![]() |
5 بازی نا امید کننده سال - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: صنعت بازی سازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: دیگر مطالب (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8) +--- موضوع: 5 بازی نا امید کننده سال (/Thread-5-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84) |
5 بازی نا امید کننده سال - jack - 01-13-2013 HI دوستان می خوام امروز 5 بازی نا امید کننده سال 2012 رو معرفی کنم .توجه کنید که این مطلبو از یک سایت معتبر گرفت و امیدوارم نا امید کننده رو به معنی بازی بد نخونید. Call of Duty: Black Ops Declassified [/b] {ندای مسخره} ![]() خب این بازی مثلا قرار بود خراب کاری بازی اول شخصه ویتا رو جبران کنه که حتی بدتر از اون بود .این بازی با گیم پلی کوتا و گرافیک ضعیف یکی از نا امید کننده ترین بازی های سال بود. Mass Effect 3 {همه گول خوردیم} ![]() خب من به عنوان کسی که مس افکت دو رو 4 بار تا آخر رفتم بعد از شنیدن منتشر شدن نسخه سوم به هوا پرواز کردم اما واقعا پایان بازی در یک کلام فاجعه بود.وتمام آرزو هام بر باد رفت.کجا رفته اون داستان فوق العاده 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Resident Evil 6 {رستاخیز شخصیت ها} ![]() حالا می رسیم سر اویل بازی بسیار محبوب جهان بازی که دچار خود درگیری شدیدی شده آیا واقعا این بازی همون اویل گذشتست. بازی که نمی دونه اکشنه .ترسناکه من که فکر می کنم سازنده ها موقع ساخت بازی مشغول بازی کردن چرخ های جنگ سه و یا بتمن بودن اما دقیقا نمی دونم موقع ساخت کمپین لیون در حال انجام چه بازیی بودن ![]() Medal of Honor: Warfighter {NFS:Warfighters} ![]() این بازی یکی از بازی های مورد علاقه من بود که بیش از اندازه از کال او دیوتی تقلید کرد و نتیجش باز خورد سرد بود. آخه کسی نبود بگه بازی برای تقلید قحط بود {محمد جان قحطو درست نوشتم}اما از رانندگیش نمی شه گذشتااااااااااااااا Ninja Gaiden 3 {نینجای بر باد رفته} ![]() اینم آخرین شاهکار! بازی که معلوم نبود می خواست چه چیزی رو ثابت کنه.یک بازی فاجعه که نه گرافیک داشت نه گیم پلی. امتحان حسابان رو خراب کردم تو رو خدا اعتبار یادتون نره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - special soldier - 01-13-2013 اون ندای مسخره رو خوب اومدی ![]() ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - Amir Game - 01-13-2013 به نظر من Ninja Gaiden 3 مسخره و نا امید کننده بود. اویل و افکت به این خوبی؟
RE: 5 بازی نا امید کننده سال - jack - 01-13-2013 بازم عزیز اشتباه گرفتی نگفتم افکت و اویل بدن فقط انتظار ها رو بر آورده نکردن.پس بهشون چی میگن ............ RE: 5 بازی نا امید کننده سال - Game Life - 01-13-2013 ندای مسخره ![]() ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - arash12 - 01-13-2013 "خب من به عنوان کسی که مس افکت دو رو 4 بار تا آخر رفتم بعد از شنیدن منتشر شدن نسخه سوم به هوا پرواز کردم اما واقعا پایان بازی در یک کلام فاجعه بود" ![]() مس افکت 3 هیچ چیزی کم نداشت و اگه توجه کنید تا الان فروش خوبی هم داشته شما رو چه حسابی اومدی به خاطر پایان یه بازی اومدی بازی رو تو لیست 5 بازی ناامید کننده قرار دادی اخه این یعنی اینکه شما اومدی از تمام جزییات این بازی گذشتی و فقط چسبیدی به همون قسمت پایان این بازی اخه اینجوری که نمیشه راجب یه بازی نظر داد که .... ![]() ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - jack - 01-13-2013 (01-13-2013, 04:05 PM)arash12 نوشته است: "خب من به عنوان کسی که مس افکت دو رو 4 بار تا آخر رفتم بعد از شنیدن منتشر شدن نسخه سوم به هوا پرواز کردمببخشید شما دو رو چند بار رفتی می شه بگی فرق افکت 2 با 3 بجز تو داستان در چیه گیم پلی که همون . تازه تو 2 می تونستی تو سیارات بیشتری بگردی اگر وقت کردی نقد های سایت های معتبر رو بخون ![]() البته منم قبول دارم بازی قشنگیه اما نسبت به 2 نا امید کنندههههههههههههههههههههههههههه تازه خوده من یکی از اون افرادی بودم که این بازی و لایق بهترین بازی سال می دونستم RE: 5 بازی نا امید کننده سال - Alpha - 01-13-2013 mass effect 3 رو موافقی نیستم به نظر من یکی از بهترین بازی های پارسال بود ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - Tyrion - 01-13-2013 need for speed :warfighter چقد بهش خندیدم ![]() ![]() ![]() RE: 5 بازی نا امید کننده سال - arash12 - 01-13-2013 (01-13-2013, 04:17 PM)jack نوشته است:"می شه بگی فرق افکت 2 با 3 بجز تو داستان در چیه گیم پلی که همون "خوب شما با این جمله عملا جواب خودتو دادی و صد البته که مقالتو هم زیر سوال بردی خوب اخه دوست عزیز وقتی خودت داری می گی که مس افکت 3 با دو فرقی نداشت و البته که از نسخه ی دومشم انقدر تعریف می کنی یعنی چی ؟ یعنی قبول داری که نسخه ی سوم هم مثل نسخه ی دوم خوب بوده(01-13-2013, 04:05 PM)arash12 نوشته است: "خب من به عنوان کسی که مس افکت دو رو 4 بار تا آخر رفتم بعد از شنیدن منتشر شدن نسخه سوم به هوا پرواز کردمببخشید شما دو رو چند بار رفتی می شه بگی فرق افکت 2 با 3 بجز تو داستان در چیه گیم پلی که همون . در مورد تفاوت هاشون باید بگم که مس افکت 3 نسبت به نسخه ی دوم محدودیت های زیادی داشت و تاحدودی از ریشه اصلی بازی فاصله گرفته بود میشه گفت که کلا به یه بازی اکشن تبدیل شده بود. "تازه خوده من یکی از اون افرادی بودم که این بازی و لایق بهترین بازی سال می دونستم" ![]() مس افکت 3 به هیچ وجه بازی ناامید کننده ای نبود تنها مشکلی که داشت پایانش بود که اونم با توجه به گیم پلی. گرافیک و جزییات بازی میشه ازش چشم پوشی کرد ![]() |