![]() |
سربازان می تازند/ battltfield 3 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: سربازان می تازند/ battltfield 3 (/Thread-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF-battltfield-3) |
سربازان می تازند/ battltfield 3 - MICROSOFT - 07-25-2013 ![]() نام=BATTLEFIELD 3 تاریخ انتشار=2010 سازنده=EA سبک=اکشن اول شخص نویسنده=ارمان ازموده نمره ی من به این بازی=9.6 __________________________________________________________________________________________________________________________ مقدمه= بازی battlefield 3 در سال2010 برای xbox/ps3/pc عرضه شد.این بازی در ایران ممنون شد زیرا تصوری بدی از ایران نشان داده است{ولی به نظر من کل ایرانیان این رو بازی کردند}.به هر حال این بازی در امریکا و اروپا فروش خوبی داشت و بعد از badcompany2 بهترین بازی تو سریع battlefild شد.این بازی در شهرهای تهران واذربایجان و پرند و پردیس و لندن می رود.این بازی بازی خوبی است و در ادامه این بازی رو نقد می کنیم: ![]() ______________________________________________________________________________________________________________________________ داستان= بازی از انجا شروع میشود که یک سرباز امریکایی به خاطر کمک به یک فرانسوی و کشتن یک مامور خودی دستگیر و بازجویی می شود.وی زندگی خود را به بازجویان توضیح میدهد.وی می گوید که یک سرباز به نام ال بشیر را گرفته و در هنگام مردن به او گفته که سربازی به نام سلیمان به لندن می اید و کل لندن را نابود میکند ولی انها نفهمیدند که این نابودی از کجای لندن شروح میشود؟؟با بازجویی و فکر blackburn انها می فهمند که انفجار از قطار شب لندن اتفاق می افتد و blackburn از دست بازجویان فرار می کند و به سمت قطار شب میرود و لندن را از سقوط حتمی نجاد داد....... ![]() ___________________________________________________________________________________________________________________________ گیم پلی= گیم پلی بازی به خوبی کار شده است شما می توانید با چاقو دعوا کنید یا با صلاح گرم بجنگید.اسلحه در battlefield بسیار زیبا و قوی هستند. در این بازی بیش از 120 صلاح وجود دارد مخصوصا ان اسلحه ای که در مرحله ی یکی مونده به اخر بازی وجود دارد{همون اسنایپری که در gta v وجود دارد} خلاصه صلاح در این بازی خیلی خوب کار شده است. ![]() ___________________________________________________________________________________________________________________________ گرافیک= گرافیک که حرف نداره ادم ها و لباس ارتشی ها عالی کار شده.وسایل نقلیه مانند جیپ و تانک واقعا زیبا هستند.ولی به نظر من روی صورت ادم ها زیاد کار نشته است و طبیعی نمی باشد.ولی در کل گرافیک بسیار زیبا است و من بهش 9.5 رو میدم. ![]() ___________________________________________________________________________________________________________________________ موزیک= صداگذاری که عالی است صدای تیرها و صدای انسان ها و صدای ماشین ها و صدای جت ها عالی است و به نظر من خیلی روش کار کرده اند. صداگذاری همانند مکس پین است فقط یکم ضعیف تر. ![]() ___________________________________________________________________________________________________________________________ نتیجه گیری= این بازی یکی از بهترین بازی های 2008 است و هر کس این بازی رو نکرده یکی از بهترین بازی های اول شخص رو از دست داده. و ما امیدوار هستیم که battlefield 4 همانند battlefield 3 زیبا و تک باشد. ![]() با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] ![]() RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - Amir Khomayezi - 07-25-2013 سال 2008 عرضه شد؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] همین دوسال پیش عرضه شد! کل نقدت اشتباه و کم بود به نظرم! بعدشم داستان بازی تو لندن بود؟! ینی واشینگتن به اون بزرگیو ندیدی؟! بیشتر اطلاعاتت غلط بود.سعی کن یه چیزو تا تهش بفهمی بعد نقدش کنی! ممنون RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - arash_st - 07-25-2013 این یکیو نیگا 2008!!!!!!!!!! چیزیو نمیدونی دربارش ننویس باو RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - lord of shadow - 07-25-2013 این بازی سال 2011 منتشر شد بعدش من بازیش نکردم چرا جمع میبندی که همه بازی کردن. RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - MICROSOFT - 07-26-2013 منظورم بیش تر بچه ها است[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] بابت تاریخ متاسفم[img]images/smi/s0 (30).gif[/img] RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - PicaSSO - 07-26-2013 (07-25-2013, 11:32 PM)'arash_st' نوشته است: این یکیو نیگا 2008!!!!!!!!!!بهتر نبود یکم باادبانه تر انتقاد می کردین[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] ممنون بابت نقد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: سربازان می تازند/ battltfield 3 - spartacus - 07-26-2013 برای نقدتون وقت بزارید و فقط برای اینکه از خودتون یه مطلبی گذاشته باشید اطلاعات غلط به کاربران ندید بسته شد |