امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آگهی Microsoft Studios برای استخدام چند نفر برای ساخت یک IP جدید برای Windows 8
این یه اصله "مردم به اصل خودشون بازمیگردن"
اگه دقت کنین اول قبل اینکه ایکس و ... باشه،پی سی بود.
بعد انحصاری سازهای پی سی به خواب فرو رفتند!
سپس،افرادی که گمراه شده بودند به ساختن کنسول روی آوردند...
ما و امثالمان آنان را پند دادیم،باشد که راه خود را بازشناسند...
سپس ما آنها(پی سی انحصاریور ها!!) را بیدار خواهیم کرد تا انحصاری بسازند..
و در آن روز،کنسول بازها سرخورده و گریانند،و میخواهند که برگردند،حال آنکه روز موعود(یعنی الآن که انحصاریور های پی سی بیدار شدن از خواب غفلت) فرا رسیده.
سپس کنسول بازها گروه گروه انحصاری های پی سی را مینگرند و به مقام پی سی بازان قبطه(ببخشیتون اگه املائن نادرسته!!) میخورند.
در آنروز ما(پی سی بازان) و فرزندانمان در کنار حوض فلان جشن میگیریم! .....دیگه اگه بنویسم ادامشو به حکم محار.به،خلاصه ترتیبمونو میدن!(البته ترتیب خودمو نه،بلکه ترتیب پروفایلمو میدن،باشد که پند گیرم)

نمیدونم امشب چ مرگمه،مثکه هشیش زدم،خودم خبر ندارم،همش دارم ...شر مینویسم.
یکی هم نیست بیاد حالمونو بگیره،که انقد رو اعصاب مردم نریم.
الآن خدایی کی حال خوندن این نظر ت..میه منو داره،اعصاب همه تگری میخوره توش!(تگری=قی بچه=استفراغ بچه)
خودمم دیه داره حالوم اخودوم بهم میخوره،مو بروم تا حالوم خرابتر نشده،فحش بیشتر نخوردوم به کارزندگی برسوم.
ولی خدایی اگه پی سی باز خفنین یه تشکر بزنید.(اصلأ آره من عقده تشکر دارم)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آگهی Microsoft Studios برای استخدام چند نفر برای ساخت یک IP جدید برای Windows 8 - توسط Mr.B - 12-19-2013, 04:01 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Rockstar برای GTA 6 برنامه‌های زیادی دارد The White Witcher 38 40,592 11-25-2024, 04:05 PM
آخرین ارسال: kamy2020
  مطالعه سیستم های آنلاین بازی باکارات در تلفن همراه برای درآمدزایی Hanako 0 8,116 01-26-2024, 08:49 PM
آخرین ارسال: Hanako
  پیش ثبت نام برای بازی پابجی موبایل نیواستیتس pc0133 0 12,457 09-10-2021, 10:31 PM
آخرین ارسال: pc0133
  نینتندو در وب سایت خود از بازی جدید Mario + Rabbids خبر داد unco.tech 0 12,252 06-12-2021, 09:44 PM
آخرین ارسال: unco.tech
  ثبت اختراع جدید سونی اتصال شبکه‌ای کنترلر پلی‌استیشن را برای بازی‌های ویدئویی پردازش White Beard 1 5,018 02-08-2021, 06:16 PM
آخرین ارسال: samin2013

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان