03-14-2013, 04:39 PM
(03-14-2013, 02:44 PM)'maya64' نوشته است:
(03-13-2013, 08:21 PM)'مهدی ادیتوره' نوشته است:خسته نباشی .!! شما چطور فقط 3 مرحله از بازی رو رفتی تونستی بازی رو نقد کنی !!!؟؟؟جای تعجب بسیار داره !! نقدی که از بازی ارائه دادید اصلا خوب نیست و در قسمت های هم باید گفت بد.!!(03-13-2013, 08:20 PM)'mohammad13' نوشته است: این بازی رو دارم ولی نمی دونم چرا حوصله ی بازی ندارم(نمی دونم قشنگه یا نه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])منم همینطور کلا 3 مرحله بیشتر ازش نرفتم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ممنون.
البته پاکش کردم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
در مورد امتیاز ها هم نمیدونم از کجا این امتیاز ها رو آوردید ؟ وقتی شما بازی رو تمام نکردید بر چه اساسی امتیاز دادید.نقدی هم که کردید بسیار بد نوشته شده یک جا تعریف از یک بخش و بعد کمی جلو تر انتقاد میکنید که خوب نشده .
در کل نقدی که شما از بازی DEAD SPACE 3 ارائه دادید به هیچ عنوان نمیشه بهش عنوان نقد رو داد.
نمیدونم آقای خردمندی چطور امتیاز 10 رو به این نقد دادن.!!!!
شما چطور فقط 3 مرحله از بازی رو رفتی تونستی بازی رو نقد کنی !
یک سئوال :پس چه طوری از یک بازی پیش نمایش می نویسن در حالی که هنوز بازی نیومده بیرون؟؟؟؟
امتیاز هم خودم دادم نظر شخصیمه(نظر شخصی که می دونی چیه انشالله)
خوب اول می گم خوبه بعد ایرادشم می گم دیگه نمی شه یکطرفه نقد کرد و فقط ایرادش رو گرفت.(البته قبول دارم تا حدی)
خوب من بلد نیستم ولی حد اقل انقدر عرضه دارم تو فروم بذارم . الکی برای کسه دیگه ایراد نگیرم در حالی که خودم نمی توتم اون کار رو بکنم.
شما هم به جای این که با یک لحن نه زیاد خوب بیای اینطوری بگی بد بود ,دو تا پیشنهاد یا نکته ای بگو که به کار ادم بیاد.
"وقتی شما بازی رو تمام نکردید بر چه اساسی امتیاز دادید"
قرار نیست بعد از مرحله سوم بازی از این رو به اون رو بشه که عزیز.
(چه خوب حداقل یکی مقاله ما رو خوند :D)
![[تصویر: l2l73b5lchcw.jpg]](http://s6.uplod.ir/i/00562/l2l73b5lchcw.jpg)