اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: مجلات الکترونیکی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C) +--- انجمن: دیگر مجلات (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%A7%D8%AA) +--- موضوع: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد (/Thread-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-PardisGame-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF) صفحهها:
1
2
|
اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - leon_reporter_2009 - 08-10-2013 با عرض سلام به همراهان مجله ي PardisGameشاید فکر کنید ساخت یک مجله الکترونیکی کاری بسیار آسان باشد . شاید فکر کنید زحمتی برای ساخت یک مجله الکترونیکی کشیده نمی شود . ولی بنده در رد دو جمله اخیر باید بگویم که در هر کار مشارکتی و دسته جمعی شرط اول انگیزه ، عشق ، وحدت و هماهنگی بین مسئولین و اعضای گروه است و انجام این مهم بسیار دشوار!اکنون که با اولین شماره مجله PardisGame در تابستان سال 1392 میهمان دیدگان شما مخاطبان گرامی هستیم ، بر خودمان لازم می دانیم که بیش و پیش از هر چیز از انتخاب این مجله از شما عزیزان قدردانی نموده و امیدواریم بتوانیم قدردان این همه لطف و محبت شما عزیزان باشیم .در شماره ی اول که اکنون پیش روی شما قرار دارد ، مبنای کلی ما بر این اصل استوار است که مجله "پردیس گیم" را متفاوت با سایر مجلات بازی دیگر ارائه دهیم و فقط تمرکزمان بر روی نقد ، پیش نمایش و مصاحبه نباشد و سراغ بخش های جدیدتری برویم که کمتر مجله ای و یا هیچ مجله ای به آن نمی پردازد.بنابراین در قدم اول ما با یک تیم حرفه ای کار را شروع کردیم تا مجله دو فاکتور بسیار مهم "حرفه ای بودن" و "متفاوت بودن" را در خود دارا باشد.با نگاهی به حالت کلی مجله،نوع مطالب،سبک و سیاق نگارش و انتخاب موضوعات مسلما به این امر پی خواهید برد . البته این قدم اول ماست و مطمئنا در هر شماره تلاش می کنیم تا از ایده های جدیدتر استفاده کنیم و حرفه ای تر عمل کنیم.شما می توانید مجله را در 3 نسخه ی مختلف دانلود نمایید که شامل نسخه های :PDF HD&SD ، FlipBook ، Mobile Version پیشنهاد تیم مجله ی PardisGame به شما عزیزان نسخه ی PDF HD است .در دو لینک زیر پس از کلیک شما به پوشه ی مجله منتقل می شوید و هر نسخه ای که تمایل داشته باشید را می توانید از پوشه ی مورد نظر دانلود نمایید .از جانب خودم و اعضای کادر مجله برای همه شما همراهان عزیز آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. با تشکرامیر قیومی انارکیمدیر مجله PardisGame نسخه HD با حجم 56 مگابایت (لینک مستقیم)نسخه SD با حجم ۲۴ مگابایت (لینک مستقیم)لینک غیر مستقیم از مدیافایر ( تمامی نسخه ها ) RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - Hunter03 - 08-10-2013 بالآخره پردیس گیم هم مجله داد بیرون؟؟ دمش گرم. RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - hadiac - 08-10-2013 مثل اینکه همه از دی بازی یاد گرفت! RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - NS game - 08-10-2013 به نظر من پردیس از گیمفا ترسیده !!! چون با این کار رقابت شدیدی بین گیمفا و پردیس رخ میده !!! الان که دانلود کردم مجله خیلی قویه هست!!! ولی آفرین مجله خوبی بود !!! حالا میبینیم واکنش گیمفا رو !!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - alerTson - 08-11-2013 مجله ای که به نسخه چاپی برسه برندست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - mohammadjavad - 08-11-2013 عزیز پردیس که از قدیم مجله داشت (که البته نمیدونم چی شد)!اعضای تحریریه اون مجله هم افراد شناخته شده ای همچون متین ایزدی (نویسنده ی کنونی نشریه دنیای بازی) بودن. انگار دوباره مجله ی پردیس راه افتاده؛امیدوارم به خوبی سایتش باشه.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - batman_b52 - 08-11-2013 مجله رودانلودکردم واقعاعالی بودمن به شخصه به مجلتون امیدوارشدم منتظرشماره های بعدی هستم بهتون تبریک میگم وخسته نباشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - keyhankm - 08-11-2013 مجله فقط مجله گیمفا [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] پردیش گیم اصلا سطحش با گیمفا یکسان نیس[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - mohammadrezaei3 - 08-11-2013 (08-11-2013, 09:31 AM)'keyhankm' نوشته است: مجله فقط مجله گیمفا [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] پردیش گیم اصلا سطحش با گیمفا یکسان نیس[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]درسته مجله گیمفا خیلی خوبه اما پردیس گیم بالاخره بزرگترین مرجع گیمر هاست و صد در صد مجله اش هم کیفیت خوبی داره من که لذت بردم RE: اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد - اصغر - 08-11-2013 مجله ی خوبی هست اگر کمک خواستید دریغ نکنید من مدیر مجله ی نوین گیمر هستم |