![]() |
تاپیک رسمی کمپانی WWE - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: تاپیک رسمی کمپانی WWE (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C-WWE) صفحهها:
1
2
|
RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - The Wolf Of Rivia - 05-23-2015 (05-23-2015, 02:50 PM)offboy نوشته است:مثل این میمونه که بگی پدر بزرگ من بیشتر از من میدونه ( چون سنش بیشتره ) .(05-23-2015, 02:00 PM)mr of 619 نوشته است:یا شما زیاد تو س.یاست.ای WWE وارد نیستی و یا واقعا این مسابقات رو جدی گرفتی داداش !!(05-23-2015, 01:49 PM)offboy نوشته است:(05-23-2015, 01:35 PM)Dead Soldier نوشته است: یعنی عشق است افعی ... اصلا با این حرفت موافق نیستم . زمانی نظر من رو زیر سوال میشه برد که من بخوام یک نظر رو به کسای دیگه تلقین کنم . که بنده این کار رو نکردم و نظر شخصی خودم رو گفتم . شاید کسی باشه از آندر تیکر اصلا خوشش نیاد حالا چون خوشش نمیاد و یک کشتی گیره دیگرو خفن میدونه یعنی چیزی نمیفهمه ؟ والا اگه این طرز فکر شمائه ... خب طرز فکر شمائه خودتون میدونید ( D: ) ________________________________________________________________________________________________ از این بحث خارج بشیم . بنده چند وقتی هست که کشتی کج رو دنبال نمیکنم . اگه علی عزیز اخبار جدید رو هم در قالب چند خط اعلام کنه عالی میشه . RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - Edge And Christian - 05-23-2015 بله درسته کلا از بحث بیایید بیرون دوستان :heart: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مسابقات ثبت شده در المینیشن چیمبر 2015 ![]() اگر سال پیش را به یاد آورید قطعا متوجه خواهید شد که PPV المینیشن چیمبر وجود نداشت. PPV المینیشن چیمبر یکی از PPV هایی است که معمولا قبل از بزرگ ترین PPV تاریخ کمپانی WWE ( رسلمنیا) برگذار می شود که همان طور که گفته شد، سال پیش این PPV از کمپانی WWE حذف شده بود. اما امسال کمپانی WWE تصمیم گرفته تا دوباره این PPV را به کمپانی برگرداند. در حال حاظر چند مسابقه در این PPV به ثبت رسیده که لیست مسابقات را در زیر می بینید: WWE World Heavyweight Championship Match Seth Rollins (Champion) Vs Dean Ambrose Elimination Chamber For The WWE Intercontinental Championship King Barrett Vs R_ Truth Vs Ryback Vs Sheamus Vs Rusev Vs Dolph Ziggler Elimination Chamber For The WWE Tag Team Championship The New Day (Champion) Vs Cesaro and Kidd Vs Los Matadores Vs The Prime Time Players Vs The Ascension Vs The Lucha Dragon WWE Diva Championship Nikki Bella Vs Naomi Vs Paige WWE United States Championship John Cena (champion) Vs Kevin Owens RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - offboy - 05-23-2015 دادشه گلم ؛ پدر بزرگ شما رو باید با پدربزرگ من مقایسه کرد نه اینکه با من مقایسه بشه این رو بهش میگن قیاس معلفارق . فکرکنم منظورت تحمیل باشه ؛ نه عزیزم همیشه میشه جواب یه کسه دیگه رو در هر شرایطی زیر سوال برد من نمیگم فروید میگه ;) من نگفتم شما نمیفمهی !! ؛ گفتم به علت اینکه سنت پایین 25 باشه ممکنه زیاد در جریانات نیاشی . این با نفهمیدن فرق داره داداش گلم. سال 95 میلادی وقتی اوج تیکر بود میشه 20 سال پیش خوب شما دیگه خوت حساب کتاب کن که چرا من بحث سن رو پیش کشیدم در ضمن به عنوان کسی که از سال 97 داره بازی هارو به صورت حرفه ای دنبال میکنه (یادمه تو محلمون 4 تا ماهواره بیشتر نبود با 4 تا کانال ایرانی؛ من شبکه اسکای اسپورت رو اون موقع کارت میزدم زنده نگاه میکردم) ؛ دیگه یه کوچولو بیشتر اطلاعات داره دیگه نه؟؟ قبول نداری :) .. بگذریم .. شما رو چشه ما جا داری :heart: ؛ اورتون جزو یکی از بهترین سوپراستارهای WWE هستش و تو این شکی نیست اما بازم میگم نمیشه مثلا شجریان رو با محسن یگانه مقایسه کرد .. این کجا اون کجا .. :heart: علی جان به کارت ادامه بده ؛ تایپیکت حرف نداره داداش RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - Edge And Christian - 05-23-2015 تاریخ انتشار بازی WWE 2K16 مشخص شد ![]() طبق گزارش وضعیت مالی شرکت Take Two که چند روز پیش منتشر شد، اطلاعات جالبی درباره پروژه های آینده این شرکت به بیرون درز کرد. در جلسه ای که Take Two برگذار کرده بود، لیستی از تاریخ انتشار بعضی از بازی های خود منتشر کرد که WWE 2k16 یکی ار عناوین موجود در آن لیست بود. طبق گفته های این شرکت عنوان WWE 2K16 در ۲۷ اکتبر سال ۲۰۱۵ (سه شنبه، ۵ آبان ۱۳۹۴) بر روی کنسول ها و رایانه های شخصی منتشر میشود. علاوه بر این شرکت Take Two از احتمال رونمایی یک پروژه AAA در E3 امسال خبر داد. تاریخ عرضه گفته شده برای بازی WWE 2k16 برای مناطق آمریکای شمالی بوده و احتمالا پس از 3 روز تاخیر، این بازی وارد بازار های کشور های اروپایی و آسیایی می شود. RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - Edge And Christian - 05-24-2015 WWE Top 10 Smack Down Moments 5/21/2015 ![]() پس از اتمام مسابقات دو برند Raw و Smack Down، کمپانی WWE با ویرایش مسابقات، 10 صحنه جذاب را انتخاب کرده و به عنوان Top 10 ویدئویی را منتشر می کند. در این جا ویدئویی از Top 10 پریشب که درباره شو Smack Down بود براتون آماده کردیم که می توانید این Top 10 جذاب را مشاهده کنید. نکته: چون قرار دادن لینک دانلود ممنوع می باشد فعلا مجبوریم لینک تماشای آنلاین مسابقات یا Top 10 ها و ... قرار بدیم. از دو سایت مختلف لینک تماشای آنلاین رو براتون به دست آوردیم ولی چون هر دو سایت شی.ل.ت.ر هستند باید با قند شکن وارد سایت ها بشین. لینک شماره 1: تماشای آنلاین از سایت Yo.U.t.Ub.E لینک شماره 2: تماشای آنلاین از سایت WWE RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - Edge And Christian - 05-25-2015 دانلود آهنگ ورودی WWE Hall Of Fame EDGE ![]() هواداران WWE قطعا این کشتی گیر محبوب و فرصت طلب ( لقب EDGE) را می شناسند و عده ای هم هنوز مسابقات قدیمی این HALL OF FAME محبوب را تماشا می کنند. امروز برای شما هواداران EDGE لینک دانلود موزیک ورودی این کشتی گیر پر طرفدار را آماده کردیم تا از این آهنگ لذت کامل را ببرید دانلود با لینک مستقیم دانلود تم ورود WWE Superstar Christian کریستشن از دیگر سوپر استار های کمپانی WWE است که اخیرا اصلا وی را در کمپانی مشاهده نمی کنیم. تم ورود این یار قدیمی EDGE را براتون آماده کردیم که مطمئنا از این آهنگ لذت کافی را خواهید برد. دانلود با لینک مستقیم دانلود تم ورود NEW UFC FIGHTER: CM PUNK ![]() پس از مشکلات اخیر Cm punk با تریپل اچ و کمپانی WWE وی تصمیم گرفت تا از این کمپانی به صورت رسمی جدا شود. وی هم اکنون به عضویت کمپانی UFC درامده و به نوعی یک NEW FIGHTER در این کمانی است. درحال حاظر هیچ خبری مبنی بر بازگشت این سوپر استار به کمپانی نیست ولی احتمال دارد این کمپانی همانند دیگر کشتی گیر WWE یعنی " براک لسنر" پس از چند سال فعالیت در UFC دوباره به WWE باز گردد. برای یاد وی در طرفدارانش باقی بماند تم ورودی این کشتی گیر محبوب را برایتان آماده کردیم که در ادامه می توانید آن را به صورت مستقیم دانلود کنید دانلود با لینک مستقیم RE: تاپیک رسمی کمپانی WWE - Edge And Christian - 05-26-2015 تماشای آنلاین شوء WWE RAW به تاریخ 5/25/2015 ![]() شب گذشته قسمت آخر شوء RAW قبل از PPV مهم المنیشن چیمبر در جزیره لانگ ایلند ( در نزدیکی نیویورک) برگذار شد. شوء دیشب یک شوء بسیار جذابی بود که پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه تماشای آن را از دست ندهید. لینک شماره 1 لینک شماره 2 نکته: با اینکه لینک های مذکور در حال حاظر ش.ی.ل.ت.ر. نمی باشند ولی در اصل برای تماشای آنلاین مسابقات باید ش.ی.ل.ت.ر. شکن خود را روشن نمایید. نتیجه مسابقات ( به زودی) قرار می گیرد. |