Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
[مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) (/Thread-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%88-iOS-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84)



[مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) - White Beard - 08-24-2019

قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول)

[تصویر:  top-android-and-ios-games.jpg]

یکی از مهم ترین شاخه های صنعت بازی که در سال های اخیر جایگاه ویژه ای در بین گیمرها برای خود ایجاد کرده است، «بازی موبایل» است. شاخه ای که هر سال میلیون ها دلار برای توسعه دهندگان خود سود دارد و هر سال هم به این اعداد و ارقام اضافه می شود و افراد بیشتری در سرتاسر دنیا به مخاطبین این بازی ها اضافه می شوند. شما در هر لحظه که اراده کنید نمی توانید پی سی یا کنسول خانگی خود را از کیفتان بیرون آورده و مشغول باز کردن اچیومنت های God of War یا قلع و قمع کردن دشمنان تان در Gears of War شوید. برای اینکه بتوانید یک استراتژی خوب بزنید، به اتاقی آرام و یک موس خوب احتیاج دارید، اما اگر یک گوشی موبایل معمولی داشته باشید، فاصله تان تا دنیای بازی ها، برابر است با فاصله ی دست تا جیب تان. درست است که شاید نتوانید داستانی مثل The Last of Us یا لذت پریدن از یک صخره به صخره ی دیگر با لارا کرافت را تجربه کنید، اما اصلاً مگر قرار است همیشه درگیر بازی هایی با داستان های حماسی و گرافیکی بی نقص و واقع گرایانه باشیم؟ مگر به جز این است که اولین و اصلی ترین هدف بازی ها، سرگرم کردن ماست؟ امروزه تنوع بازی های موبایل به قدری زیاد است که با کمی جستجو در گوگل پلی یا اپل استور بالاخره بازی ای را پیدا خواهید کرد که راستِ کار خودتان است. بازی هایی هستند که باعث می شوند دنیای بازی های موبایل را بیش از همیشه جدی بگیریم و بازی هایی هستند که ما را چندین ساعت پای گوشی هایمان بنشانند و کمک کنند تا در دنیای شلوغ و پر سر و صدای امروزی، هر وقت که خواستیم به دنیای بازی ها پناه ببریم و برای چند دقیقه ای استرس و دغدغه های زندگی روزمره را فراموش کنیم. از طرفی دیگر، اگر صادق باشیم، این گوشی های موبایل بودند که کنسول های دستی را کم اهمیت تر کردند. البته کنسول نینتندو سوویچ توانست محبوبیت این کنسول ها را تا حد زیادی برگرداند و هنوز هم نینتندو با قدم های راسخ در جهت توسعه ی این کنسول تلاش می کند، اما کنسولی مانند PS Vita تقریباً به تاریخ پیوست. شاید خیلی ها از این موضوع خشنود نباشند، اما رفته رفته بازی های موبایل دارند به حدی می رسند که چیزی کم از بازی های با کیفیت کنسول های دستی ندارند و علاوه بر آن، قیمت شان هم کمتر است. خیل عظیمی از این بازی ها کاملاً رایگان هستند و تنها کاری که لازم است انجام دهید، صرف چند دقیقه وقت برای دانلود دیتای این بازی هاست.

[تصویر:  most-popular-mobile-games-2018-768x432.jpg]

در این مقاله، تصمیم گرفتیم در دو قسمت، سری به بیش از ۵۰ بازی موبایل بزنیم که به نظرمان بهترین بازی های منتشر شده برای اندروید، iOS و یا هر دو پلتفرم بودند. در این مقاله هیچ محدودیت زمانی وجود ندارد و از اولین بازی ها شروع کرده و تا آخرین بازی های سال گذشته ی میلادی را برایتان لیست کرده ایم تا اگر این عناوین را نمی شناختید یا از دانلود و یا خرید آن ها مطمئن نبودید، از این لیست استفاده کنید. این لیست بیشتر از اینکه حالت رقابتی داشته باشد، حالت معرفی دارد و قصد داریم کمکی به شما دوستان و عزیزان در این زمینه کرده باشیم. همچنین مروری بر بازی های موبایلی داشته باشیم که شاید خیلی از آن ها اکنون برایمان تبدیل به خاطره شده اند. در این لیست پرطرفدار بودن بازی، جایزه هایی که بازی از آن خود کرده و مهم تر از همه خلاقانه بودن آن مد نظر قرار گرفته اند. هیچ محدودیتی برای انتخاب در این لیست برای خود قرار نداده ایم و به همین خاطر بعضی از بازی های لیست، نسخه ی رسمی پورت شده ی برخی عناوین هستند، برخی دیگر بازی های Hyper Casual اند و برخی دیگر نیز بازی های سنگین ساخته شده برای گوشی ها هستند. بیش از این مقدمه چینی نمی کنم و مستقیم به سراغ قسمت اول بهترین بازی ها ساخته شده برای موبایل می روم. با من و گیمفا و این مقاله ی مفصل همراه باشید!

[تصویر:  top-android-and-ios-games-768x244-1.jpg]

Alto’s Adventure & Alto’s Odyssey
می خواهم لیست را با یکی از محبوب ترین سری بازی ها در گوگل پلی و اپل استور شروع کنم. سری بازی های Alto که هر دو بازی آن بسیار زیبا و سرگرم کننده هستند. سری بازی های Alto از Alto’s Adventure در سال ۲۰۱۵ شروع شد و در سال ۲۰۱۸ با Alto’s Odyssey ادامه یافت و هر دو بازی با واکنش بسیار بسیار مثبت منتقدان و بازی کنندگان مواجه شدند. این دو بازی را می توان تعالی آنچه نامید که از آن با نام Hyper Casual Games یا بازی های «فرا ساده» یاد می کنند. اصولاً بازی های فراساده، بازی هایی هستند که یک یا دو مکانیزم خیلی ساده ی گیم پلی دارند و معمولاً در پشت صحنه ی آن ها کدنویسی خیلی پیچیده ای وجود ندارد. این تیپ از بازی ها در سال های اخیر در بین مردم بسیار محبوب شده اند و دلیلش هم مشخص است: اینکه یادگیری آن ها به شدت ساده و لذتی که به مخاطب می دهند به شدت زیاد است. همچنین به خاطر ماهیت رکوردی که اکثر این بازی ها دارند، ارزش تکرارشان بالاست. در Alto’s Adventure و Alto’s Odyssey شما در نقش اسکی بازی هستید که باید مسیری پر فراز و نشیب را در هر مرحله طی کند تا به انتهای مسیر برسد. مکانیزم بازی همین قدر کلاسیک و ساده است، اما تصاویر و محیط های پشت زمینه ی بازی به قدری زیبا و چشم نواز هستند که تجربه این مکانیزم ساده و لذت بخش را از همیشه بیشتر می کنند. هر دو بازی به شکل رایگان برای دانلود قرار داده شده اند و حجم زیادی هم ندارند. اگر به دنبال یک تجربه ی لذت بخش هستید که زیاد احتیاجی به فکر کردن نداشته باشد، حتماً این دو عنوان را امتحان کنید.

[تصویر:  Screen_Shot_2016_12_07_at_12.19.15_PM.0.jpg]

(Player Unknown Battle Grounds (PUBG
خب، فکر کنم یکی از اولین نام هایی که با دیدن عنوان مقاله به ذهن هر کسی خطور می کند، PUBG است. پس بهتر است به قول معروف قورباغه مان را همین اول قورت دهیم و نام این بازی فوق العاده را در لیست بیاوریم. شاید در میان بازی های سبک بتل رویال، هیچ نامی اندازه ی PUBG خوش نام نیست. با وجود اینکه PUBG بنیان گذار سبک بتل رویال نیست ولی خیلی ها فکر می کنند این بازی بود که این سبک جدید را برای اولین بار معرفی کرد، دلیل آن هم یک چیز است: عظمت PUBG. شاید امروزه این بازی انتخاب اول کنسول بازان و PC بازان نباشد، اما کسانی که بتل رویال را در ابعادی کوچک تر تجربه می کنند، گزینه ای بهتر از PUBG نخواهند داشت. این بازی بسیار عظیم تر از چیزی است که از یک بازی موبایل می توان انتظار داشت و کنترل آن به قدری خوب و روان طراحی شده که اذیت نمی شود (مشکلی که در بسیاری از بازی های اکشن موبایل وجود دارد). همچنین شرکت های سازنده ی بازی به شکل فعال و جدی بازی خود را ساپورت می کنند و آپدیت هایی که برای بازی منتشر می شود در اکثر اوقات تغییرات چشمگیری در آن ایجاد می کند. اگر تا به حال چیزی درباره ی این بازی نشنیده اید (که بسیار بعید است)، روند بازی به این گونه است که با چتر نجات در یک جزیره ی صد نفره فرود می آیید و باید آخرین نفری باشید که زنده می ماند تا بازی را ببرید. اوایل بازی بسیاری از حرف های شما Bot هستند، اما به تدریج با افزایش مرتبه ی شما، با بازیکن های واقعی بازی خواهید کرد. همچنین می تواند تجربه ی خود را یک قدم فراتر ببرید و این عنوان را با دوستانتان در گروه های ۲ تا ۴ نفره امتحان کنید. اما مهترین نکته اینکه این بازی رایگان است و فقط اگر بخواهید روکش اسلحه، لباس های متنوع و چیزهایی مانند آن تهیه کنید باید از فروشگاه بازی آن ها را خریداری نمایید. اگر یک نقشه ی بسیار بزرگ، اسلحه های متنوع، گیم پلی جذاب و حتی ماشین، موتور و قایق سواری می خواهید، PUBG برای شما ساخته شده است.

[تصویر:  playerunknown-battlegrounds.jpg]

 The Sims Mobile
اما بازی بعدی لیست بازی ای است که گیمرها همواره نظرات ضد و نقیضی درباره ی آن داشته اند. بسیاری اعتقاد دارند که این بازی هیچ هیجانی ندارد، بسیاری دیگر نیز روند آرام و بدون کشت و کشتار مجموعه را دوست دارند. بالاخره الکترونیک آرتز (EA) از هر جهت که مورد انتقاد قرار بگیرد، باز هم همیشه بازی‌ هایی تولید کرده که بدون آن‌ ها دنیای بازی یک چیزی کم دارد. ایده‌ی ساختن یک بازی بدون برد و باخت بر اساس زندگی واقعی، ایده‌ ای بود که از سازندگان این شرکت سر زد و به سرعت به یکی از پول‌ سازترین ایده‌ های آن نیز تبدیل شد. بازی The Sims 4 که سپتامبر ۲۰۱۴ بر روی PC، مک و کنسول‌ های خانگی منتشر شد، آخرین بازی بزرگ سری تا به امروز بوده، اما الکترونیک آرتز در سال ۲۰۱۸ با این عنوان محبوب برگشت تا گوشی‌ بازان هم بتوانند از تجربه‌ ی آن لذت ببرند. برای خیلی از ما ممکن است ایده‌ ی چرخاندن یک زندگی واقعی، و انجام کارهای روزمره مانند خرید، تحصیل، سر کار رفتن، مهمانی گرفتن و رفتن، نظافت و حتی رفع حاجت (!) بسیار خسته‌ کننده باشد، اما این سبک آن‌قدری طرفدار دارد که همیشه جزو بازی‌ های پرفروش پلتفرم‌ ها تلقی شود. اگر یک بازی ملایم و بدون هیجان زیاد می‌ خواهید و علاقه دارید یک زندگی موازی در کنار زندگی روزمره‌، در گوشی خود داشته باشید، The Sims Mobile برای شماست. در حالت فعلی این بازی نیز رایگان است و فقط پرداخت درون برنامه ای دارد.

[تصویر:  EA2a7L4U0AAa_aU.jpg]

Bully Anniversary Edition
راک استار شرکتی است که همیشه بهترین بازی ها را برایمان ساخته است. از سری Grand Theft Auto گرفته که یکه تاز تمام بازی های سندباکس جهان است تا Red Dead Redemption که شاهکار بی بدیل صنعت بازی ها در تقریباً تمامی زمینه ها از داستان سرایی گرفته تا گرافیک و گیم پلی است. اما دو بازی نامبرده آن قدر بزرگ هستند که بسیاری فراموش می کنند Rockstar Games بازی های عالی دیگر مانند Bully هم دارد. خوشبختانه خود سازندگان محصولات خود را به خوبی به خاطر دارند و همین باعث شد تا War Drum Studios کار خود را بر روی نسخه ی سالگرد ده سالگی این بازی شروع کند و آن را در دسامبر ۲۰۱۶ برای اندروید و iOS روانه ی بازار کند. Bully یکی از «آمریکایی» ترین بازی های ساخته شده در تاریخ بازی های کامپیوتری است. البته تقریباً همه ی بازی های راک استار چنین ماهیتی دارند و در این بازی شما در نقش جیمی هاپکینز، پسری قدکوتاه، بدقیافه و قلدر ظاهر می شوید که مادرش از پدرش جدا شده و اکنون با ناپدری اش زندگی می کند. جیمی به خاطر کله شق بودن و زندگی پر فراز و نشیبی که داشته به مدرسه ی Bullworth Academy فرستاده می شود تا در آن جا هم درس بخواند هم ادب شود. اما کسی از پس جیمی بر نمی آید و او باید دور از چشم ناظم و مدیر مدرسه به خرابکاری بپردازد، دعوا کند، جواب توهین دیگران را دهد و بسیاری از چیزهای دیگر. از این جهت Bully یک بازی متفاوت است، اینکه شما در نقش ضدقهرمانی کله شق، بداخلاق و نچسب قرار می گیرید در نوع خود جالب است. این بازی چندین ساعت داستان برای روایت دارد و بازی بسیار کاملی است. اگر می خواهید خاطرات خود را با این بازی زنده کنید، می توانید سری به گوگل پلی یا اپل استور بزنید تا با قیمتی حدود ۷ دلار آن را خریداری کنید.

[تصویر:  Bully_Anniversary_Edition.jpg]

Plants vs Zombies
یکی از بازی های بسبار خلاقانه در طول تاریخ همین Plants vs Zombies است. چه از نظر ایده ی کل بازی چه از نظر گیم پلی چیزی کم ندارد. این بازی در سبک Tower Defense یا «دفاع از قلعه» ساخته شده و ایده ی بسیار جالبی دارد. فکر کنید همه زامبی ها حمله کرده و تمام دنیا را گرفته اند و گیاهان تنها موجوداتی هستند که می توانند این موجودات پلید را متوقف کنند. Plants vs Zombies توسط شرکت PopCap در سال ۲۰۰۹ برای سیستم عامل های ویندوز و مکینتاش منتشر شد و آن قدر مورد توجه و تقدیر گیمرها و منتقدان قرار گرفت که به سرعت برای کنسول های دیگر و گوشی های موبایل نیز پورت شد. اما این پایان ماجرا نبود و دنباله های دیگری از جمله Plants vs Zombies: Garden Warfare 1 & 2 نیز در مدتی کوتاه ساخته شدند و آن ها نیز محبوبیت این عنوان را بیشتر کردند. مکانیزم بازی به این شکل است که زامبی ها در چند صف به سمت خانه ی شما هجوم می آورند و شما باید از گیاهان مختلف استفاده کنید تا آن ها را دور نگه داشته و از خانه تان محافظت کنید. هر گیاهی یک ویژگی خاص خودش را دارد و باید آن ها را با استراتژی مناسبی در جاهای مخصوص خود بچینید. زامبی ها نیز رفته رفته قوی تر و سریع تر می شوند و یک جنگ تمام عیار بین گیاهان و زامبی ها شکل می گیرد. این بازی نامزد چندین جایزه ی مختلف شده و چندین جایزه ی معتبر را نیز از آنِ خود کرده است. Plants vs Zombies برای کسانی است که فکر کردن و هیجان را در کنار هم می خواهند.

[تصویر:  0000008157.1920x1080.jpg]

Fortnite Mobile
در هر لیستی که نام PUBG می آید، نام Fortnite هم با کمی فاصله در متن حضور پیدا می کند. یکی دیگر از بازی های موفق سبک بتل رویال که در سبک و سیاقی متفاوت تر و کارتونی تر از PUBG ساخته شده است.  اگر در سال ۲۰۱۸ حتی کمی پیگیر اخبار دنیای بازی‌ ها بوده باشید، احتمال زیاد اسم Fortnite و بتل رویال به گوش‌ تان خورده است. بازی و سبکی که در سال ۲۰۱۸ بسیار محبوب و مشهور شدند و تعداد شگفت‌ انگیزی از گیمرها به این جریان نوپا پیوستند. در اوایل سال ۲۰۱۸، شرکت سازنده‌ ی بازی، یعنی Epic Games، بخش بتل رویال آن را رایگان کرد و پس از آن هر روز شاهد سیل گیمر ها هستیم که از هر سنی به جامعه‌ی این بازی ملحق می‌ شوند. پس از موفقیت تجاری روی کنسول‌ های خانگی و کامپیوتر های شخصی، فورتنایت ابتدا به شکل آزمایشی روی iOS آمد و مدتی بعد هم روی اندروید تست شد. البته این بازی روی تعداد محدودی از گوشی‌ های اندروید قابل اجراست، بنابراین اگر قصد نصب این بازی روی دستگاه اندروید خود را دارید، بهتر است اول آن لیست را چک کنید. اکنون Fortnite Battle Royale یکی از پر طرفدارترین بازی‌ های هر دو فروشگاه است که توانسته تا کنون تنها بر روی iOS حدود ۵۰۰ میلیون دلار سود خالص داشته باشد. قرار گرفتن این بازی در میان نامزدهای بهترین بازی موبایل سال ۲۰۱۸، ثابت می‌کند Fortnite Battle Royale از خوش‌ ساخت‌ ترین بازی‌ های موبایل سال پیش بوده است. اگر شما هم می‌ خواهید به موج عظیم بازیبازان Fortnite ملحق شوید و نفر آخری باشید که در نقشه زنده می‌ ماند و بازی را می‌ برد، الآن بهترین وقت است. این بازی در گوگل پلی موجود نیست و می توانید آن را از خود Epic Games دانلود کنید.

[تصویر:  Fortnite_battle-royale_10BR_Launch_Web_G...224305.jpg]

Asphalt
اما نوبت سبک پر طرفدار مسابقه‌ ای یا Racing است که کمی خود نمایی کند. کمتر کسی است که اهل بازی باشد و در دنیای بازی‌ ها ماشین سواری نکرده باشد. حتی آن‌ هایی که گیمر هم نیستند، گاه و بی‌ گاه دسته دست‌ شان می‌ گیرند و کمی ماشین می‌ رانند. بازی Asphalt نه تنها همواره بازی بسیار ارزشمندی در بین گوشی‌ های هوشمند بوده، بلکه همیشه برای تست سخت‌ افزار گوشی‌ های مختلف نیز ازاین بازی استفاده کرده‌ اند. کمی که آن‌ را بازی کنید، متوجه گرافیک خیره‌ کننده، افکت‌ های ویژه و روان بودن کنترل بازی خواهید شد. Asphalt هر چیزی را که از یک بازی مسابقه‌ ای بخواهید دارد؛ ماشین‌ های متنوع، نقشه‌ های متنوع، قابلیت Customize کردن ماشین‌ ها، کنترل روان، افکت‌ های ویژه که به انتقال حس سرعت کمک می‌ کنند و گرافیکی خیره‌ کننده که در بین بازی‌ های موبایل مثال‌ زدنی است. بخش آنلاین بازی، بهترین جا برای محک زدن مهارت‌ های رانندگی شما و وقت‌ گذارانی با دوستان ماشین‌بازتان است. شرکت Gameloft از همان ابتدای کار خودش، همیشه بازی‌هایی بر روی موبایل عرضه کرده است که یک سر و گردن از بازی‌ های دیگر بالاتر بوده‌ اند. در Asphalt، بار دیگر این موضوع ثابت شد و آن‌چه که در اختیار دارید، فاصله‌ی زیادی با مفهوم “بازی موبایل” دارد و یک بازی کامل زیر دست‌ تان است. نسخه ی هشتم و نهم این بازی بازی های بسیار محبوبی هستند که تا اینجا چندین میلیون بار دانلود شده اند. بازی آسفالت در ایران جزو بازی هایی بود که برای تست قدرت گوشی های موبایل به کار می رفت، بنابراین اگر گوشی نسبتاً قوی دارید این بازی را به هیچ وجه از دست ندهید.

[تصویر:  maxresdefault-10.jpg]

Quiz Up
از جمله بازی هایی که بیشتر در گوشی های موبایل محبوبیت دارند تا پلتفرم های دیگر، همین بازی های سوال محور است. بازی های زیادی در این سبک ساخته شده اند و حتی نسخه های فارسی بازی های این سبکی نیز برای گوشی های موبایل موجود است، اما بازی ای که خوش ساخت تر و جالب تر از همه ساخته شده و حالت رقابتی و هیجان انگیزی دارد، Quiz Up است. در Quiz Up موضوع برای مسابقه بسیار زیاد است. موضوعاتی مانند حدس زدن نام کشور از روی پرچم، املای صحیح کلمات، حافظه ی تصویری و اطلاعات عمومی بسیار پرطرفدارتر هستند، اما Quiz Up موضوعات جدی تری مانند فلسفه، تاریخ، سیاست، روانشناسی و داروشناسی را نیز در خود جای داده است. می توانید با یک جستجوی ساده موضوع مورد علاقه ی خودتان را هم به راحتی پیدا کنید، برای مثال من به موسیقی راک و متال علاقه دارم و با یک جستجو توانستم چندین کوییز با این موضوع پیدا و با طرفداران دیگر رقابت کنم. همچنین سیستم رده بندی بازی بر هیجان آن اضافه می کند و در موضوعاتی که شرکت کننده کمتر دارند می توانید به سرعت در دنیا مقامی خوب کسب کنید و یک عالمه اچیومنت جذاب بگیرید. این بازی به شکل رایگان در اختیار کاربران هر دو سیستم عامل اندروید و iOS قرار گرفته ولی متاسفانه تبلیغ های داخل برنامه زیاد و اعصاب خردکن هستند. به هر حال این موضوع چیزی از جذابیت خود بازی کم نمی کند و ما Quiz Up را به هر فردی که می خواهد اطلاعات خود را به چالش بکشد پیشنهاد می کنیم.

[تصویر:  quizup-logo-1200x630-centered.jpg]

Doodle Jump
یکی از بازی های قدیمی تر گوشی های موبایل که مطمئناً خیلی از شما هم مانند ما با این بازی خاطره دارید. این بازی نیز یک بازی بسیار ساده است که با این وجود شما را شیفته ی خودش می کند. قبل از هر چیز باید از کاراکتر با نمک این بازی یادی کنیم که چهره اش هنوز هم پس از چند سال در خاطرمان باقی مانده و این از خوش ذوقی سازنده های بازی است. Doodle Jump همان طور که از نامش پیداست یک ماراتن پرش بی انتها و بی مغز است که شدیداً برای مکان هایی مانند مترو، اتوبوس یا مطب دکتر که کار مفیدی نمی توان انجام داد مناسب است. نه داستانی دارد و نه مهارت خاصی می طلبد، فقط کافی است کمی به کاراکتر سبزرنگ خود توجه کنید تا او برایتان تا بی نهایت بالا رود. این بازی در سال ۲۰۰۹ توسط استودیوی Lima Sky ساخته شد و با اینکه این استودیو بازی قابل توجه دیگری در کارنامه اش ندارد، اما با همین Doodle Jump موفق شد دل همه را ببرد و خود را در لیست ما جا دهد.

[تصویر:  doodle-jump-hack.png]

۲۰۴۸
یکی دیگر از بازی های بسیار ساده برای گوشی موبایل که این یکی کمی هوش و مهارت می خواهد. بازی ۲۰۴۸ یک بازی بر تصاعد عدد ۲ است. شما باید اعداد مشابه را با هم جمع ببندید در حالی که اعداد ۲ بیشتری از گوشه و کنار به تصویر اضافه می شوند. هدف بازی این است که با جمع این اعداد، به عدد ۲۰۴۸ دست پیدا کنید. طبیعی است که طبق مکانیزم توضیح داده شده، باید ابتدا دو تا ۱۰۲۴ درست کرده باشید و برای درست کردن هر ۱۰۲۴ باید دو تا ۵۱۲ را با هم جمع بسته باشید و همینطور الی آخر. این بازی تمرکز و اعصاب زیادی می طلبد ولی وقتی قلق آن دستتان بیاید بردنش راحت تر می شود و حتی خواهید توانست اعدادی بزرگ تر از ۲۰۴۸ هم درست کرده و رکورد خود را ارتقا بخشید. باخت شما هنگامی اتفاق می افتد که صفحه پر شود و جایی برای مربع های جدیدتر نباشد. اگر می خواهید کمی مهارت های ذهنی و ریاضی خوذ را به چالش بکشید، این بازی رایگان را می توانید هم اکنون برای هر دو سیستم عامل دانلود کرده و از آن لذت ببرید.

[تصویر:  com.estoty.game2048reborn-4-510.jpg]

Chuchel
این بازی برای کسانی است که خلاقیت و متفاوت بودن برایشان از اولویت بالایی برخوردار است. کسانی که از بازی بیشتر از یک سرگرمی محض انتظار دارند و می خواهند «هنر» ببینند. احتمالاً نام بازی Machinarium به گوش‌ تان خورده است. یک بازی دو بعدی اشاره و کلیک با جلوه‌ های بصری کاملآً منحصر بفرد و کاراکترهایی که دل همه را بردند. شرکت سازنده‌ ی آن بازی، Amanita Design، در سال ۲۰۱۸ با یک بازی جدید پا به دنیای بازی‌ های گوشی گذاشت. عنوان Chuchel جدیدترین بازی این شرکت، یک بازی خنده‌ دار، عجیب و جذاب است که با طراحی کاراکتر بی‌نظیر و صداگذاری فکاهی‌ اش خودش را از بازی‌های روتین گوشی جدا کرده و به عنوان یکی از منحصر بفردترین بازی‌ های موبایل ۲۰۱۸، در لیست ما جا خوش کرده است. سبک بازی اشاره و کلیک است و معماهای زیاد و جالبی برای حل کردن دارد. موجودی سیاه و بامزه به نام Chuchel، همراه با دوست صورتی خود که شبیه یک سگ عجیب و غریب است، به دنبال گیلاسی می‌ روند که یک دست بزرگ از آن‌ها دزدیده است و در راه با هیولاهای زیادی آشنای می‌شوند که برخی دوست و برخی دیگر دشمن‌ اند. پازل‌ های بازی گاهی اوقات سخت می‌ شوند ولی بازی شما را خوب راهنمایی می‌کند. Chuchel با خوش‌ ذوقی تمام ساخته شده است و بازی کردن آن را به همه توصیه می‌ کنم! البته این بازی رایگان نیست ولی می توانید آن را ارزان تر از قیمت اصلی از کافه بازار دانلود کنید.

[تصویر:  Chuchel-review-gameplay-screenshot-12.jpg]

Shadowgun Legends
یک اکشن ناب، سریع و روان می خواهید؟ یک بازی که بتواند در نبود کنسول یا PCتان عطش شما را تا حد خوبی درمان کند؟ Shadowgun Legends یک شوتر اول شخص با المان‌ های نقش‌ آفرینی است که شرکت Madfinger Games آن را با موتور Unity ساخته و روانه‌ ی بازار کرده است. همه چیز این بازی برای یک بازی موبایل محشر است. از طراحی کاراکترها، مرحله‌ ها، اسلحه‌ ها، لباس‌ ها و محیط گرفته تا لذت غیرمنتظره‌ ای که می‌ توانید از یک شوتر اول شخص بر روی موبایل تجربه کنید. Shadowgun Legends بازی سوم از سری Shadowgun است و دو بازی قبلی که در سال‌ های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ منتشر شده بودند نیز مانند همین بازی، تحسین منتقدین و بازیبازها را برانگیخته بودند. بازی بالغ بر ۲۰۰ ماموریت تک‌ نفره دارد که فکر می‌ کنم عطش هر اکشن‌ بازی را برای مدتی رفع کند و به جز آن، کلی هم مُد آنلاین دارد که تا هر وقت بخواهید می‌تواند شما را سرگرم نگه دارد. گرافیک بازی خیره‌ کننده است و سازندگان توانسته‌ اند از پتانسیل‌ های موتور Unity برای ساختن بهینه‌ی یک بازی موبایل، نهایت استفاده را ببرند. Shadowgun Legends یکی از شاخص‌ ترین بازی‌های موبایل در سال ۲۰۱۸ بود که حالا حالاها به بازیکن‌های آن اضافه خواهد شد. اگر طرفدار سبک شوتر اول شخص هستید و در بازی خود کمی هم عمق می‌ خواهید، همین الآن بروید و Shadowgun Legends را دانلود کنید. این بازی امتیازهای فوق العاده ی ۴٫۵ و ۴٫۸ را در فروشگاه های گوگل پلی و اپ استور داراست و هزاران نقد مثبت درباره ی آن، نشان دهنده ی کیفیت بالای بازیست.

[تصویر:  dirrdz5jhzy11.jpg]

این تنها قسمت اول این مقاله بود. قسمت دوم به مراتب مفصل تر از این قسمت تقدیم شما عزیزان خواهد شد و بازی های برتر دیگر منتشر شده روی iOS و اندروید را با هم بررسی خواهیم کرد. اما قبل از پایان مطلب از شما می خواهم که شما نیز نظرات خود را در مورد بازی های نامبرده شده بیان کنید و همچنان بگویید به نظرتان چه بازی هایی را دوست دارید در قسمت بعدی ببینید. منتظر نظرات شما هستیم!