![]() |
شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain (/Thread-%D8%B4%D8%A8%D8%AD-%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-30-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%A7%DB%8C-Metal-Gear-Solid-Phantom-Pain) |
RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Punished Snake - 06-30-2014 ممنون بابت مقاله، میشد بعضی نوشتهها رو بهتر بنویسین؛ مثلاً، تو پرانتز نوشتین MGSPP! در صورتی که صحیحش میشه => MGSV: TPP. بخدا نمیدونم چرا تو سایتهای ایرانی هنوز اسم این بازی جا نیافتاده و هنوز ناقص و نیمه اسم این بازی بزرگ رو مینویسن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] این بازی Metal Gear Solid: Phantom Pain نیست، Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هست [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] تا جایی هم که بهم گفته شده قبل کلماتی مثل و، تا، که و... نباید از "،" استفاده کرد. یکمم میتونستین جزئیات رو بیشتر کنین و یه اشارهای به مکالمهی Snake و Ocelot داشته باشید که توش Ocelot به Snake میگه برای نجات Kaz 3 روز وقت دارن و اگه این مدت بگذره شانس ـشون رو برای انتقام از دست میدن! یا یه اشارهای به اون حرکت ناشایست اسبِ Snake هم میکردید و بعدش برای این قسمت دلیل میاُوردید. (یعنی حرفِ کوجیما سرِ اینکه بازی هنوز هم شوخی های احمقانه داره رو نقل قول می کردین.) یا درباره ویژگیهای جدید iDroid میگفتین که ایندفعه لوگوش به Diamond Dogs تغییر کرده و Air Support هم بهش اضافه شده. نقلقول: نه دیگه نمیشه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]، 30 دقیقه گیم پلی بود و رمز و رازی هم پشتش نبود و فقط یه سری کار انجام می داد که طولِ مقاله ای هم که این آقا نوشته خیلی خوب و به اندازه هست. درباره E3 2013 اتفاقاً بیشتر میشد نوشت. RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Qeiji - 06-30-2014 خسته نباشی نظرات سازنده رو دوستان دادند و فقط یه سوال برای من پیش اومده: آسلات که با اسنیک دشمن بود، چرا به اسنیک کمک میکنه؟ RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Rocksteady - 06-30-2014 (06-30-2014, 10:25 PM)'PWLG' نوشته است: خسته نباشیبا تشکر از نظر[img=18x18]images/smi/s0 (74).gif[/img] تو کدوم قسمت دشمن بود؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - snake - 06-30-2014 (06-30-2014, 10:25 PM)'PWLG' نوشته است: خسته نباشی بحث آسلات با اسنیک کلا جدا است. اینکه آسلات با اسنیک دشمن بود در معنای واقعی کلمه وجود نداره. شاید شما منظورت سالید اسنیک هست که بله اون با اسلات دشمن بود چون مهین پرستان بهش دستور داده بودن ولی آسلات و بیگ باس ( اسنیک اصلی ) تقریبا یک هدف رو طی می کنن ولی راهشون تفاوت داره. برای درک بهتر موضوع داستان کامل این سری تو فروم بازی سنتر رو بخونین فوق العاده به دردتون می خوره RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - John Watson - 06-30-2014 واقعا خوب بود.... ممنون از نویسنده عزیز... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Qeiji - 06-30-2014 نقلقول: نقلقول:دوست عزیز من فرق بین اسنیک ها رو میدونم. همچنین یه اسنیک دیگه هم جزو شخصیتهای اصلی قابل بازی هست که خیلیا اسنیک حسابش نمیکنن. (تو آواتارم هست)نقلقول: خسته نباشی آسلات مگه همون هفت تیر کش تو "مارخور" (3) نبود؟ خب اون با اسنیک یا همون بیگ باس دشمن بود دیگه. ممنون از راهنماییتون برای درک بهتر داستان بازی. اون مقاله رو دارم ولی فرصت نکردم کامل بخونم. RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Clonel Kovolsky - 06-30-2014 سلام! بهتره واسه کلماتی که کاربرد سیا.سی دارن از کلمات جایگزین بهتر یا علایم نگارشی(مثل نقطه و ویرگول) استفاده کنی: "همچنین ***** استودیو سازنده…" RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Tyrion - 06-30-2014 (06-29-2014, 04:44 PM)'L I O N E L' نوشته است:(06-29-2014, 04:29 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: دوست عزیز با توجه به این که مقاله اولتون نیست ( بدون توجه به بررسی ویدیویی) و همچنین تریلری سی دقیقه ای از بازی منتشر شده به نظرم خیلی کم نوشتید. راحت می شد درباره ی این بازی 7000 کلمه نوشت!!! ( جدا از تریلر)عزیز اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی هرچی مقاله زیادتر باشه بهتره در حالی که مخاطبان به سختی متن هزار کلمه ای رو می خونن حالا دیگه فکر کن هفتاد هزار کلمه چه قدر باید کسل کننده باشه! بله آقای سپهری میدونم اینو ( این ذهن من غلط کنه همچین فکر کثیفی کنه که هر چی بیشتر بهتر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) ولی منظورم اینه از سی دقیقه تریلر فقط این همه جزییات واقعا کمه اونم در مورد بازی به این عظمت در ضمن هفتاد هزار نه هفت هزار [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] موفق باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - Gray Fox - 07-01-2014 (06-30-2014, 11:06 PM)'PWLG' نوشته است:نقلقول:نقلقول:دوست عزیز من فرق بین اسنیک ها رو میدونم. همچنین یه اسنیک دیگه هم جزو شخصیتهای اصلی قابل بازی هست که خیلیا اسنیک حسابش نمیکنن. (تو آواتارم هست)نقلقول: خسته نباشی اون برای اول داستان و آشنایشون بود شما مگه بازی رو تموم نکردید ؟ آخرش ـو ندیدید ؟ همه چی مشخصه که :دی RE: شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain - snake - 07-01-2014 (06-30-2014, 11:06 PM)'PWLG' نوشته است:مومن چرا عصبی میشیم. مگه من گفتم نمی دونم فرقشون رو. به دلیل اسپویل نمیشه توضیح داد ولی حتما اون مقاله رو بخونین. این موضوع رو قشنگ روشن میکنهنقلقول:نقلقول:دوست عزیز من فرق بین اسنیک ها رو میدونم. همچنین یه اسنیک دیگه هم جزو شخصیتهای اصلی قابل بازی هست که خیلیا اسنیک حسابش نمیکنن. (تو آواتارم هست)نقلقول: خسته نباشی |