ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F%D8%9F%D8%9F) صفحهها:
1
2
|
ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - mamal - 03-16-2013 بعضی میگویند بازی کردن خیلی بد است... ولی ادمایی مثل من میگویند که میتوان از ان استفاده ی مفید کرد ..... نظر شما چیست و چه بازی ای در بازار خوب است و چرا؟؟؟[img]images/smi/s0 (53).gif[/img] RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - Amir Game - 03-16-2013 به نظر من بازی کردن بسیار خوب است ولی بیش از حد بازی کردن زیاد خوب نیست بعضی بازی ها که روی فکر و هوش تاثیر بسیاری دارد و بعضی هاهم روی خشونت تاثیر میگذارند ولی در کل به نظر بنده روزی 1 تا 3 ساعت بازی کردن معمولی هست ولی اگر این مقدار بیش از حد باشد میتواند مضر هم باشد RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - mamal - 03-16-2013 ولی مثلا میتوان از بازی gta هم استفاده ی خوبی کرد و در ان مثل ادم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] رانندگی کرد!!! RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - Amir Fenix - 03-16-2013 لطفا تایپیک هارا در بخش مربوط به خود بزنید. انتقال داده شد به بخص گفتگو آزاد. RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - Mr.Psycho - 03-16-2013 من که هیتمن بازی میکنم میگن بزرگ که شدی قاتل میشی. RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - mamal - 03-17-2013 (03-16-2013, 11:27 PM)'LEOPARD' نوشته است: من که هیتمن بازی میکنم میگن بزرگ که شدی قاتل میشی.پس اجبار شد محافظ شخصی هم بگیرم!!![img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - Ruthless - 03-19-2013 اره بازی کردن خوبه اما به موقعه....[img]images/smi/s0 (48).gif[/img] سر امتحان که نمی شه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - alidanesh - 06-15-2013 سلام بچه ها ببینید هر چیزی خوب و بد داره بازی کردن هم می تونه خوب باشه ه بد بعضی بازی ها حالا شاید مثال خوبی نباشه ولی حالا ... مثل tomb raider می تونه به آدم کمک برسونه که اگر یه وقت در این شرایط گیر افتادی می تونی از چه امکانا خوبی بهره بگیری و این بازی می تونه خوب باشه ولی بازی هایی مثل resident evil 6 یا god of war یا بازی هایی که توش اوج زامبی وجود داره می تونه تاثیراتی چون ترس الکی زود عصبانی شدن و چیز های دیگه ای رو به بار بیاره این نظر من بود[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] موفق و پیروز باشید خداحافظ[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - deatg22 - 06-15-2013 به نظر من بازی کردن خیلی خوبی چون به آدم تجربیات احساسی،روحی،درکی،و حتی در خیلی اوقات علمی میده کی شاید ما هرگز نتونیم اون ها رو تا آخر عمرمون توی دنیای واقعی ببینیم.مثلا بازیه Tomb raider می تونه بهمون کمک کنه که اگه یه وقت و توی شرایط همچون شرایط لارا گیر اقتادیم،تا یه حدودی خودمون رو از معرکه بکشیم بیرون.و حتی بازی هایی مثل سری کالاف دیوتی و بتلفیلد و یا بازی هایی از این دسته،می تونه به آدم کمک کنه که تا حدودی با حال و هوا و شرایط جنگ آشنا شد و یه خورده بیشتر اونو درک کرد و حتی می تونه به ما کمک کنه که یه وقت اگر رفتیم توی جنگ واقعی،سرعت عمل و دقتمون نسیت به بقیه بیشتر باشه.همچنین بازیهایی مثل لیمبو و پورتال،می تونه سرعت عمل ما رو توی حل معما ها و گیر و واگیر های زندگی خیلی زیاد کنه[img]images/smi/s0 (5).gif[/img].ابته باید بگم بازی هایی مثل Dead rising و God of War و سری رزیدنت اویل (که البته دو تای آخری رو خودم خیلی دوست دارم به خصوص رزیدنت اویل[img]images/smi/s0 (29).gif[/img])تاثیرات خیلی بدی توی زنگی آدم از جمله ترس الکی،استرس بیش از حد و عصبانیت های پی در پی روبه وجود میاره[img]images/smi/s0 (86).gif[/img];البته باید این رو هم بگم که یه خورده ترس و هیجان توی زندگی لازمه و تا حدودی انجام اینجور بازی ها خوبه،البته نباید بیش از حد بازی هایی که دارای داستان درستی نیستند رو انجام داد،بازی هایی همچون Dead rising و... از این دسته بازی ها هستند،ولی سری رزیدنت اویل دارای داستانی پر از معما و مفهوم است و همچنین سری خدای جنگ نیز دارای چالش های خودش می باشد... [img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img] RE: ایا بازی کردن خوب است یا نه؟؟؟ - Stan - 06-21-2013 به نظر من بازى كردن خوبه دليلى هم ندارم كلاً خوبه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] |