![]() |
اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید (/Thread-%D8%A7%DA%AF%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF) |
RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - jack - 01-20-2013 برادر فکر کنم باید کنسول جدید انویدیا رو کنسول دستی بنامیم ![]() من اسمارت فونمو فروختم و پولشو گذاشتم بانک و یه دونه nokia1200 گرفتم ![]() تا بتونم کنسول دستی انویدیا رو بخرم RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - Amir Fenix - 01-20-2013 100 % ایکس باکس 720 میگیرم دلیل خاصی هم ندارم چون مایکروسافت همیشه برتر از سونی بوده! ![]() ![]() RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - spartacus - 01-20-2013 من PS4 میخرم -اونی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و naughty dog پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود. RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - Amir Fenix - 01-20-2013 (01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود. نظر شما محترم هست ولی ممکنه سونی انحصاری های زیادی داشته باشه ولی از بین ان همه انحصاری فقط تعداد کمیشون خوب از آب در می یان. ولی مایکروسافت با همون تعداد کمی از بازی های انحصاریش همشون خوب بودن مثلا فورزا گریز با هیلو RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - Expellite - 01-20-2013 (01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود.تعصب بخشیش هست ولی همه اش نیست. کنسول باید هم بازی اختصاصی خوب داشته باشه و هم بتونه بازی های مالتی پلتفرم رو به خوبی اجرا کنه. Apple هم فقط کلاس بالا نداره بلکه کیفیت عالی هم داره. Microsoft هم کم برگ برنده نداره. با وجود Epic Games و Lionhead Studios و آقای مولینیو و هم چنین Unreal Engine 4 مایکروسافت پیشاپیش پیشتاز هست. RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - spartacus - 01-20-2013 (01-20-2013, 04:45 PM)Expellite نوشته است:(01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود. البته این را هم باید در نظر بگیرید که سونی در بخش سخت افزار کنسول هم از مایکرو سافت جلو هست و طبق این خبر سیستم کنسول بعدی سونی از مایکرو سافت قوی تره تو این خبر اومده که: طبق این گزاش ، سخت افزار کنسول سونی ، 1.84 TF خواهد بود و سخت افزار Xbox 1.23 TF خواهد بود که به ما این باور را میدهد که کنسول سونی برتر از Xbox است سازندگان هر دو بعد از کنفرانس خود با VG247 صحبت مختصری کرده است که گفته اند PlayStation آینده ، Orbis نام دارد که قابلیت 1.84 TF و Xbox آینده که Durango نام دارد با قابلیت 1.23 TF رونمایی خواهند شد. منبع این خبر هم و در ضمن انحصاری های PS3 واقعا قوی تر از XBOX360 هست و طبق صحبت های که شده تا چند ساله آینده به راحتی بازی ها را پشتیبانی میکنه همینطور این وضعیت برای PS4هم وجود داره به هر حال از هر نظر سونی در حال پیشی گرفتن از مایکروسافت هست و با انحصاری های که تو این سال انتشار پیدا میکنه این حرف ثابت میشه RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - arash12 - 01-20-2013 (01-20-2013, 04:54 PM)spartacus نوشته است:این حرفایی که شما زدید کاملا درست ...(01-20-2013, 04:45 PM)Expellite نوشته است:(01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود. ![]() ولی انتخاب بین این دو کنسول یک چیز سلیقه ایه که معمولا بازی های انحصاری PS3 طرفدارای خاصی داره که زیاد نیستن ![]() ولی ایکس باکس تمام سلیقه ها و سن و سال ها رو شامل میشه که یک نقطه قوتش هم همینه کینکت هم که طرفداراش کم نیستن RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - pirate-88 - 01-20-2013 اقا ارش شما چه اثراری داری که بازی های انحصاری ps مخاطب های خاصی دارن؟!!!!!! هر گیمری که از گیم پلی و گرافیک و داستان سردر بیاره عاشق انحصاری های پلی استیشن میشه.کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد؟؟؟؟؟!!!!! RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - arash12 - 01-20-2013 (01-20-2013, 05:26 PM)pirate-88 نوشته است: اقا ارش شما چه اثراری داری که بازی های انحصاری ps مخاطب های خاصی دارن؟!!!!!! هر گیمری که از گیم پلی و گرافیک و داستان سردر بیاره عاشق انحصاری های پلی استیشن میشه.کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد؟؟؟؟؟!!!!! من اصراری ندارم دارم واقعیت رو می گم ![]() بازی های ps3 (انحصاری) معمولا رنج سنی بالایی می خوان اکثرا 18+ ویک سری سلیقه های خاصی رو می طلبن پس هیچ کس نمیاد بگه که چون این بازی گیم پلی و گرافیک خوبی داره پس این بازی یکی از مورد انتظار ترین بازی ها از نظر من هست مثلا بازی مثل ماین کرفت هیچ حرفی از نظر گرافیک نداره ولی فروششو که می بینید ... "کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد" خیلیییییییییی افراد زیادی هستن که از این بازی خوششون نمیاد و این بازی هم رنج سنی بالایی می خواد هم به سلیقه خیلی ها نمیاد منظور من این نبود که بازی های انحصاری ps3 طرفدار نداره من بازی های این کنسول رو با 360 مقایسه کردم شما اگه یک کم توجه کنین می فهمید که بازی های ایکس باکس خیلی گسترده هستند و هر جور سلیقه ای رو در بر میگیرن (از سنین خیلی پایین تا سنین بالا حتی برای بزرگسالان!!!! ![]() RE: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید - morad - 03-14-2013 xbox 720 باش خال میکنم و عاشق microsoft هستم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] |