01-21-2016, 10:23 PM
(01-21-2016, 08:49 PM)arshia.hidden12 نوشته است:(01-12-2016, 12:58 PM)isapor123 نوشته است:آقا من رفتم تو فرومشون ثبت نام کردم و به آنچارتد 4 رای دادم
[ اینم بنر پست یا همون عکس مطلب ]
اینم تصاویر بنر 10 عنوان مورد انتظار سال 2016 که به ترتیب از چپ به راست نوشته[ ناشر - استودیو سازنده - سبک - تاریخ انتشار - تعداد رای ]
لیست 10 تائه 4 تاش انحصاری ps4![]()
نمیدونم چرا من بیشتر از همه منتظر horizon هستم حتی بیشتر از آنچارتد
موفقیت بزرگیه، ولی همین موضوع نشون میده انتظارات بالاست و کوچکترین لغزش بازی ها مساویه با له شدن اونها به دست منتقدا. مهم اینه که آیا زمان عرضه موفق میشن یا نه. Order هم خیلی مورد انتظار بود، ولی چون انتظارات ازش خیلی بالا بود، مشکلاتش هم خیلی بیشتر به چشم اومد. شاید اگه انقدر هایپ نمی شد - خواسته یا ناخواسته - نمرش بهتر از اینها می شد. ناتی داگ که اسمش تضمین بازیه. به نظرم الان خطر بیخ گوش Horizon ـه. بیش از اون چیزی که هست، نشون میده. از طرفی سازندش هم استدیوی با ثباتی نیست. وضعیت Last Guardian هم تقریبا همین جوریه.
از بین بازی هایی که چند پلتفرم مقصد هم دارن، صد در صد Dark Souls III مثل همیشه - بدون ادعا - میاد و همه ی منتقد ها رو شیفته ی خودش می کنه. حتی احتمال GOTY شدنش هم بالاست. Deus Ex هم فوق العاده به نظر می رسه. از هر لحاظ فوق العادس. این بازی هم احتمال GOTY شدنش بالاست.
در کل 2016 سال بازی های فوق العادس. اگه همشون در حد انتظارات باشن، وای به حال داورای VGX.
.gif)
![[تصویر: peter_popken_03.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8282410334/peter_popken_03.jpg)
!Praise Prince of Persia