داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: راهنمایی و ترفند های بازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7--130) +---- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%AA%D9%85%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%85-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-Arkham-City-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%91%D9%85) |
داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - blackfire - 06-27-2013 بتمن با از بین بردن افراد استرینج بالاخره به محل هوگو استرینج میرسه : - تو نبردی ، تو نمیتونی ببری . من ، هوگو استرینج ، جانشین تو هستم . من گاتهام رو نجات دادم . بتمن با لگد استرینج رو پرت میکنه و میره سراغ کامپیوتر های اتاق استرینج : - بتمن :اوراکل ، این مکان رو متوقّف کن . - اوراکل :باعث افتخارمه . - استرینج : تو داری همه چیزو خراب میکنی . بتمن اونو به دستگاه های توی اتاق میکوبه و بعد صورت استرینج رو میچسبونه به دیوار شیشه ای که از پشت شیشه ها نمای شهر رو میبینیم که درحال نابودیه : - نگاه کن چیکار کردی . - با شکوهه ، اینطور نیست ؟ بعد صدای کامپیوتر رو میشنویم و وقتی بتمن میره پیش کامپیوتر روی مانیتور کامپیوتر نوشته شده که پروتوکال 10 غیر فعال شده : - کارت تمومه استرینج . من دوستان قدرتمندی دارم بتمن . این فقط شروعه . تو نمیتونی منو متوقّف کنی ، به زودی من سپاهی که فراتر از درکت باشه رو رهبری میکنم . من به چیزی دست پیدا کردم که بتمن هیچ وقت نمیتونه بهش دست پیدا کنه .گاتهام برای همیشه از تشکر میکنه از هوگو ... استرینج . ناگهان راش الگول از پشت شمشیرش رو به بدن استرینج فرو میبره: - راش : کار تو تو این کار تمومه ، پروفسور استرینج . - استرینج : چرا ؟ من هر کاری که تو خواستی رو انجام دادم . - راش : واقعا . تو اثبات کردی که بتمن از تو بهتره. بزار بمیره ، کارآگاه . - بتمن : اون عروسک خیمه شب بازی تو بود ، راش . چرا ؟ - استرینج : تو گفتی من مییتونم جایگزینت کنم .. این ... تصوّر ما بود . - راش : و تو از دیدن اون ناموفق شدی . وقتی تو با شخصیت بتمن اومدی پیش من ، من بهت این فرصت رو دادم تا بتونی ثروتت رو بهبود ببخشی ، بهبود بخشیدن تو با ابتکارهای محدود برای نقشه تو . تو نزدیک شدی ، ولی منو ناامید کردی . - بتمن : اون داره میمیره راش . اون به مراقبت پزشکی نیاز داره : الان ! - راش : هر کاری دوست داری بکن ، کارآگاه . اون همین الانشم برای من مرده . - استرینج : من خیلی نزدیکم ... فقط یکم بیشتر بهم فرصت بده . - راش : خیلی دیره . من فرصت دوّمی بهت نمیدم . این روز خوبیه ، کارآگاه . - خوب ؟ مردم دارن میمیرن ! - راش : جهان دلش برای اونا تنگ نمیشه ، تو چرا باید دلت تنگ بشه ؟ به کار من نگاه کن .تو استرینج رو شکست دادی ولی این ، این فقط شروعشه . با من بیا ، ما این جهان رو پاک میکنیم . - بتمن : هرگز ، تو داری اشتباه میکنی راش . تو به چبزی که همیشه دربرارش میجنگیدی تبدیل شدی ، و من تو رو متوقّف میکنم . - راش : من شک دارم . - استرینج : کامپیوتر : پروتوکال ... 11 ... رو فعال کن ... - راش : داری چیکار میکنی ؟ - استرینج : کلمه ... عبور : ... وین . پروتوکال 11 منفجر کردن ساختمون بود ، بتمن به سمت راش میدوه و خودش و راش رو از شیشه میندازه بیرون و پشت سرش ساختمون منفجر میشه ، بتمن به سمت راش میره و اونو میگیره تا نجاتش بده ، ولی راش شمشیرش را از جلو وارد بدن خودش میکنه تا هم خودش و هم بتمن رو بکشه ولی بتمن میفهمه و اونو رها میکنه و اون خودش رومیکشه و روی دروازه ی یکی از ساختمون میوفته و بدنش از اون آویزون میمونه و بتمن روی یه ساختمون فرود میاد که ناگهان از یه تلوزیون تصویر جوکر پخش میشه که به بتمن میگه که تالیا رو داره و اگه نیاد اونو میکشه ولی تالیا از بتمن میخواد که به اون اهمیت نده و جون خودشو نجات بده و بتمن به دنبال سیگنال ردیابی که تالیا به سینه اش زده بود میره و به محل تئاتر منارچ میرسه و اونجا جوکر رو درحالی که تفنگش رو به سمت تالیا گرفته میبینه : - عجله کن و سر جات بشین بتمن . نمایش داره شروع میشه . - بزار درباره ی این صحبت کنیم . - حالا میخوای صحبت کنی ؟ خیلی دیره ، بتمن ! دارو رو بده به من . - ولی دارو الان دست توئه . ناگهان تالیا تفنگ جوکر رو از دستش در میاره و با شمشیر راش اونو میکشه و به بتمن میگه : - مشکل حل شد . - تو به این کار نیاز نداشتی . - چرا ؟ تو هیچوقت اینکارو نمیکردی . تو برای من انتخاب دیگه ای نذاشتی . - همیشه یه انخاب وجود داره . - من باید نجاتت میدادم ( در حالی که دارو رو به بتمن میده ) . هارلی کوئین اینو برای اون دردیده بود ، من برگردوندمش . بتمن سر جنازه جوکر میره و به یاد میاره که همیشه دوتا جوکر وجود داشته و یاد تالیا میوفته که جوکر اصلی تالیا رو از پشت با گلوله میزنه و اون در حالی که از بتمن معذرت میخواد میمیره و دارو از دستش میوفته و غلطان غلطان میرسه به جنازه جوکر تقلّبی و بتمن میگه : - هیچ وقت تو نبودی ! - نه همیشه . خوب ، گاهی اوقات . گیج کننده س نه ؟ میدون من فقط میخواستم بدونم اگه من جای تو بودم چی میشد . فقط بیا بگیم ، زمان هایی مثل این فقط این مهمه که ظاهر رو نگه داری . اما اول ، اگه پسر خیلی خوبی باشی . دارومو . بده . بهم . ناگهان جوکر تقلّبی بلند میشه و دارو رو تو خودش میبلعه و به یوغول تبدیل میشه : - جوکر : خانمها و آغایان . برای یه شب فقط ، بدرستی وایستید ، و یه شغل خوب رو ببینید ، من به شما یه CLAYFACE (صورت خاکی ) رو میدم . - بتمن : حتی به نظر نمیرسید که تو اینجا باشی ، Karlo . چرا با جوکر متحد شدی ؟ - کارلو : راحته . نقش زندگی ! - بتمن : آخرین ... شانس ! بتمن بعد از یه مبارزه چند مرحله ای اونو شکست میده و با شمشیر تالیا اونو تیکه تیکه میکنه و جوکر بهش میگه : - تو داری باعث میشی من برای رسیدن به معالجه م دیر برسم ! منظورم اینه ، این شبیح این نیست که یه دختر رو فدا کنی تا دیگران رو نجات بدی ، اینطور هست ؟ اوه متاسّفم ، خیلی زوده ؟ تغییر منظره ممکنه به کم کردن درد کمک کنه ؟ و جوکر چندین بمب که تو بدن کارلو جاسازی کرده بود و الان دور بتمن پخش شده بودن رو منفجر میکنه و بتمن و کارلویی که به دلیل حرارت الان دوباره زدنه شده بود رو به طبقه پایین میبره . بتمن دوباره اونو شکست میده و دارو رو به دست میاره نیمی از اونو میخوره و جوکری که شکست خورده رو به بتمن میگه : - از سر راهم برو کنار ، خفاشی . من یه تاریخ با فناناپذیری به دست آوردم . بتمن شمشیر رو به سمت دستگاهی که کنار جوکر هستش پرتاب میکنه و باعث می شه تا همه چیز نابود بشه و بعد صفحه سیاه میشه و وقتی که بتمن به هوش میاد ، جوکر از بتمن می خواد که سریع دارو رو به اون برسونه : - سریع ، دارو . منتظر چی هستی . یالا ! من دوست دخترت رو کشتم ، گاتهام رو مسموم کردم ... حتی صبحونه هم نیست . ولی خوب چی ؟ ما همه مون میدونیم که تو بالاخره منو نجات میدی . - هر تصمیمی که هر وقت گرفتی با مرگ و بدبختی پایان می پذیره . مردم میمیرن . من تو رو متوقّف میکنم . تو هم فقط دوباره سعی میکنی که انجامش بدی . ناگهان جوکر با یک چاقو از پشت به بتمن حمله میکنه و بازوی بتمنو زخمی میکنه و باعث میشه دارو از دست بتمن بیوفته زمین و بشکنه و جوکر دیوانه وار به خوردن قطره هایی که روی زمین ریخته میکنه ولی فایده نداره : - الان خوش حالی ؟ - میخوای یه چیز جالب بدونی ؟ حتی بعد از همه ی کار هایی که کردی ، من تو رو نجات میدادم . - (جوکر در حالی که نفس های آخرش رو میکشه ) اون واقعا ......... خیلی خنده داره ....... و بعد جوکر میمیره بتمن جوکر رو بر میداره و به بیرون سالن تئاتر میاد (این صحنه دقیقا مثل صحنه ای هستش که اول بازی دیدیم ) و همه مردم مبحوط به اون نگاه میکنن و از او میپرسن که چه اتفاقی افتاده ولی بتمن بدون اینکه با کسی صحبت کنه جنازه جوکر رو روی یکی از ماشین های پلیس میزاره و میره و به این ترتیب بازی با مرگ جوکر که به طور بسیار غم انگییزی رغم زده شد ، پایان میپذیرد . پایان RE: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - "reza marston" - 06-27-2013 [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] خیلی صحنه ی بدی بود مردن جوکر[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]یادش بخیر[img]images/smi/s0 (67).gif[/img] حالا که گفتی میخوام به بار دیگه برم تا آخرش[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]دستت درد نکنه[img]/images/smi/new/113.gif[/img] RE: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - arvin assassin - 06-27-2013 میشه آدرس قسمت اولش رو هم بدید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] آخه من نخوندم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] ولی خیلی توپ نوشتی ایول[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img] RE: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - blackfire - 06-29-2013 (06-27-2013, 05:14 PM)'arvin assassin' نوشته است: میشه آدرس قسمت اولش رو هم بدید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]اینم آدرس قسمت اوّل : اینجا کلیک کن حالشو ببر RE: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - krazy_kow@ - 06-29-2013 فکر کنم قسمت زن گربه ای یادتون رفته RE: داستان کامل بتمن آرخام سیتی : Arkham City (قسمت دوّم ) - blackfire - 06-30-2013 (06-29-2013, 01:30 PM)'krazy_kow@' نوشته است: فکر کنم قسمت زن گربه ای یادتون رفته شاید بعضی ها قسمت دانلودی این داستان رو ندیده باشن اگه میخواید این مطلبو با عکس های فراوون با فرمت PDF دانلود کنید اینجا کلیک کنید . |