Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne (/Thread-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D8%AE%D9%85-%DA%A9%D9%87%D9%86%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-Max-Payne)

صفحه‌ها: 1 2

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - Moien_fr - 03-27-2016

ممنون بابت این مقاله قشنگ و خوبت، یک سری اشکالات بود تو جمله بندی هات ولی به چشم نمیاد. 
مکس پین از شخصیت های مورد علاقه من هست. نسخه یک و دو رو فک کنم 30_40 بار تموم کردم از بچگی تا الان. 3 رو هم تموم کردم و هر 3 نسخه عالی بود. 
یادمه خیلی بچه که بودم سعی میکردم مثل مکس پین راه برم یا رو تخت مثل اون شیرجه میزدم S0 (2)  S0 (2)
کلا خیلی خاطره داشتم با این بازی.

نقل‌قول: مکس هم روز خوبی را سپری کرده‌بود و قصد ترک سیگارش بخاطردخترخود را داشت
 این جمله از مقالت شامل منم میشه  S0 (2) 

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - Free man - 03-28-2016

(03-27-2016, 11:19 PM)Moien_fr نوشته است: ممنون بابت این مقاله قشنگ و خوبت، یک سری اشکالات بود تو جمله بندی هات ولی به چشم نمیاد. 
مکس پین از شخصیت های مورد علاقه من هست. نسخه یک و دو رو فک کنم 30_40 بار تموم کردم از بچگی تا الان. 3 رو هم تموم کردم و هر 3 نسخه عالی بود. 
یادمه خیلی بچه که بودم سعی میکردم مثل مکس پین راه برم یا رو تخت مثل اون شیرجه میزدم S0 (2)  S0 (2)
کلا خیلی خاطره داشتم با این بازی.

نقل‌قول: مکس هم روز خوبی را سپری کرده‌بود و قصد ترک سیگارش بخاطردخترخود را داشت
 این جمله از مقالت شامل منم میشه  S0 (2) 

آخه تو دخترت کجا بود؟!

نقل‌قول:  بخاطردخترخود را داشت

S0 (43) S0 (43) S0 (2) Wall

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - ALIREZA A.T.A - 03-28-2016

عالی بود فقط این کلمه رو دست کن حک به معنی نوشتن یا چیزی را ماندگار کردن ولی این هک رو که خودت خوب میدونی

باریکلا عالی بود

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - Funny Man - 03-28-2016

مقاله زیبا بود 
واقعا مکس شخصیتی هست که همیشه در بدبختی به سر میبره. هیچوقت به ارامش واقعی نرسید و همیشه یا براش پاپوش میدوختن یا عشقش رو از دست میداد گذشته به شدت دردناکی هم داشته. پدری که از ویتنام برگشته و جنون گرفته. ممنون از مقاله

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - You Never Win - 03-28-2016

خسته نباشی بابت مقاله! زیبا و عالی مثل همیشه!
یکم عکس هایی که انتخاب کردی کوچیکه! بهتر بود عکسای بزرگتری انتخاب می کردی!
مکس یکی از بهترین شخصیت های عمرم و یکی از عمیق ترین هاست! درد و رنج در کل زندگی این فرد موج می زنه و حتی روی شخصیتش هم تاثیر بسیار زیادی گذاشته! شخصیتی که Remedy خلق کرد خدایی در دنیای گیم نظیر نداره و متفاوته.

RE: یک زخم کهنه | بیوگرافی Max Payne - Destiny - 03-28-2016

(03-28-2016, 01:36 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشی بابت مقاله! زیبا و عالی مثل همیشه!
یکم عکس هایی که انتخاب کردی کوچیکه! بهتر بود عکسای بزرگتری انتخاب می کردی!
مکس یکی از بهترین شخصیت های عمرم و یکی از عمیق ترین هاست! درد و رنج در کل زندگی این فرد موج می زنه و حتی روی شخصیتش هم تاثیر بسیار زیادی گذاشته! شخصیتی که Remedy خلق کرد خدایی در دنیای گیم نظیر نداره و متفاوته.

سلام ممنون S0 (29)

اندازه عکسارو خودم اونقدر گذاشتم که زیادی بزرگ نشه و متن گم بشه اونطوری بازم فکر کنم زیبا تره

بازم از شما ممنون S0 (29)