09-16-2013, 10:19 AM
(09-15-2013, 10:03 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، نقد بسیار خوبی بود! فقط باید برای این که یک نویسنده بهتر بشید، باید این مطالب رو هم به نقدتون اضافه کنید :خانم ماجراجو [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
1. ذکر نکات ضعف و نکات قوت بازی
2. نوشتن بیوگرافی، کار چندان سختی در نقدنویسی، نیست، چون با کمی توجه به دیالوگ های بازی، می شه بیوگرافی نوشت!
در کل عالی بود، اول که عنوان رو دیدم، فکر کردم که درباره The Walking Dead : 400 Days نوشتی! بهتر بود یک چیز دیگه مثل "خانم ماجراجو" انتخاب کنی، ولی به هر حال انتخاب عنوان سلیقه ای هست!
ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
این تیترش یک جوریه من اگه بودم میزاشتم ( بقا ) .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در مورد نقدتم باید بگم که بد نبود اما نکته ای که خیلی مهمه اینه که علاوه بر محتویات مقاله باید خواننده رو ترقیب کنی که بیاد نوشتت رو با یک دید بخونه . همه ما اول نوشته رو از ابتدا تا به آخر نگاه میکنیم و در صورت تیتر های زیبا و عکس های زیبا و البته تیتر اصلی مناسب شروع به خوندنش می کنیم . اگه این ۳ تا شرط اولیه رعایت نشه تمام نوشته هات همشون با این که کیفیت بالایی داره بدون خونده شدن ازش رد میشن .
البته خوشبختانه برای شما هر ۳ تا شرط رو تا حدودی داشت [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]