08-02-2014, 10:31 AM
(آخرین ویرایش: 08-02-2014, 10:34 AM، توسط Punished Snake.)
اورجینال خریدن تو ایران واقعاً دشواره. یه زمانی بازی PS3 مال همون قبل از 2009-2010 بازی هاش روی 60 الی 90 بود می شد یه کاریش کرد ولی الان دلار اینقدر رفته بالا قیمت دو برابر که هیچی نزدیک به چهار برابر رفته بالا! فروشنده ها هم که بازی های نسل بعدی رو هر کدوم یه قمیتی می خوان بدن یعنی خیلی دیگه روش میکشن. موقعی که PS4 تو بازار اومد قیمت نزدیک 3 میلیون بود ولی الان رسیده 1500! درباره بازی ها هم همینطوریه مثلاً بازی های محبوب وقتی میاد قیمت رو 250 هم میره ولی چند هفته بعد می بینی دیگه رو دستشون مونده قیمت رو تا 170 هم میارن پایین :| ولی کپی قیمتش واحده و ارزون و بازی خیلی گرون بخواد در بیاد 30 تومن میشه. ولی این ارزونی آخرش به ورشکستی شرکت محبوب منجر میشه اما دیگه اونطوری ها هم نیست یه بازی اینقدر محبوب ـه و یه شرکت ممکنه مثل R* و... اینقدر سابقش عالی باشه که همون اوایل جوری بفروشه که کل ایران کپی بخرن ورشکست نشه. ولی کشور های دیگه اصلاً روی سود پول اورجینالی که ما میدیم حساب نمی کنن. اونا اوصلاً ایران رو به رسمیت نمی شناسن و مستقیم نمیارن بازی رو تحویل فروشنده ها بدن و همین فروشنده های ایرانی میرن از بقیه جا ها میخرن میارن اینجا می فروشن. در نهایت ما اورجینال بخریم در واقع کمکمون اینقدر کم محسوب میشه که هیچ هست و خود سازنده ها مطمئناً روی سودی که تو ایران می کنن حساب نمی کنن. حتی یه سایتی VGChartz می خواد چارت فروش بزنه نمیاد فروش ایران رو هم حساب کنه! میاد فروش کشور های اروپایی و کشور هایی که توشون عرضه شده رو حساب می کنه. ولی واقعاً درسته بخاطر اینکه بازی ها اینقدر گرونن مجبور بشیم از گیم دست برداریم در صورتی که سود اورجینالی که می خریم براشون خیلی خیلی پایین ـه (تو ایران)؟ از نظر شرعی این کار توهین به سازنده هست اما به قول معروف با یه گل که بهار نمیشه!
از یه جهت دیگه اورجینال آنلاینش خوبه و هیچ دردسری تو بازیش نیست. حتی همین بازی های کنسولی دنگ و فنگ های زیادی داره و مثل کنسول اورجینال نیست بازی رو خریدی بزاری دستگاه مطمئن باشی اجرا میشه! آنلاین بازی کردن هم خیلی لذت بخشه. والا من تو همین MiniClip هر روز دارم بیلیارد میزنم و تا الان نزدیک 30 ساعت بیلیارد بازی کردم ولی هنوز خسته نشدم! وقتی بیلیارد اینطوریه مطمئناً بازی های دیگه مثل Destiny ماه ها یا شایدم بیشتر می تونه آدمو میخکوب کنه. من چون کنسول بازم، تصمیم گرفتم بزنم تو کار اورجینال ولی به نظرم میشه با صرف نظر از خرید بازی های بی خود و فروش بازی هامون وقتی ازش سیر شدیم بتونیم نسل رو بگذرونیم. در کل به نظرم کپی و اورجینال هر کدوم مزیت خودشون رو دارن. البته این وضعیت فقط تو ایران اینطوریه. نه من بلکه هر کی تو خارج بود مطمئناً براش اورجینال بهترین گزینه هست.
از یه جهت دیگه اورجینال آنلاینش خوبه و هیچ دردسری تو بازیش نیست. حتی همین بازی های کنسولی دنگ و فنگ های زیادی داره و مثل کنسول اورجینال نیست بازی رو خریدی بزاری دستگاه مطمئن باشی اجرا میشه! آنلاین بازی کردن هم خیلی لذت بخشه. والا من تو همین MiniClip هر روز دارم بیلیارد میزنم و تا الان نزدیک 30 ساعت بیلیارد بازی کردم ولی هنوز خسته نشدم! وقتی بیلیارد اینطوریه مطمئناً بازی های دیگه مثل Destiny ماه ها یا شایدم بیشتر می تونه آدمو میخکوب کنه. من چون کنسول بازم، تصمیم گرفتم بزنم تو کار اورجینال ولی به نظرم میشه با صرف نظر از خرید بازی های بی خود و فروش بازی هامون وقتی ازش سیر شدیم بتونیم نسل رو بگذرونیم. در کل به نظرم کپی و اورجینال هر کدوم مزیت خودشون رو دارن. البته این وضعیت فقط تو ایران اینطوریه. نه من بلکه هر کی تو خارج بود مطمئناً براش اورجینال بهترین گزینه هست.