امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبح رنج دیده-بررسی نمایش 30 دقیقه ای Metal Gear Solid :Phantom Pain
ممنون بابت مقاله، می‌شد بعضی نوشته‌ها رو بهتر بنویسین؛ مثلاً، تو پرانتز نوشتین MGSPP! در صورتی که صحیحش میشه => MGSV: TPP. 
بخدا نمی‌دونم چرا تو سایت‌های ایرانی هنوز اسم این بازی جا نیافتاده و هنوز ناقص و نیمه اسم این بازی بزرگ رو می‌نویسن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این بازی Metal Gear Solid: Phantom Pain نیست، Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هست [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تا جایی هم که بهم گفته شده قبل کلماتی مثل و، تا، که و... نباید از "،" استفاده کرد.
یکمم می‌تونستین جزئیات رو بیشتر کنین و یه اشاره‌ای به مکالمه‌ی Snake و Ocelot داشته باشید که توش Ocelot به Snake می‌گه برای نجات Kaz 3 روز وقت دارن و اگه این مدت بگذره شانس ـشون رو برای انتقام از دست میدن! یا یه اشاره‌ای به اون حرکت ناشایست اسبِ Snake هم می‌کردید و بعدش برای این قسمت دلیل می‌اُوردید. (یعنی حرفِ کوجیما سرِ اینکه بازی هنوز هم شوخی های احمقانه داره رو نقل قول می کردین.) 
یا درباره ویژگی‌های جدید iDroid می‌گفتین که این‌دفعه لوگوش به Diamond Dogs تغییر کرده و Air Support هم بهش اضافه شده.
نقل‌قول:
همچنین تریلری سی دقیقه ای از بازی منتشر شده به نظرم خیلی کم نوشتید. راحت می شد درباره ی این بازی
7000 کلمه نوشت
!!! 

نه دیگه نمیشه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]، 30 دقیقه گیم پلی بود و رمز و رازی هم پشتش نبود و فقط یه سری کار انجام می داد که طولِ مقاله ای هم که این آقا نوشته خیلی خوب و به اندازه هست. درباره E3 2013 اتفاقاً بیشتر می‌شد نوشت.
پاسخ
خسته نباشی
نظرات سازنده رو دوستان دادند و فقط یه سوال برای من پیش اومده:
آسلات که با اسنیک دشمن بود، چرا به اسنیک کمک میکنه؟
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(06-30-2014, 10:25 PM)'PWLG' نوشته است: خسته نباشی

با تشکر از نظر[img=18x18]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تو کدوم قسمت دشمن بود؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
(06-30-2014, 10:25 PM)'PWLG' نوشته است: خسته نباشی

بحث آسلات با اسنیک کلا جدا است. اینکه آسلات با اسنیک دشمن بود در معنای واقعی کلمه وجود نداره. شاید شما منظورت سالید اسنیک هست که بله اون با اسلات دشمن بود چون مهین پرستان بهش دستور داده بودن ولی آسلات و بیگ باس ( اسنیک اصلی ) تقریبا یک هدف رو طی می کنن ولی راهشون تفاوت داره. برای درک بهتر موضوع داستان کامل این سری تو فروم بازی سنتر رو بخونین فوق العاده به دردتون می خوره

[تصویر:  sgxkn2e1hxo6xwa6yjbm.jpg]
پاسخ
واقعا خوب بود....
ممنون از نویسنده عزیز...
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  xkpv6dutvrec.jpg]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
پاسخ
نقل‌قول:  
نقل‌قول:
نقل‌قول: خسته نباشی

بحث آسلات با اسنیک کلا جدا است. اینکه آسلات با اسنیک دشمن بود در معنای واقعی کلمه وجود نداره. شاید شما منظورت سالید اسنیک هست که بله اون با اسلات دشمن بود چون مهین پرستان بهش دستور داده بودن ولی آسلات و بیگ باس ( اسنیک اصلی ) تقریبا یک هدف رو طی می کنن ولی راهشون تفاوت داره. برای درک بهتر موضوع داستان کامل این سری تو فروم بازی سنتر رو بخونین فوق العاده به دردتون می خوره

دوست عزیز من فرق بین اسنیک ها رو میدونم. همچنین یه اسنیک دیگه هم جزو شخصیتهای اصلی قابل بازی هست که خیلیا اسنیک حسابش نمیکنن. (تو آواتارم هست)
آسلات مگه همون هفت تیر کش تو "مارخور" (3) نبود؟ خب اون با اسنیک یا همون بیگ باس دشمن بود دیگه.
ممنون از راهنماییتون برای درک بهتر داستان بازی. اون مقاله رو دارم ولی فرصت نکردم کامل بخونم.

[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
سلام!
بهتره واسه کلماتی که کاربرد سیا.سی دارن از کلمات جایگزین بهتر یا علایم نگارشی(مثل نقطه و ویرگول) استفاده کنی:
"همچنین ***** استودیو سازنده…"

[تصویر:  STALKER_2.jpg]
پاسخ
(06-29-2014, 04:44 PM)'L I O N E L' نوشته است:
(06-29-2014, 04:29 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: دوست عزیز با توجه به این که مقاله اولتون نیست ( بدون توجه به بررسی ویدیویی) و همچنین تریلری سی دقیقه ای از بازی منتشر شده به نظرم خیلی کم نوشتید. راحت می شد درباره ی این بازی 7000 کلمه نوشت!!! ( جدا از تریلر)
یه نکته ی دیگه، میشود رو به صورت  می‌شود بنویس [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
آخرِ چند جمله هم نقطه نگذاشتی بر عکس مقاله ی قبلی که هر دو سانت یه نقطه بود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ویرگول و نقطه ویر گول و علائم نگارشی هم اصلا ننوشتی. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]ویرگول: شیفت+ ف | نقطه ویرگول: شیفت+ غ
موفق باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

عزیز اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی هرچی مقاله زیادتر باشه بهتره در حالی که مخاطبان به سختی متن هزار کلمه ای رو می خونن حالا دیگه فکر کن هفتاد هزار کلمه چه قدر باید کسل کننده باشه!
کلمات یه استانداردی داره و اگه از اون استاندارد تجاوز هم بشه، باید مقاله به یه شکلی جذاب بشه که اون شیوه های خودش رو داره که جاش اینجا نیست[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

بله آقای سپهری میدونم اینو ( این ذهن من غلط کنه همچین فکر کثیفی کنه که هر چی بیشتر بهتر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) ولی منظورم اینه از سی دقیقه تریلر فقط این همه جزییات واقعا کمه اونم در مورد بازی به این عظمت در ضمن هفتاد هزار نه هفت هزار [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موفق باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(06-30-2014, 11:06 PM)'PWLG' نوشته است:
نقل‌قول:  
نقل‌قول:

دوست عزیز من فرق بین اسنیک ها رو میدونم. همچنین یه اسنیک دیگه هم جزو شخصیتهای اصلی قابل بازی هست که خیلیا اسنیک حسابش نمیکنن. (تو آواتارم هست)
آسلات مگه همون هفت تیر کش تو "مارخور" (3) نبود؟ خب اون با اسنیک یا همون بیگ باس دشمن بود دیگه.
ممنون از راهنماییتون برای درک بهتر داستان بازی. اون مقاله رو دارم ولی فرصت نکردم کامل بخونم.

اون برای اول داستان و آشنایشون بود
شما مگه بازی رو تموم نکردید ؟ آخرش ـو ندیدید ؟
همه چی مشخصه که :دی

پاسخ
(06-30-2014, 11:06 PM)'PWLG' نوشته است:
نقل‌قول:  
نقل‌قول:

مومن چرا عصبی میشیم. مگه من گفتم نمی دونم فرقشون رو. به دلیل اسپویل نمیشه توضیح داد ولی حتما اون مقاله رو بخونین. این موضوع رو قشنگ روشن میکنه

[تصویر:  sgxkn2e1hxo6xwa6yjbm.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,982 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,095 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,119 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,525 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,272 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان