خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins (/Thread-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Batman-Arkham-Origins) |
RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - Arthas - 11-15-2013 (11-15-2013, 01:03 AM)'Erfan_HD' نوشته است: خوب بود دستت درد نکنه. منم اولش تعجب کردم که اسم کاور و عنوان مقاله با هم فرق داره (مخصوصاً اینکه دو تا بازی قبلی رو تجربه نکردم) ممنون بابت مطالعه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] در واقع داستان این نسخه چند سال قبل تر از داستان "آرکام سیتی" هست. یعنی اگر اول این رو بازی کنید و بعدش "تیمارستان آرکام" و بعدش هم "آرکام سیتی" رو بازی کنید، در واقه داستان ها رو بهتر متوجه می شید. در مورد گاتهام و آرکام هم این کار رو میخواستم از عمد بذارم ولی گفتم شاید خیلیا گیج بشن. برای همین فقط عنوان داستانم رو با نام گاتهام یاد کردم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - DEAD_MAN - 11-15-2013 نقدت بسیار خوب بود و تمام جزئیات هم که ازش کشیدی بیرون!!! توضیحات کارکترها و انتخاب عکس ها بسیارخوب بود. توضیحات هم دقیق بودن. خسته نباشی. RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - academy - 11-15-2013 خسته نباشى توضيحاتت خيلى كامل بود درمورد بتمن و دشمن هاش فقط بتمن تو اين سرى دشمن هاى ديگه هم داشت كاش راجع به اوناهم يه توضيحى ميدادى ولى دركل خيلى خوب بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - PicaSSO - 11-15-2013 مرسی کیوان جان، اول یک خسته نباشید بگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] من چند روزی نبودم، برای همین کلی کار سرم ریخته؛ ولی از دلم نیومد که نگاهی به نقدت نندازم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستش رو بخوای فقط تا آخر بیوگرافی شخصیت ها خوندم و دو مورد مشکل دیدم که بهشون می خواهم اشاره کنم. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] فکر نمی کنی که اینجا یک "است" لازمه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] "در نهایت باید بخش داستانی این نسخه بازی "بت من" را عالی دانست چراکه هیچ باگ و مشکلی در داستان وجود ندارد و داستان جذاب و غیر قابل پیش بینی طراحی شده و نحوه بیان داستان نیز از خود داستان، زیباتر طراحی شده." است. مشکل دیگه که مربوط به بیوگرافی هاست، اینه که خیلی بی مقدمه نوشتی: توضیح در مورد شخصیت های اصلی بازی(!) مثلاً باید اینجوری شروع می کردی تا به بیوگرافی برسی: همواره شخصیت پردازی فوق العاده قوی و حضور شخصیت های جذاب در سری بازی های Batman، بر ارزش داستان این سری می افزوده، پس ... بعد یک کمی در مورد حضور شخصیت های قدیمی و جدید توضیح میدادی و بعد از بیوگرافی شخصیت ها هم یک نتیجه گیری کلی از شخصیت پردازی بگیری. یک کمی هم سعی کن از کلمات به اصطلاح حرفه ای تر و ادبی تر استفاده کنی! همون طور که گفتم از اینجا به بعدش رو نخوندم، پس نمی تونم نظری بدم! ولی بعداً نظرم رو دربارش به خودت میگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - krazy_kow@ - 11-15-2013 بیشتر شبیه اطلاعات کلی بازی بود تا نقد RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - Arthas - 11-15-2013 باید ببخشید چون روی Word 2013 نوشتم و خیلی باگ داشت و غلط املایی ممکنه توش باشه. جناب krazy_kow@: منظورتون دقیقا چیه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] آخه در قسمت داستانی خیلی جلو خودم رو گرفتم اسپویل نکنم و اگرهم قسمت گیم پلی رو بیشتر توضیح می دادم اسپویل باز می شد تو داستان چون مجبور بودم مثلا بگم فلان گدجت رو بعد از شکست این شخصیت در مرحله ی فلان بدست می آورید! خب سعی کردم اسپویل نشه چون خیلیا هنوز بازی نکردن این عنوانو[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] فکر کنم جواب شما رو داده باشم و اگر هم جواب درستی ندادم منو ببخشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] (11-15-2013, 05:49 PM)'a.gamer' نوشته است: مرسی کیوان جان، اول یک خسته نباشید بگم! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] درود علی جان[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] در مورد شخصیت پردازی باید بگم مقدمه داشتم!! از "توضیح در مورد..." ، پاراگراف بالاییش کاملا یک مقدمه هست[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - ناشناس - 11-15-2013 خیلی نقد خوبی نوشتید . معلوم است که استعداد بالایی دارید RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - Punished Snake - 11-15-2013 خیلی ممنون بابت نقد و بررسی واقعا عالی بود ، خسته نباشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] ولی به نظرتون داستان بازی یکم امتیازش زیاد نیست ؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 10/10 [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] یعنی در حد بازی هایی مثل Bioshock هست ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - Arthas - 11-15-2013 (11-15-2013, 08:46 PM)'Dani-27' نوشته است: خیلی ممنون بابت نقد و بررسی واقعا عالی بود ، خسته نباشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] نه مقایسه نکنید. نمره این طوری رو مقایسه نکنید در این صورت نقدای GTA V یک دونش هم نباید کامل می شد چون داستانش مثل بایوشاک نیست!!! مقایسه کردن نمرات درست نیست. نمره کل قابل مقایسه هست.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خداوند آرکام: نقد و بررسی بازی Batman Arkham Origins - ناشناس - 11-15-2013 فقط این رو هم بگم اکثر سایت های معتبر نمره کمی به آن داده اند از ۳و۴ تا ۶ |