Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
(نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-battlefield-1-%DB%8C%D8%A7-call-of-duty-iw-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA)

صفحه‌ها: 1 2 3

(نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - ALIREZA A.T.A - 05-07-2016

[تصویر:  maxresdefault.jpg]

این هفته در تاریخ گیم را میتوان یکی از شیرین ترین هفته های گیم شناخت، هفته ای که با معرفی call of duty infinite warfare شروع شد و با متای دیدنی uncharted 4 و معرفی حیرت انگیز battlefield 1 تمام شد.

شاید یکی از داغ ترین بحث های چندین روز اخیر بر سر محبوبیت، برتری ..... و حتی بهترین نمایش بین بازی call of duty infinite warfare و battlefield 1 است. این دو بازی در سبک شوتر و انلاین صاحب سبک هستند و میتوان گفت یکی از بهترین بازی های صنعت گیم هستند.

حال با تمام تفاصیر قصد بر این داریم که در فروم سایت عزیزمان گیمفا نظرسنجی را برگزار کنیم و در طی این نظر سنجی میخوام به بازی که از نظر شما حیرت انگیز بوده و توانسته نظر شما را به خود طی نمایش معرفی جلب کند انتخاب کنیم .

موفق باشید.

توجه داشته باشید نظر سنجی به مدت 7 روز است!!!

(نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - Farhad01 - 05-08-2016

معلومه بتلفیلد 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - JAFARI.A - 05-08-2016

من نظرم روی هر دو هست چون هردو سبک را دوست دارم هم اینده هم گذشته S0 (62) ولی اگه بخوام یدونه را انتخاب کنم اون بازی کلاف هست  S0 (22) .این انتخاب من دلیلی بر بدی بتلفیلد نیست بنده همون جور که گفتم عاشق هر دو هستم 113

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - You died - 05-08-2016

بنده به بتلفیلد رأی دادم! اگه می شد به هر دو بازی رأی میدادم ولی بتلفیلد به چند دلیل فعلا از کالاف بهتره.
امید وارم هر دو بازی در آخر خوب از آب دران تا طرفدار های هر دو بازی شاد بشن.

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - Writer Bot - 05-08-2016

درسته از بچگی کالاف بازی می کردم و روش تعصب دارم؛ ولی با همه این تفاسیر به BattleField1 رای میدم، چون کالاف از بس داخل آینده گم شده که به زور باید از این سردرگمی در آوردش.

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - kia-booker - 05-08-2016

بتل فیلد ... کالاف یکمی از جاده انحراف شده امیدوارم بتل فیلد بتونه کالاف رو شکست بده که کالاف برای رقابتشم شده برگرده به زمان حال ....

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - PG.AMiRHoSsEiN - 05-08-2016

من با این که فن کال آف بودم ولی خدایی دیگه تو آینده زیاده روی کرده ولی خب گفتن که میخوان خیلی خوب بسازن
ولی وقتی مال بتلفیلد رو دیدم پ..مام ریخت!فکرشو کنید:جنگ جهانی،با گرافیکی که بتل داره!
تو این سری من با battlefield 1 موافقم و به اون رای میدم

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - Maziyar Hemmati - 05-08-2016

من به call of duty infinite warfare رای دادم چون به بازی هایی که سبکشون به صورت اینده هست رو دوست دارم، البته ای کاش میزاشتید که بتونیم به هردو رای بدیم S0 (29)

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - soheil sangari - 05-08-2016

من به بتلفیلد رای میدم البته کالاف هم دوست دارم ولی خیلی خیلی از مسیری که باید طی بکنه دور شده.

RE: (نظر سنجی) battlefield 1 یا call of duty iw مسئله این است!!! - Curious_gamer - 05-08-2016

از همه نظر Battlefield نسبت به Call Of Duty infinite Warfare برتری داره کار استدیو Dice رو که همه می دونیم حرف نداره با اون محیط و گرافیک شاخ عالللللییییییییییییییییییییییییییی! 
رای ما BattleField