بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF) صفحهها:
1
2
|
RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - BadBoy4Ever - 04-01-2016 حالا رفیق شاید برنامت کیفیت لازمو نداشته (البته این حرف من نیستا اتفاقا خیلی هم عالین) و طرف هم که خوب بلاخره مدیر یه سایت شلوغه و کلی هم کار و بار ریخته سرش و حوصله کل کل اضافی و وقت طلف کردنو نداشته و بهتره زیاد سخت نگیری اعصاب خورد مدیر سایت که ربطی به کیفیت و محتوای چیزی که میذاره نداره و کلا تاثیری نمیذاره رو محتوا (که به قول آقای آقابابایی کیفیت بازی ها و موندگاریشون رو تاپ تو دانلود بالاتر هم هست و زمان جی تی ای که همه بر میداشتن این بازی رو برنداشت دانلودها که کلا تو این زمینه ها شوته و مصادق سریع میرسن خدمتش) پس بازم میگم سخت نگیر حاجی در هر صورت اینجا ایرانه یعنی شهری که (به قول هیچکس با کمی تخلص ) RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - Qeiji - 04-01-2016 نقلقول: توجه: به هیچ عنوان هدف از این مقاله تبلیغ سایت های نام برده نمیباشد.معمولا پس از دیدن این جمله به این فکر میکنم که احتمالا یکی از این دوتا رو میکوبونه نویسنده نقلقول: ک نمونه از این سایت ها سایت پر بازدید تاپ 2 دانلود میباشد که کاربر بیچاره را با پاسخ هایش به خاک سیاه مینشاند! مثل چه جوابی؟ مثل: یکم چشمتون رو باز کنید میبینید چی نوشته، ما کی همچین چیزی گفتیم و.....نگفتم؟ حتما قربون صدقه سایت بعدی میره نقلقول: این سایت به کنار حالا میرویم سراغ سایت دانلودها که از نظر من سایتی از هر نظر تکمیل و فوق العاده میباشد،بیخیال. منکه تا تهش رو رفتم آره خب اگه هدف تبلیغ یا تخریب نبوده، حتما هدف منم "ترول" نبوده و میخواستم ایرادات نویسنده رو بهش بگم RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - Auberon - 04-01-2016 ممنون از نویسنده عزیز. حرفهای اصلی رو امیر جان گفتند و فقط خواستم چند مورد رو اشاره کنم. ببینید مسلما اداره یک سایت دانلود بازی و... توی این شرایط که سایتا یکی یکی به لقاء الله میپیوندن واقعا کار سختی هست. شاید روزی نباشه که اخطار براشون نیاد که فلان پست باید حذف بشه و اگر نشه فلان میشه و غیره و ذلک. (که مدیر دانلود انجمن امیر جان کاملاً با این موضوع دست و پنجه نرم کردن) شما خودتونو بزارید جای اون فرد، اگر مجبور بشید پستی که با هزار زحمت آماده کردید رو حذف چه حسی بهتون دست میده؟ حالا این موضوع به کنار، خدا نکنه اشتباهی ازتون سر بزنه، اینجاست که کامنت های یه سری آدم با شعور به سمتتون سرازیر میشه که شما رو نمیدونم اما اگر من بودم که یک لحظه هم تحمل نمیکردم... من سجاد عزیز رو چند وقتی هست از طریق سایت میشناسم و میدونم اصلا یه همچین آدمی نیست. میتونید به پست هایی که اوایل فعالیت سایت زده شده یه سری بزنید و ببینید با چه لحن مودبانه ای با کاربرا صحبت میکرد ولی با وجود این اتفاق ها بهش حق میدم که تغییر رویه بده... من طرفدار هیچ سایت یا شخصی نیستم و چاکر مدیر با صبر و حوصله دانلود ها حسین عزیز هم هستم ولی میگم از این جنبه هم یه قضیه نگاه کنیم بد نیست... امیدوارم این سایت ها توی این اوضاع پر قدرت به کارشون ادامه بدن... RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - saeed aghababaee - 04-01-2016 (04-01-2016, 01:32 AM)مجیدنصر نوشته است: با سلامدقیقا تمام نکاتی رو که من باید می گفتم و خلاصه کردم گفتی مجید جان. واقعا سوال هایی پرسیده میشه که عجیبه. در مورد زمان قدیم هم کاملا درست میگی. زمانی که فایلهاشون روی هیپ فایل بود و 2000تومن می دادیم تا اکنت هیپ فایل بخریم و بعد جدید ترین بازی های رزو رو دانلود می کردیم. واقعا اون موقع سایتی رقیب تاپ 2 دانلود نبود و انواع و اقسام بازی های درخواستی کاربرا رو قار می داد. بازی هایی که سایت های دیگه نداشتن اصلا. من 70 درصد بازیای 3 رو ار اینجا گرفتم ا همون زمان قدیم و واقعا نسبت بهش تعلق خاطر دارم. RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - Lamar Davis - 04-01-2016 سلام. دوستان سعی کنید یک طرفه به قاضی نريد. من فقط درباره قضیه حذف کردن پست صحبت میکنم. اون مدیر با زحمت بسیار زیاد میاد لینک رایگان در اختیار شما میزاره و یک پست رو میزنه. به راحتی سازمانی مثه سازمان شیلترینگ میاد یا سایت رو کلا شیلتر میکنه یا میگه این پست ها رو حذف کنید. معلومه با اینکار اعصابی دیگه برای فرد نميمونه. (آقای AMIR-PC با این داستان آشنایی کامل دارن) من یادمه که قبلا خیلی پست دانلود بازی تو انجمن میزدم. خدایی زحمت داره. با اینکه لینکاشم مال خودم نبود ؛ اما پیدا کردن لینک هام از سایت خارجی آسون نبود. به راحتی زدن تمام پست های بنده حقیر رو حذف کردن!!! حالا تصورشو کنید که یه مدیر سایت که میان تمام پست های دانلود بازی هاشو حذف میکنن، چه حس و حالی بهش دست میده؟!:/ عمرش گذاشته و زحمت کشیده بعد با دو تا کلیک زحمتاتشو هدر میدن!!! مطمئنا شما هم باشید ناراحت میشید RE: بررسی دوسایت دانلود ایرانی (دانلود ها و تاپ 2 دانلود) - Free man - 04-01-2016 پس یه جمع بندی کنیم دانلود ها سایت خوبیه تاپ 2 دانلود هم سایت خوبیه خدایی آپلود و وقتی که برای این کارها میزارن قابل ستایشه هرچند از چند راه مختلف مثل تبلیغات سود نسیبشون میشه و در راه رضای خدا نیست این کارشون! ولی بازم موفق باشن و همیشه پایدار چون برای ما زحمت میکشن حالا که فکر میکنم تاپیک یکم بی خود هست و این شیلترینگ چقدر مسخره هست!! چقدر حذف یه مطلب بد هست!.... بریم که بخوابیم! باشد که رستگار شویم صادق تو هم کم گیر بده!!! |