![]() |
بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: صنعت بازی سازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: دیگر مطالب (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8) +--- موضوع: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE (/Thread-%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-Sam-Lake-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%82-MAX-PAYNE) صفحهها:
1
2
|
بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - MR.TANGO - 02-06-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() البته سازندگان برای آنکه تداعی خاطره ای را برای طرفداران بازی ایجاد کرده باشند دست به یک ابتکار جالب زدند و از چهره Sam در پوسترهای تبلیغاتی خیابانها استفاده کردند.همچنین میشد در بخشهایی از بازی با روشن کردن تلویزیونها چهره Sam را مشاهده کرد. تامین بودجه لازم در عوض وقت کافی را برای Sam به وجود آورد تا بتواند بیشتر روی سناریوی Max Payne 2 کار کرده و نتیجه این وقت گذاری بیشتر هم باعث شد تا او فیلم نامه ای را تهیه کند که حدود چهار برابر بلند تر از یک اثر سینمایی بود. تاثیر Sam Lake در خلق Max Payne به قدری بود که حتی سازندگان فیلم این اثر هم از او در خلق سناریوی فیلم کمک گرفتنه و بخش هایی از فیلم نامه اثر به قلم او نوشته شد. جالب است این را هم بدانید که Sam Lake به نوعی نویسنده و خالق اصلی داستان ALAN WAKE نیز هست. RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - Amir Fenix - 02-06-2013 این آقای خالق بازیگر هم هست؟؟ RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - MR.TANGO - 02-06-2013 توضیح دادم که. به خاطر مشکل مالی شرکت نتونستن بازیگر حرفه ای واسه نقش مکس استخدام کنن واسه همین سم لیک مجبور شد خودش نقش مکس رو بازی کنه RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - MOSTAFA.SHZ - 02-06-2013 کلا با سری بازیاش حال کردم RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - Real G - 02-06-2013 قیافش شبیهش نیست!ولی داستان شخصیت پردازی این بازی فرازمینیه! RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - night.watcher - 02-06-2013 یک همچین خالق بزرگ و توانمندی رو نباید از دست داد به نظرم شرکتهای بزرگی همچون راکستار یا... باید او را به خدمت بگیرند چون همچین اشخاص مبتکری خیلی کم پیدا میشوند و باید قدر انهارا دانست. RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - mehdi etzio - 02-06-2013 بهترین شخصیت بازی های رایانه ای وکسی که خیلی دوستش دارم ![]() کسی که من همیشه کنارش بودم در بازی ها عاشقش بودم رنج وغمش رو دیدم،سختی که دیده واز دست دادن همسری عزیز بخدا من تا دنیا دنیاست مکس رو فراموشش نخواهم کرد که در آخرین نسخش دوباره با مکس اما اینبار با چهر ی پیرتر ورنج کشیده تر شده ودیگه چیزی واسه از دست دادن نداشت من مکس عزیز رو همیشه در همه جا یاد خواهم کرد در همه جا تصویرش رو قرار خواهم داد چه در بک گراند موبایل،PC یا پسوترش بر روی در ودودیوار اتاقم ![]() ![]() ![]() ممنونم ازت رضا جون که خاطراتی رو زنده کردی واقعا باید شرکت های مثل راک استار یا یوبی باید قدر این جور سم لیک هایی رو بدونند که تو دنیای گیم به ندرت پیدا میشوند ![]() ![]() RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - spartacus - 02-06-2013 اصلا نمیدونستم اینجوریه ولی شبیه نیستن اصلا شبیه نیست RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - M.hossin payne - 02-06-2013 مکس پین چیزی فراتر از یک بازی بود. فوق العاده بود. RE: بیوگرافی Sam Lake خالق MAX PAYNE - MR.TANGO - 02-06-2013 انشاالله هر هفته بیوگرافی یکی از نویسنده های معروف رو میزارم |