نظرسنجی: اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید کدوم رو می خرید
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
x box 720
42.86%
9 42.86%
ps4
57.14%
12 57.14%
wii u
0%
0 0%
nvidia console
0%
0 0%
در کل 21 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه قرار باشه یک کنسول نسل جدید بخرید چی می خرید
برادر فکر کنم باید کنسول جدید انویدیا رو کنسول دستی بنامیمConfused60:
من اسمارت فونمو فروختم و پولشو گذاشتم بانک و یه دونه nokia1200 گرفتمConfused25:.
تا بتونم کنسول دستی انویدیا رو بخرم
[تصویر:  watch-dogs-25.jpg]
پاسخ
100 % ایکس باکس 720 میگیرم
دلیل خاصی هم ندارم چون مایکروسافت همیشه برتر از سونی بوده! Confused74:Confused25:
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
من PS4 میخرم -اونی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و naughty dog پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود.
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
(01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود.

نظر شما محترم هست ولی ممکنه سونی انحصاری های زیادی داشته باشه ولی از بین ان همه انحصاری فقط تعداد کمیشون خوب از آب در می یان.
ولی مایکروسافت با همون تعداد کمی از بازی های انحصاریش همشون خوب بودن مثلا فورزا گریز با هیلو
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
(01-20-2013, 04:34 PM)spartacus نوشته است: من PS4 میخرم -اونی که میگه کسی که میگه Xbox از PLay Station بهتره بدونید از روی تعصب میگه همونطور که مردم ایران فقط Apple رو به خاطر کلاس بالاش دوست دارن و نمیدونن که سیستم جدیدش همیشه برای ایران محدودیت داشته شما کنسول میخرید که بازی انحصاری کنید وگرنه با همون PC بازی میکردین . تا زمانی که شرکت هایی همچون guerilla warfare و ***** پشت سونی هستن و ازش حمایت میکنن و براش بازی انحصاری میدن حتی اگه مایکروسافت کنسول فضایی هم بسازه بازم از سونی عقبه این فقط نظر من بود.
تعصب بخشیش هست ولی همه اش نیست. کنسول باید هم بازی اختصاصی خوب داشته باشه و هم بتونه بازی های مالتی پلتفرم رو به خوبی اجرا کنه. Apple هم فقط کلاس بالا نداره بلکه کیفیت عالی هم داره. Microsoft هم کم برگ برنده نداره. با وجود Epic Games و Lionhead Studios و آقای مولینیو و هم چنین Unreal Engine 4 مایکروسافت پیشاپیش پیشتاز هست.
پاسخ
(01-20-2013, 04:45 PM)Expellite نوشته است:

تعصب بخشیش هست ولی همه اش نیست. کنسول باید هم بازی اختصاصی خوب داشته باشه و هم بتونه بازی های مالتی پلتفرم رو به خوبی اجرا کنه. Apple هم فقط کلاس بالا نداره بلکه کیفیت عالی هم داره. Microsoft هم کم برگ برنده نداره. با وجود Epic Games و Lionhead Studios و آقای مولینیو و هم چنین Unreal Engine 4 مایکروسافت پیشاپیش پیشتاز هست.

البته این را هم باید در نظر بگیرید که سونی در بخش سخت افزار کنسول هم از مایکرو سافت جلو هست و طبق این خبر سیستم کنسول بعدی سونی از مایکرو سافت قوی تره تو این خبر اومده که:
طبق این گزاش ، سخت افزار کنسول سونی ، 1.84 TF خواهد بود و سخت افزار Xbox 1.23 TF خواهد بود که به ما این باور را میدهد که
کنسول سونی برتر از Xbox است
سازندگان هر دو بعد از کنفرانس خود با VG247 صحبت مختصری کرده است که گفته اند PlayStation آینده ، Orbis نام دارد که قابلیت 1.84 TF و Xbox آینده که Durango نام دارد با قابلیت 1.23 TF رونمایی خواهند شد.

منبع این خبر هم
و در ضمن انحصاری های PS3 واقعا قوی تر از XBOX360 هست و طبق صحبت های که شده تا چند ساله آینده به راحتی بازی ها را پشتیبانی میکنه همینطور این وضعیت برای PS4هم وجود داره به هر حال از هر نظر سونی در حال پیشی گرفتن از مایکروسافت هست و با انحصاری های که تو این سال انتشار پیدا میکنه این حرف ثابت میشه
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
(01-20-2013, 04:54 PM)spartacus نوشته است:
(01-20-2013, 04:45 PM)Expellite نوشته است:

البته این را هم باید در نظر بگیرید که سونی در بخش سخت افزار کنسول هم از مایکرو سافت جلو هست و طبق این خبر سیستم کنسول بعدی سونی از مایکرو سافت قوی تره تو این خبر اومده که:
طبق این گزاش ، سخت افزار کنسول سونی ، 1.84 TF خواهد بود و سخت افزار Xbox 1.23 TF خواهد بود که به ما این باور را میدهد که
کنسول سونی برتر از Xbox است
سازندگان هر دو بعد از کنفرانس خود با VG247 صحبت مختصری کرده است که گفته اند PlayStation آینده ، Orbis نام دارد که قابلیت 1.84 TF و Xbox آینده که Durango نام دارد با قابلیت 1.23 TF رونمایی خواهند شد.

منبع این خبر هم
و در ضمن انحصاری های PS3 واقعا قوی تر از XBOX360 هست و طبق صحبت های که شده تا چند ساله آینده به راحتی بازی ها را پشتیبانی میکنه همینطور این وضعیت برای PS4هم وجود داره به هر حال از هر نظر سونی در حال پیشی گرفتن از مایکروسافت هست و با انحصاری های که تو این سال انتشار پیدا میکنه این حرف ثابت میشه
این حرفایی که شما زدید کاملا درست ...Confused43:
ولی انتخاب بین این دو کنسول یک چیز سلیقه ایه که معمولا بازی های انحصاری PS3 طرفدارای خاصی داره که زیاد نیستن Confused67:
ولی ایکس باکس تمام سلیقه ها و سن و سال ها رو شامل میشه که یک نقطه قوتش هم همینه کینکت هم که طرفداراش کم نیستن
پاسخ
اقا ارش شما چه اثراری داری که بازی های انحصاری ps مخاطب های خاصی دارن؟!!!!!! هر گیمری که از گیم پلی و گرافیک و داستان سردر بیاره عاشق انحصاری های پلی استیشن میشه.کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد؟؟؟؟؟!!!!!
zeus your son comes to kill you:(49):
پاسخ
(01-20-2013, 05:26 PM)pirate-88 نوشته است: اقا ارش شما چه اثراری داری که بازی های انحصاری ps مخاطب های خاصی دارن؟!!!!!! هر گیمری که از گیم پلی و گرافیک و داستان سردر بیاره عاشق انحصاری های پلی استیشن میشه.کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد؟؟؟؟؟!!!!!

من اصراری ندارم دارم واقعیت رو می گم Confused43:
بازی های ps3 (انحصاری) معمولا رنج سنی بالایی می خوان اکثرا 18+ ویک سری سلیقه های خاصی رو می طلبن پس هیچ کس نمیاد بگه که چون این بازی گیم پلی و گرافیک خوبی داره پس این بازی یکی از مورد انتظار ترین بازی ها از نظر من هست مثلا بازی مثل ماین کرفت هیچ حرفی از نظر گرافیک نداره ولی فروششو که می بینید ...
"کدومگیمری هست که از god of war خوشش نیاد" خیلیییییییییی افراد زیادی هستن که از این بازی خوششون نمیاد و این بازی هم رنج سنی بالایی می خواد هم به سلیقه خیلی ها نمیاد
منظور من این نبود که بازی های انحصاری ps3 طرفدار نداره من بازی های این کنسول رو با 360 مقایسه کردم شما اگه یک کم توجه کنین می فهمید که بازی های ایکس باکس خیلی گسترده هستند و هر جور سلیقه ای رو در بر میگیرن (از سنین خیلی پایین تا سنین بالا حتی برای بزرگسالان!!!!Confused05:)
پاسخ
xbox 720
باش خال میکنم و عاشق microsoft هستم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
کیهان مکانی است که مقیاسهای بینهایت در آن حکم رانی می کنند[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خرید لنز چشم saharqasemi 2 1,792 04-05-2022, 03:47 PM
آخرین ارسال: saharqasemi
Photo خرید میز تحریر نقد و اقساطی 24 ماهه بدون نیاز به ضامن decochid 0 1,077 01-31-2022, 07:37 PM
آخرین ارسال: decochid
  اقامت استرالیا از طریق خرید ملک 2022، بررسی شرایط و هزینه خرید ملک asow99 0 993 12-29-2021, 05:33 PM
آخرین ارسال: asow99
  خرید تجهیزات دندانپزشکی از آوادنتال avaden 0 1,230 11-30-2021, 12:11 PM
آخرین ارسال: avaden
  جدید ترین عناوین حالا درس haladars 0 1,134 11-19-2021, 11:27 PM
آخرین ارسال: haladars

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان