![]() |
Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter (/Thread-Call-of-Duty-Black-Ops-2-VS-Medal-Of-Honor-Warfighter) |
Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - NS game - 07-31-2012 با سلام میخواهم طرفداران این دو بازی را به میدان بکشانم و درباره این دو بازی بگویید ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - AMIR-GAMER - 07-31-2012 خب معلومه مدال گرافیکش خوبه ولی کالاف گیم پلیش خوبه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - MR.TANGO - 07-31-2012 من خودم طرفدار کال آف هستم ولی مدال امسال تو E3 ترکوند حتی نمایشش از بتل پارسال هم بهتر بود ولی نباید اینو هیچ وقت فراموش کرد EA استاد جو سازیه و فقط تبلیغ هاش خوبه ولی به نظرم این مدال فرق داره ولی خودتون که کال آف رو میشناسید ولی من به مدال امیدوارم RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - RANDY2 - 08-01-2012 لطفا این دو رو مقایسه نکنید چون خنده داره معلومه که مدال بهتره صد در صد کال اف هم بد نیست ولی خوب گرافیک نداره و حال نمی ده شرکت ea هم صد در صد از activtion (اگه درست نوشته باشم) بهتره ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - Behzad SH - 08-01-2012 AMIR-GAMER@ چیزی به اسم تقلید اصلا تو صنعت گیم وجود نداره..تقریبا تو همه بازیهای شوتر AK-47 پس بگیم همه از هم تقلید می کنن؟؟!؟ گیم پلی FPS هست و مطمئنا مشابه هم هاستن..این وسط داستان و گرافیکه که باعث میشه یکی از این دو بازی برنده باشن..گرافیک MoH بهتره و تا اینجا هم داستان CoD..اما هنوز قضاوت واسه این دوبازی زوده.. RANDY2@ ACTIVISION ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - RANDY2 - 08-01-2012 (08-01-2012, 01:00 AM)Behzad SH نوشته است: AMIR-GAMER@ ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - MR.TANGO - 08-01-2012 (08-01-2012, 12:41 AM)RANDY2 نوشته است: لطفا این دو رو مقایسه نکنید چون خنده داره معلومه که مدال بهتره صد در صد کال اف هم بد نیست ولی خوب گرافیک نداره و حال نمی ده شرکت ea هم صد در صد از activtion (اگه درست نوشته باشم) بهتره شما رو چه حساب میگی بهتره؟ این چندساله چیزه خواصی از مدال دیدی که ما ندیدیم؟ RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - AMIR-GAMER - 08-01-2012 کاش مدال این سری بهتر باشه البته گیم پلیش چون بتل بازی کردنی اصلا حال نمی داد ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - Expellite - 08-01-2012 من که اصلا از CoD خوشم نمیاد! داستانش هم همچین خوب نیست! MoH جزو بازی های فاخر و آبرومنده به نظر من! جزو FPS های رده الف! اصلا شما نگاه کنید اسمش چقدر پر مفهومه و جنگ رو به خوبی میرسونه|! گرافیکش هم که بی نظیر با Frostbite 2 داره ساخته میشه! داستانش هم خوبه! CoD باید جلوی MoH این کار رو بکنه: ![]() RE: Call of Duty Black Ops 2 VS Medal Of Honor Warfighter - MR.TANGO - 08-01-2012 (08-01-2012, 12:46 PM)Expellite نوشته است: من که اصلا از CoD خوشم نمیاد! داستانش هم همچین خوب نیست! MoH جزو بازی های فاخر و آبرومنده به نظر من! جزو FPS های رده الف! اصلا شما نگاه کنید اسمش چقدر پر مفهومه و جنگ رو به خوبی میرسونه|! گرافیکش هم که بی نظیر با Frostbite 2 داره ساخته میشه! داستانش هم خوبه! انصافت رو شکر! ![]() خوبه کال همیشه از بازی های اول شخصه EA بهتر بوده ! ![]() فک کنم با این مدال قبلیه خیلی حال کردی! ![]() |