09-20-2015, 11:43 AM
به نظرم کالاف خیلی وقته که دیگه در بخش سینگل خوب عمل نمیکنه و شاید دلیلش رفتن بیش از حد به آینده باشه و همینطور مولتی COD:Advanced رو که 3روز تو استیم رایگان شده بود رو بازی کردم باید بگم اصلا در حد نسخه های قبلیش نبود و این پرش های بلند واقعا رو اعصاب بودند هر کسی میتونست به راحتی با اون پرش ها فرار کنه و برا ما ایرانی ها هم که وضعیت پینگ خوبی نداریم اصلا چیز جالبی نبود یارو پریده در رفته من هنوز دارم دیوارو تیر میزنم
البته یه بخش بسیار عالی به نام Zombie داره که واقعا سرگرم کننده و عالیه، همچنین بسیار سخته و باید به کسی که تا رانک آخر رفته یه خسته نباشید گفت منکه خیلی با بخش Zombie خاطره دارم
بتل هم هرچند از نظر سینگل کالاف جالب نیست ولی هرچی باشه از بتل مخصوصا آخریه خیلی بهتر بود، کلا به نظرم این بتل آخریه بدجوری افت کرده بود، مولتیش خیلی از Advanced بهتر بود ولی خیلی از نسخه قبلی بتل یعنی 4 افت کرده بود و خیلی چیزا رو حذف کرده بودند و گرافیکشم که اصلا در حد نسخه های قبلیش نبود و فرق زیادی نکرده بود. در کل بتل قدیما مخصوصا سری Bad Company بسیار عالی بود و امیدوارم یه روزی بتل دوباره به اون روزا برسه!
.gif)
بتل هم هرچند از نظر سینگل کالاف جالب نیست ولی هرچی باشه از بتل مخصوصا آخریه خیلی بهتر بود، کلا به نظرم این بتل آخریه بدجوری افت کرده بود، مولتیش خیلی از Advanced بهتر بود ولی خیلی از نسخه قبلی بتل یعنی 4 افت کرده بود و خیلی چیزا رو حذف کرده بودند و گرافیکشم که اصلا در حد نسخه های قبلیش نبود و فرق زیادی نکرده بود. در کل بتل قدیما مخصوصا سری Bad Company بسیار عالی بود و امیدوارم یه روزی بتل دوباره به اون روزا برسه!