شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی (/Thread-%D8%B4%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B9%D9%85-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C) |
RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - Armin Zol - 09-02-2015 بهترین بازی ایرانی تولید شده ( از نظر بنده ) و بنظرم بین امتیازات اگه گرافیک رو 9 میکردین و صداگذاری رو 8.5 بهتر بود باتشکر از شما :heart: RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - mjsh - 09-02-2015 ویرایش نهایی انجام شد. غلط های املایی اصلاح گردید و نکات و مطالب مختلفی به بخشهای مختلف افزوده شود. ( شخصیت ها ، نکات گرافیکی جدیدی و ... ) (09-02-2015, 10:57 PM)Armin Zol نوشته است: بهترین بازی ایرانی تولید شده ( از نظر بنده ) با تشکر از شما برای نظرتون. RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - Last Warrior - 09-02-2015 خسته نباشید میگم به نویسندهی عزیز من بازی رو تجربه نکردم ولی اونطور که از نقد مشخصه، با بازی نسبتا خوبی طرف هستیم. امیدوارم بازیهای ایرانی همشون در مسیر پیشرفت قرار بگیرن، البته این پیشرفت مستلزم پرورش و استفاده از نیروهای خلاق و همچنین نگاه متفاوت به این صنعت-هنر نوپا در کشور ما هست که شاید در حال حاضر بیشتر مثل یه بچهی سر راهی به اون نگاه میشه! علاوه بر جنبهی درآمدزایی(البته این مورد بحثش و مشکلاتش مفصله)، استفاده از بازیها در زمینههای دیگه مثل آموزشی و ... هم تاثیرش بمراتب بیشتر از هر روش دیگهای هست، موارد مثالش هم بیشماره و بارها گفته شده. در هر حال امیدوارم یه نگاه متفاوت به مقوله بازیسازی در کشور ما بشه و همینطور با سرمایهگذاری روزی ( انشاا... که به عمر ما قد بده) کشور ما هم در این صنعت-هنر در عرصهی بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشه.
یه نکته هم اینه که فقط سرمایه کافی نیست بلکه کار کردن بر روی ایدههای ناب در تمام بخشهای یک بازی ( اعم از داستان و گیمپلی و ...) امر فوق العاده مهمی هست.نقدتون خوب بود، چند تا نکته هم هست که در ادامه میگم: در نگاه کلی به همه بخش ها پرداختید و این نکته خوبی هست و فقط میشه گفت در بعضی بخشها به مواردی بهصورت کلی اشاره کردید و از اونها عبور کردید. در بخش داستان مواردی رو که مطرح کردید براش توضیحات بیشتری میتونستید بدید؛ مثلا در مورد نکات عطف داستانی و روند داستان، اوج و فرود اون و یا چرایی قوی بودن شخصیتها و یا ضعف اونها و ... میتونستید توضیحات کاملتری رو بنویسید.
مورد دیگه توضیحات در مورد هوش مصنوعی هست که به نظر من بهتر بود در بخش گیمپلی قرار میگرفت.سایر بخشها هم توضیحات خوب هست، البته در بخش گیمپلی من دوست داشتم بیشتر در مورد امکانات و مکانیزمهای بازی بدونم. اطلاعاتی هم که در مقدمه داده بودید خوب بود. موفق باشید RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - ALIREZA A.T.A - 09-02-2015 سلام شما بازی رو از کجا تهیه کردید ایا در سیستم زیر اجرا میشه ؟ nvidia gt740 m 1gb intel core i7 ram 6 RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - mjsh - 09-02-2015 (09-02-2015, 11:43 PM)Last Warrior نوشته است: خسته نباشید میگم به نویسندهی عزیز ممنون بابت نظرتون. ایشالله در نقد های بعدی این مشکلات رفع میشه. (09-02-2015, 11:53 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: سلام شما بازی رو از کجا تهیه کردید ایا در سیستم زیر اجرا میشه ؟ بنده از یک بازی فروشی ( به قول خودم سی دی فروشی ). بله اجرا میشه و حداقلش رو high همان بالا میتوانید بازی کنید. ( بازی بسیار بالا یا very high هم دارد. ) RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - isapor123 - 09-03-2015 و باز هم تصاویری جدید و گرافیکی خیره کننده که خودم گرفتم (برای بزرگ نشون دادن تصاویر رو در Tab جدید باز کنید) RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - ALIREZA A.T.A - 09-03-2015 وای بی صبرانه منتظر بازیش بودم حالا که اومده امروز میرم میگیرم این بازی واقعا تحولی در عرصه گیم ایران هست که به e3 هم راه پیدا کرده و امیدوارم از راسپینا حمایت های لازم بشه تا ورود به کنسول ها و رقابتی در نسل هشت بین تمام پلتفرم ها صورت بگیره و من هم به عنوان یک گیمر به تمام گیمران pc باز برای این انحصاری جدیدتون تبریک میگم RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - ehsan 147 - 09-03-2015 ی سری به قسمت آنلاین بازی هم بندازنید درسته هیچکس نیست :-/ اما حداقل ی زمانی تعیین کنید که بریم توش تا بتونیم قسمت آنلانش رو هم تجربه کنیم RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - mjsh - 09-03-2015 (09-03-2015, 02:55 PM)ehsan 147 نوشته است: ی سری به قسمت آنلاین بازی هم بندازنید سلام دوست عزیز. نقد را کامل خوانده اید؟ جمله زیر را در بخش سخن پایانی نقد نوشته بودم. همچنین باید بگویم که طبق اعلام سازندگان بخش چند نفره فعلا به صورت LAN موجود است و در صورت فروش خوب بخش آنلاین به صورت یک پچ به بازی افزوده میشود. RE: شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی - JAFARI.A - 09-06-2015 واقعا بازی عالی بود من که خوشم اومد بین بازی های ایرانی خیلی خوب بود :blush: :blush: و ممنون بابت نقد خوبتون :D :D |