسب و اشتباه و خلاف قوانین رو به مدیریت انجمن گزارش کنند. RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Ali Danger - 12-31-2015 خدا قوت من که یه ماه بیشتر نیست که اومدم اینجی، ولی انصافا هیچ مشکلی ندیدم (به جز باگ های انجمن و پاک شدن یه دفه ای دوستان و همین) و خیلی با خیلیا حال کردم. کاش زودتر عضو میشدم و با بروبکس گل فروم آشنا میشدم. .Love you always, everywhere, anytime RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Tyrion - 12-31-2015 درود واقعاً امسال فروم خیلی عملکرد خوبی داشت که باید مدیون تیم مدیریت خیلی خوبش بود. همچنین تیم مدیریت هم خیلی بچه های باحال و گوگولیای هستن. خیلی خوشحالم و افتخار میکنم که یه مدت کوتاه حدود 2 ماه بین این تیم دوستداشتنی بودم و با این دوستان عزیز آشناتر شدم... در کنارشون یه تابستون با صفا و پر از شادی (حالا یکم با اغراق) رو سپری کردم. منم این وسط یه کاری کردم که حالا خیلی به چشم نیومد و متأسفانه همون ابتدای کار شکست خورد... استوری تردها که میخاستم راهشون بندازم تو فروم به دلیل استقبال خیلی کم و شاید نا آشنا بودن دوستان پروژهی ناموفقی شد یه سری کار کوچولو موچولو دیگه هم کردم که بماند البته بین اون لیست بلند بالای تغییرات فروم که جای تقدیر داره مطمئناً این کارای کوچیک بنده جای تویِ چشمی نداره... پ.ن:به دوستانی هم که شاید منو نشناسن هم بگم آغا من همون The Last Resortو Nothing Else Matters هستم. (حیف نیست این تغییر نامکاربری الکی بیکار باشه؟ ) در کل دمتون گرم و خدا بیامرزد ابی و هومن را RE: صندوق انتقادات و پیشنهادات: عملکرد تیم مدیریتی تالار گیمفا در سال 2015 - Abandoned Kratos - 12-31-2015 در اینکه پیشرفت بوده شکی نیست ولی یه چیز که من جای خالیشو حس میکنم امکان چت خصوصی هستش. میدونم که همچین امکانی در انجمن ها شاید نیست یا اگر هم باشه خیلی کمه ولی به نظرم بسیار مفیدتر از پیام خصوصی هستش. اگه امکان اضافه کردنش باشه به نظرم ضروریه که همچین امکانی اضافه بشه. (البته همونطور که گفتم اگه همچین چیزی برای انجمن موجود باشه.) در کل هم سرعت عمل مدیرا واقعا جای تقدیر داره بویژه آقا مجید نصر. به نظرم اگه بتونید آکادمی نویسندگان یا خبرنگاران رو هم برگردونید به انجمن دیگه عالی میشه. با تشکر |