![]() |
Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید (/Thread-Battlefield-1-%D9%BE%D9%86%D8%AC-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF) |
Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - Maziyar Hemmati - 05-09-2016 ![]() همانطور که میدونید Battlefield 1 چند روزی است که سر خط همه وبسایت های خبری بازی شده. وبسایت گیم قسد دارد که نکاتی درباره این عنوان به شما بگوید که ممکن از در این چند روز فراموش شده باشد.
![]()
بازیکنان در طول بازی خودشان انتخاب میکنند که میخواهند در حمله، پزشک باشند یا پیشاهنگ ویا گروه پشتیبانی. حالا میخواهید پزشک شوید یا یک جنگنده؟! برای حمله، نیاز است که از بمب دستی نیز استفاده کنید، مین ضد تانگ و سلاح های دیگر به شما کمک میکنند که با تانک وسایل نقلیه قوی دیگر مقابله کنید. پزشکان در عین حال جهت کمک به بهبود کامل سربازان به میدان جنگ میآیند.
![]()
زمان انتشار این بازی برای PC ، PlayStation 4 ،Xbox One، بیست و یکم اکتبر (جمعه 30 مهر) میباشد. کسانی که زودتر اقدام به خرید این بازی بکنند میتوانند بازی را 3روز زودتر از تاریخ انتشار دریافت و بازی کنند. ![]() RE: Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - Ali Danger - 05-09-2016 اوووف! چه چیزی بشه این بتلفیلد. واقعا بازی ایه که کمبودش به شدت احساس میشد. خیلی ممنون. هایپمون رو دوبرار کردی داداش. ![]() ![]() RE: Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - mohammadm77 - 05-09-2016 من امسال بتل فیلد رو میگیرم و کال اف دیوتی کرایه میکنم چون کال اف رو رو هارد هم بزارین تو یه هفته تمومه ولی بتل فیلد گرچه شاید بخش داستانیش 6مرحله داشته باشه که اونم فعلا یه شایعه بیشتر نیست ولی بخش انلاینش واقعا ادم رو سرگرم میکنه و ارزش خریدن داره Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - Farhad01 - 05-09-2016 (05-09-2016, 04:32 PM)mohammadm77 نوشته است: من امسال بتل فیلد رو میگیرم و کال اف دیوتی کرایه میکنم چون کال اف رو رو هارد هم بزارین تو یه هفته تمومه ولی بتل فیلد گرچه شاید بخش داستانیش 6مرحله داشته باشه که اونم فعلا یه شایعه بیشتر نیست ولی بخش انلاینش واقعا ادم رو سرگرم میکنه و ارزش خریدن داره من هم این نظر رو دارم که به احتمال زیاد سینگل طولانی و قوی این عنوان داره یا شاید هم هر کدوم از این 6 مرحله ، یک مرحله ی کوتاه و زود گذر نباشه به هر حال اگه هم اینطور باشه ولی بازهم من که اهل آنلاین نیستم، این بازی رو تهیه می کنم Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - Funny Man - 05-09-2016 امسال این بازی میترکانه. جنگ جهانی اول، اوج خشونت و اسب ![]() خیلی جالب میشه اگه ماسک های گاز تو بازی تخریب پذیر باشن و مدام باید عوضشون کنیم مثل سری بازی های مترو ممنون بابت مقاله. RE: Battlefield 1: پنج چیز که نیاز است آن ها را بدانید - Mahdi Attacker - 05-13-2016 واقعا من که طرفدار سری بتلفیلد هستم از دیدن تریلر کرکو پرم ریخت. اگه گند نزنن تو بازی واقعا سناریوی خیلی خوبی داره و یه شاهکار میشه.امید وارم مثل نسخه های قبلی و حتی بهتر از اونا بتونن بخش مولتی پلیر رو سر گرم کننده و هیجان انگیر درست کنن و همینطور یه دستی هم به بخش ضعیف سینگ پلیر بکشن. |