Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY)
+--- موضوع: کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) (/Thread-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C)

کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) - Hidden Shadow - 07-14-2016

[تصویر:  077q_meta-data-images_default.jpg]
من به عنوان یک کاربر ایرانی سونی؛ که به تازگی تحریم های سی.یا.سی 5+1  تموم شده یا به برجام رسیدیم انتظار دارم که وقتی پلی استیشن 4 اصل دارم پشتیبانی خوبی از آن هم در کشورم داشته باشم. نه اینکه وقتی قصد خرید کنسولی  از شرکت سونی داشته باشم تنم بلرزد تا خدایا این کنسول ریفرش نباشد بد بخت شم. من انتظار دارم سونی یک نمایندگی متعبر، حداقل یک نمایندگی؛ رسمی و قابل اطمینان داشته باشد تا من با خیال راحت تمام وسایل مورد احتیاجم را از آن بخرم. میگیم کپی بازی می کردیم، الان چی؟ میگیم تحریم بودیم، الان چی؟
انتظار دارم که وقتی می خواهم اکانت PSN بسازم آدرس پستی را فلوریدا آمریکا یا هر جای دیگر نزنم، انتظار دارم زبان فارسی کنسولم  داشته باشه وقتی زبان عربی داره. انتظار دارم کنسول های قا.چا.ق عربستان یا عراق را نخرم کنسول هایی که در دست همه می گردد.
حداقل ما یک قدم برداشتیم آنان هم یک قدم را در راه ساخت این جاده ارتباطی بردارند!
اما این تاپیک را ایجاد کردم تا ببینیم مشکل از کجا هست؟ نظرات را داشته باشیم و اگر توانستیم به یک جمع بندی برسیم!

RE: کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) - S.T.A.R.S - 07-14-2016

من با اینکه PC بازم دوستدارم PS دارا و Xbox دارا بتونن بهترین امکانات رو داشته باشن چون واقعا وضع کشور داره مضخرف میشه وضع ما PC دارام بدتر از شما نباشه بهتر از شما نیس

RE: کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) - Hidden Shadow - 07-14-2016

(07-14-2016, 05:39 PM)ROMAN REIGNS نوشته است: من با اینکه PC بازم دوستدارم PS دارا و Xbox دارا بتونن بهترین امکانات رو داشته باشن چون واقعا وضع کشور داره مضخرف میشه وضع ما PC دارام بدتر از شما نباشه بهتر از شما نیس

PC دارا کسی بالا سرشون نیست(منظور یک شرکت کامل هست) یه پلتفرم آزاد هستش که مایکروسافت به تازگی در حال وارد شدن هستش و می تونن هم هکی بازی کنند و هم اورجینال ولی هکی بسیاری تو ایران هکی بازی می کنند مشکلی از این بابت به شخصه نمی بینیم کسی که هکی بازی می کنه نیاز زیادی به باقی چیزها نداره فقط بخش داستانی بازی رو جلو بره بسه به نظر من البته
اما ما تو چهار چوب سونی هستیم و به جز اکانت های ظرفیتی روشی برای خریدن بازی کپی نیست تو کنسول و خطرناکه و خیلی کم به سمتش میرن ما میگیم حالا که مشکلی نمیبینیم چرا آنها اقدامی نمیکنن

RE: کنسول اصل داشتن یا کپی خریدن مسله این است (پشتیبانی) - S.T.A.R.S - 07-14-2016

نه من منظورم از لحاظ خرید قطعات هست قیمتا نجومیو نابود کنندن