12-28-2013, 11:27 PM
نقلقول: سلام
ممنون، خوشحالم از اینکه خوشتون اومده از مقاله[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]، فقط درباره ی اون تیکه ی قرمز رنگ بگم که بخاطر کمبود موضوع هست، چون دیگه بیشتر بازی ها روی کنسول های نسل هشتم میاد منم هیچ موضوعی نداشتم برای نقد کردن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
منظورتون رو دقیق از این قسمت متوجه نشدم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] منظورتون اینه که حجم مقاله باید بیشتر میشد؟ (یا کمتر؟)
در آخرم باز ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اولین قسمت رو به عنوان شوخی عرض کردم والا واقعا این مشکل همگانیه و درد ما هم هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
درمورد قسمت دوم: شاید می دونید که قانون نویسندگان انجمن اینه که مقالات تا بیشتر از 3هزار کلمه مجاز نیست، من هم کلی گفتم چون شما از نویسندگان آینده سایت هستید، از قانون تبعیت کنید و زیاد خسته نشید [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]البته اگه به زیاد نویسی علاقه دارید می تونید طولانی بنویسید چون وفتی مبتدی شدید، دیگه نمی تونید[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]