نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 (/Thread-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Clock-Tower-3-%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%A7%DA%A9-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA-3) |
نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - Hamed Zahedi - 10-14-2012 بسم تعالی درحالی که علت قتل گروهی انسان بی گناه در هاله ای از ابهام است و گروهی اشباح زشت و کثیف مزاحم روح این قربانیان بی چاره را شکنجه میدهند،دختری از خانواده ای شجاع و دلیر که سال هاست،اعضای این خانواده در تلاش اند که روح این قربانیان را آزاد و به بهشت بفرستند. آلیسا همیلتون طی نامه ای از طرف مادرش نانسی،متوجه میشود که شغل این اصلی خانواده چیست و باید چیکار کند؟!.در نامه آمده است که آلیسا باید تا قبل از پانزدهمین سالگرد تولدش علت اصلی مرگ هر کشته را بفهمد چراکه این تنها راه نجات او میباشد. داستان بازی تنها به همین چندخط بسندیده نمیشود و در طول بازی،کاراکتر اصلی بازی،یعنی آلیسا با قاتلینی از جنس شیطان مواجه میشود که با استفاده از قدرت هایی خدادادی و وسایلی که جد در جد از خانواده ی خویش به ارث برده است استفاده کند و جلوی این قاتلین را بگیرد. فکر کنم الان حدس زده باشید که سبک بازی چه جوری هاست!چی؟میگی اکشنه؟شما میگی،ماجراجویی و معماییه؟شما چی؟میگی ترسناکه؟ باید بگم که تک تک حدس های شما درست است!اما باید تمام سبک های ذکر شده را کنارهم قرار دهید!یعنی game آموخته از 3 سبک در یک بازی. گیم پلی clock tower3 به گونه ای با گیمرهای امروزی و دیروزی که از سن 10 سال شروع میشود تا 100 سال ارتباط برقرار میکند. خیلی زیباست که کاراکتر اصلی بازی،دختری هم سن و سال ما میباشد و همانند ما می نوشد،می خورد،فکر میکند،حرف می زند و می ترسد !. همیشه گیمران کوچک دنبال این گونه بازی ها می گردند و من هم این بازی را بهشون معرفی میکنم. آلیسا دختری زیبا،بامزه،نترس(میترسه اما زیاد نه!یعنی بی هوشی هایش حدود 1 دقیقه طول میکشه!!)و عضو خانواده ای سروت مند می باشد که به کمک شما نیاز دارد! در بازی محلی به نام دریاچه ی مقدس موجود می باشد که شما می توانید از طریق آن،شیشه ی آب مقدس خود را پر کنید،در اول بازی تنها می توانید 3 مرتبطه از این شیشه استفاده کنید و بعد از این 3 مرتبه باید دوباره شیشه ی خود را پر کنید،اما به تدریج به 7 بار هم میرسد. توصیه میکنم که این بازی قدیمی را هر طوری شده ،تهیه کنید و play کنید تا لذت گیم پلی clock tower3 را بچشید! موسیقی بازی همیشه در حال تغییر میباشد و وقتی که شما در پناه گاه قرار دارید و روحی هم دنبال شما میگردد،موسیقی بازی آرام نمیشود و صدای تب تب قلب شما با موزیکی هیجانی مخلوط میشود و شما را فقط به سکوت فرا می خواند و بعد از دور شدن روح و یا دشمنان،موزیک کمی آرام تر میشود و آلیسا با گفتن کلمه ی(بخیر گذشت ها) نوید زندگی دوباره ای به شما میدهد! نویسنده و منتقد: حامد زاهدی
[b]پاورقی : نقد و بررسی گردآوری شده از آرشیو می باشد. RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - leon m - 10-27-2012 خیلی خوب و مختصر بود با این توضیحات حتما بازی میکنم RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - Tidus - 10-27-2012 این بازی خیلی خیلی زیباست من نسخه 2 رو رفتم ps2 بود الان هم دارمش نقدت هم مثل بازی زیبا و مثال زدنی بود74: RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - amir_RB - 10-27-2012 ممنون74: RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - Alpha - 10-27-2012 مرسی خوب بود به نظرم بره توی موضوعات مهم خوب میشه چون عالی بودش RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - ALAN - 10-27-2012 من این بازی رو دارم و اون موقع خیلی بچه بودم و خیلی می ترسیدم RE: نقد و بررسی بازی Clock Tower 3 | تیک تاک وحشت 3 - Hamed Zahedi - 10-27-2012 Clock Tower 3 یکی از شاهکارهای کنسول Play Station 2 بود.از همه لحاظ یه شاهکار حساب میشد. |