Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: روش آنلاین بازی کردن DayZ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام خوب همه می دونید که یکی از بازی هایی که خیلی سر و صدا راه انداخته بازی DayZ است حالا به شما آموزشی یاد می‌دهیم که بازی را بدون خرید از استیم تجربه کنید:
[تصویر:  dayz-ont-he-horizon-wallpaper.jpg]

1- بازی رو از هرجا که می خواهید دانلود کنید: DayZ Stand Alone
2- این کرک را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید.
3- استیم را از اینجا دانلود کنید.
[تصویر:  warz-7-24-2012.jpg]

حالا استیم را اجرا کنید و پس از ساخت یک اکانت یا Login شدن در اکانت خودتان بازی را از طریق استیم اجرا کنید از پایین سمت راست بر روی Add games کلیک کنید و فایل Steam2WrapperLauncher را انتخاب کنید.
حالا می توانید بازی را اجرا کنید و از قسمت مولتی پلیر لذت ببرید ابتدا از صفحه ی اصلی بازی Change Server را انتخاب کنید و سپس از بالای صفحه بر روی ریموت کلیک کنید و IP سرور مورد نظر را وارد کنید. بعضی IP های خوب:
50.171.15.127:25000
[align=center]50.23.129.109:2302
[align=center]8.6.2.3:2402
[align=center]82.96.119.190:2302
[align=center]188.165.164.106:2302
[align=center]80.246.62.239:25000
[align=center]5.167.9.110:2325
[align=center]50.171.15.127 : 25000
[align=center]77.37.140.55 : 2402
توجه داشته باشید که عدد بزرگتر را در قمست Adress وارد کنید و دیگری را در Port.
برای تغییر نامتان در بازی فایل LumaEmu را با note pad باز کنید و در جلوی Change Name اسم مورد نظرتان را وارد کنید.
مهم
اگر با ارور 
unable to locate a running instance of steam مواجه شدید در قسمت بالایی استیم بر روی Steam بزنید و از منوی باز شده Go Offline را انتخاب کنید و صبر کنید تا استیم ریستارت شود.
سیستم حداقل برای بازی:
Processor: Core 2 Duo E6600 2.4GHz or Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
[align=right][align=right]Memory: 2GB
[align=right][align=right]Graphics: Nvidia Geforce 8800GT or ATI Radeon 3850 or faster with Shader Model 3 and 512 MB VRAM 
[align=right][align=right]DirectX®: DirectX 9.0c 
[align=right][align=right]Hard Drive: 10 GB free space

[تصویر:  dayz.jpg]

اگه مشکلی بود در خدمتم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
من تصمیم گرفتم که باز ی رو دانلود کنم از این جا اما دیدم که دو نوع دانلود داره می شه بگید که کدوم نوع رو دان کنم؟؟؟!!!
بعد بازیش افلاین هم هست؟
 

 
(01-23-2014, 12:41 PM)'JIGSAW' نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
من تصمیم گرفتم که باز ی رو دانلود کنم از این جا اما دیدم که دو نوع دانلود داره می شه بگید که کدوم نوع رو دان کنم؟؟؟!!!
بعد بازیش افلاین هم هست؟
 

 

 
سلام شما باید نسخه ی DayZ stand alone که بازی مستقل است را دانلود کنید
بازی نسخه ی آنلایم هست و قسمت داستانی نداره.

 
اقا یه سئوال الان وقتی به بازی رفتیم بازی کردیم کلی هم چیز میز جمع کردیم اگه بعدش از بازی بیرون بیایم چه اتفاقی میفته ؟ سیو شدنیه؟چه مدلیه؟
(01-23-2014, 06:03 PM)'reza--assassin' نوشته است: [ -> ]اقا یه سئوال الان وقتی به بازی رفتیم بازی کردیم کلی هم چیز میز جمع کردیم اگه بعدش از بازی بیرون بیایم چه اتفاقی میفته ؟ سیو شدنیه؟چه مدلیه؟

 

بله تمامی Inventory شما به همراه شکل ظاهری بازیکن سیو می شود.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 
ارشیا وقتی اروری که بالا گفتی رو میده دقیقا باید چیکار کنیم؟

 
(01-23-2014, 10:04 PM)'kamdin' نوشته است: [ -> ]ارشیا وقتی اروری که بالا گفتی رو میده دقیقا باید چیکار کنیم؟

 

 

باید از بالای سمت راست استیم  روی گزینه ی استیم بزنی بعد قسمت Go Offline رو انتخاب کنی.

 
سلام ارشیا جان....من وقتی میرم تو سرور آنلاین..صفحه سیاه میشه ولی hud های بازی دور صفحه هست ولی محیط رو نشون نمیده…..چیکار کنم؟؟؟

کمکم کن با تشکر!
(01-24-2014, 05:53 PM)'Origami Killer' نوشته است: [ -> ]سلام ارشیا جان....من وقتی میرم تو سرور آنلاین..صفحه سیاه میشه ولی hud های بازی دور صفحه هست ولی محیط رو نشون نمیده…..چیکار کنم؟؟؟

کمکم کن با تشکر!

 

این یکی از باگ های بازیه که اگه کامپیوترتون ضعیف باشه مشکل ایجاد می کنه ولی نگران نباشید.
قبل از ورود به بازی در منو تمامی Gamma و نور بازی را تا ته زیاد کنید و دوباره امتحان کنید.
در ضمن بعد از 5 تا 10 دقیقه به حالت اصلی نوردهی بر می گرده.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 
سلام ارشیا جان اگه اپدیت و یا پچی برای بازی اومد چطوری نصبش کنیم؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8