![]() |
پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs (/Thread-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%DB%8C-Sleeping-dogs) صفحهها:
1
2
|
پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Mahdi.AC4 - 05-15-2013 بازی در بندرگاه ویکتوریا شروع میشود ، که زیر نظر افسران پلیس است و وی شن بعد از معامله مواد مخدر دستگیر میشود.داخل زندان وی با دوست قدیمیش ملاقات میکند ، جکی ما ، به وی پیشنهاد میدهد که بعد از ازاد شدن از زندان به جمع باندشان بپیوندد. بعد از آن وی با سرپرست ،مافوق توماس پندرو و دستیارش ریموند ماک در اتاق بازجویی ملاقات کرد. وی ادعا کرد که او با سان آن یی در ارتباط است.بعد از ملاقات با جکی وی به ونستون چو ، سان آن یی قطب قرمز و رهبر گروه "Water Street Gang" معرفی شد. ![]() بعد از آگاه شدن از حمله Dogeyes به Golden Koi ،بعد از مدتی وینسون حمله توهین آمیز Dogeyes را با حمله به یکی انبارهای او جواب داد.به هر حال ، اینکار باعث شد که هیئت مدیره و Dragon Head از سان آن یی ،عمو پو مورد پسند قرار بگیرد.وی وینستون را متعاقد میکند که از زندگی Siu Wah که برای Dogeyes کار میکند بگذرد و اینکه برای عمو پو کار کند خیلی بهتر و سودمندتر از این است که تو گروه Jade Gang کار کند. با موفقیتی که وی شن به دست آورد و باعث شد که مورد اعتماد گروه Water Street Gang شود. وقتی که وینستون با عمو پو تماس گرفت،کسی که مایل بود با وی ملاقات کند و میرود به دیدن ریموند که ازش میخواهد که "یکی از آنها شود". به هر حال ریموند پشیمان میشود که وی به سان آن یی نزدیک شده است . مدتی بعد،وینستون و نامزدش "پگی" در روز عروسی شان، توسط رقیبش " Triad gang, the "18K مورد حمله قرار گرفتند . در میان جنگ وینستون و پگی به ضرب گلوله کشته و عمو پو به شدت زخمی میشود ، ولی وی موفق میشود که او را نجات دهد و به بیمارستان برساند.با این کار یعنی نجات جان عمو پو،او تصمیم میگیرد که به وی ترفیع دهد و او را به مقام قطب قرمز یعنی جانشین وینستون به عنوان Water Street Gang منصوب کند. ![]() روز بعد وی از جیانگ بسته ای دریافت میکند .و بسته خطاب به افسر شن و این را نشان میدهد که آنها از هویت وی خبر داشتند. این بسته حاوی ویدئویی بود که در ان پندرو باعث کشته شدن عمو پو در بیمارستان شده است. ![]() ![]() RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Ronan - 05-15-2013 عنوان زیاد جالبی نبود ولی خوب جالب بود[img]/images/smi/new/113.gif[/img] RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Kestrel - 05-16-2013 (05-15-2013, 11:46 PM)'آدینه' نوشته است: عنوان زیاد جالبی نبود ولی خوب نقدت جالب بود[img]/images/smi/new/113.gif[/img] RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Amir Fenix - 05-16-2013 ممنون از مقالت [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] به نظر من که بازی خیلی خوبی بو ادمو میتونست یا داستان درگیر کننده ای که داره سرگرم کنه. RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Farhan - 05-16-2013 من که تو این بازی یک مرحله رو گیر کردم بی خیال شدم.... ممنون بابت مطلب...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - arash_st - 05-16-2013 مرسی بابت مقاله. من با بازیش خیلی حال کردم RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Javad Rahimi - 05-16-2013 من که در حال حاضر دارم بازیش میکنم بازیه خوبیه. ممنون بابت مطلب [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Ruthless - 05-16-2013 واسه من که از داستانش هیچی نفهمیده بودم خیلی خوبه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - Amir Fenix - 05-16-2013 (05-16-2013, 10:05 AM)'مهدی ادیتوره' نوشته است: واسه من که از داستانش هیچی نفهمیده بودم خیلی خوبه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]داستان از این واضع تر؟! RE: پلیسی که رنگ باخت...داستان درگیر کننده ی Sleeping dogs - mohammada - 07-27-2013 خیلی بازی باحالی بود[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] |