نظرسنجی: آیا از این نقد بنده راضی بودید؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بلی
90.00%
36 90.00%
خیر
10.00%
4 10.00%
در کل 40 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوتر با طعم راسپینایی / نقد و بررسی بازی ارتش های فرازمینی
بهترین بازی ایرانی تولید شده ( از نظر بنده )
و بنظرم بین امتیازات اگه گرافیک رو 9 میکردین و صداگذاری رو 8.5 بهتر بود
باتشکر از شما :heart:
پاسخ
ویرایش نهایی انجام شد. غلط های املایی اصلاح گردید و نکات و مطالب مختلفی به بخشهای مختلف افزوده شود. ( شخصیت ها ، نکات گرافیکی جدیدی و ... )

(09-02-2015, 10:57 PM)Armin Zol نوشته است: بهترین بازی ایرانی تولید شده ( از نظر بنده )
و بنظرم بین امتیازات اگه گرافیک رو 9 میکردین و صداگذاری رو 8.5 بهتر بود
باتشکر از شما :heart:

با تشکر از شما برای نظرتون.
only call of duty series
پاسخ
خسته نباشید میگم به نویسنده‌ی عزیز
من بازی رو تجربه نکردم ولی اونطور که از نقد مشخصه، با بازی نسبتا خوبی طرف هستیم. امیدوارم بازی‌های ایرانی همشون در مسیر پیشرفت قرار بگیرن، البته این پیشرفت مستلزم پرورش و استفاده از نیروهای خلاق و همچنین نگاه متفاوت به این صنعت-هنر نوپا در کشور ما هست که شاید در حال حاضر بیشتر مثل یه بچه‌ی سر راهی به اون نگاه میشه! علاوه بر جنبه‌ی در‌آمدزایی(البته این مورد بحثش و مشکلاتش مفصله)، استفاده از بازی‌ها در زمینه‌های دیگه مثل آموزشی و ... هم تاثیرش بمراتب بیشتر از هر روش دیگه‌ای هست، موارد مثالش هم بیشماره و بار‌ها گفته شده. در هر حال امیدوارم یه نگاه متفاوت به مقوله بازی‌سازی در کشور ما بشه و همینطور با سرمایه‌گذاری روزی ( انشاا... که به عمر ما قد بده) کشور ما هم در این صنعت-هنر در عرصه‌ی بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشه.
یه نکته هم اینه که فقط سرمایه کافی نیست بلکه کار کردن بر روی ایده‌های ناب در تمام بخش‌های یک بازی ( اعم از داستان و گیم‌پلی و ...) امر فوق العاده مهمی هست.

نقدتون خوب بود، چند تا نکته هم هست که در ادامه میگم:
در نگاه کلی به همه بخش ها پرداختید و این نکته خوبی هست و فقط میشه گفت در بعضی بخش‌ها به مواردی به‌صورت کلی اشاره کردید و از اونها عبور کردید.  در بخش داستان مواردی رو که مطرح کردید براش توضیحات بیشتری میتونستید بدید؛ مثلا در مورد نکات عطف داستانی و روند داستان، اوج و فرود اون و یا چرایی قوی بودن شخصیت‌ها و یا ضعف اونها و ... میتونستید توضیحات کاملتری رو بنویسید.
مورد دیگه توضیحات در مورد هوش مصنوعی هست که به نظر من بهتر بود در بخش گیم‌پلی قرار می‌گرفت.
سایر بخش‌ها هم توضیحات خوب هست، البته در بخش گیم‌پلی من دوست داشتم بیشتر در مورد امکانات و مکانیزم‌های بازی بدونم.
اطلاعاتی هم که در مقدمه داده بودید خوب بود.

موفق باشید
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ
سلام شما بازی رو از کجا تهیه کردید ایا در سیستم زیر اجرا میشه ؟
nvidia gt740 m 1gb
intel core i7
ram 6

[تصویر:  Screen_Shot_2016-06-12_at_5.02.41_PM.0.png]
پاسخ
(09-02-2015, 11:43 PM)Last Warrior نوشته است: خسته نباشید میگم به نویسنده‌ی عزیز
من بازی رو تجربه نکردم ولی اونطور که از نقد مشخصه، با بازی نسبتا خوبی طرف هستیم. امیدوارم بازی‌های ایرانی همشون در مسیر پیشرفت قرار بگیرن، البته این پیشرفت مستلزم پرورش و استفاده از نیروهای خلاق و همچنین نگاه متفاوت به این صنعت-هنر نوپا در کشور ما هست که شاید در حال حاضر بیشتر مثل یه بچه‌ی سر راهی به اون نگاه میشه! علاوه بر جنبه‌ی در‌آمدزایی(البته این مورد بحثش و مشکلاتش مفصله)، استفاده از بازی‌ها در زمینه‌های دیگه مثل آموزشی و ... هم تاثیرش بمراتب بیشتر از هر روش دیگه‌ای هست، موارد مثالش هم بیشماره و بار‌ها گفته شده. در هر حال امیدوارم یه نگاه متفاوت به مقوله بازی‌سازی در کشور ما بشه و همینطور با سرمایه‌گذاری روزی ( انشاا... که به عمر ما قد بده) کشور ما هم در این صنعت-هنر در عرصه‌ی بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشه.
یه نکته هم اینه که فقط سرمایه کافی نیست بلکه کار کردن بر روی ایده‌های ناب در تمام بخش‌های یک بازی ( اعم از داستان و گیم‌پلی و ...) امر فوق العاده مهمی هست.

نقدتون خوب بود، چند تا نکته هم هست که در ادامه میگم:
در نگاه کلی به همه بخش ها پرداختید و این نکته خوبی هست و فقط میشه گفت در بعضی بخش‌ها به مواردی به‌صورت کلی اشاره کردید و از اونها عبور کردید.  در بخش داستان مواردی رو که مطرح کردید براش توضیحات بیشتری میتونستید بدید؛ مثلا در مورد نکات عطف داستانی و روند داستان، اوج و فرود اون و یا چرایی قوی بودن شخصیت‌ها و یا ضعف اونها و ... میتونستید توضیحات کاملتری رو بنویسید.
مورد دیگه توضیحات در مورد هوش مصنوعی هست که به نظر من بهتر بود در بخش گیم‌پلی قرار می‌گرفت.
سایر بخش‌ها هم توضیحات خوب هست، البته در بخش گیم‌پلی من دوست داشتم بیشتر در مورد امکانات و مکانیزم‌های بازی بدونم.
اطلاعاتی هم که در مقدمه داده بودید خوب بود.

موفق باشید

ممنون بابت نظرتون. ایشالله در نقد های بعدی این مشکلات رفع میشه.

(09-02-2015, 11:53 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: سلام شما بازی رو از کجا تهیه کردید ایا در سیستم زیر اجرا میشه ؟
nvidia gt740 m 1gb
intel core i7
ram 6

بنده از یک بازی فروشی ( به قول خودم سی دی فروشی ). بله اجرا میشه و حداقلش رو high  همان بالا میتوانید بازی کنید. ( بازی بسیار بالا یا very high  هم دارد. )
only call of duty series
پاسخ
و باز هم تصاویری جدید و گرافیکی خیره کننده که خودم گرفتم  Eee (برای بزرگ نشون دادن تصاویر رو در Tab جدید باز کنید)

[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_38_53_89.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_38_17_46.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_38_05_15.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_17_02_09.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_21_30_46.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_38_13_76.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_38_07_68.jpg]
[تصویر:  UDK_2015_09_03_12_19_25_69.jpg]
پاسخ
وای بی صبرانه منتظر بازیش بودم حالا که اومده امروز میرم میگیرم این بازی واقعا تحولی در عرصه گیم ایران هست که به e3 هم راه پیدا کرده و امیدوارم از راسپینا حمایت های لازم بشه تا ورود به کنسول ها و رقابتی در نسل هشت بین تمام پلتفرم ها صورت بگیره و من هم به عنوان یک گیمر به تمام گیمران pc باز برای این انحصاری جدیدتون تبریک میگم

[تصویر:  Screen_Shot_2016-06-12_at_5.02.41_PM.0.png]
پاسخ
ی سری به قسمت آنلاین بازی هم بندازنید
درسته هیچکس نیست :-/  اما حداقل ی زمانی تعیین کنید که بریم توش تا بتونیم قسمت آنلانش رو هم تجربه کنیم
[تصویر:  n354_batman-arkham-knight-header3-664x374.jpg]
پاسخ
(09-03-2015, 02:55 PM)ehsan 147 نوشته است: ی سری به قسمت آنلاین بازی هم بندازنید
درسته هیچکس نیست :-/  اما حداقل ی زمانی تعیین کنید که بریم توش تا بتونیم قسمت آنلانش رو هم تجربه کنیم

سلام دوست عزیز. نقد را کامل خوانده اید؟ جمله زیر را در بخش سخن پایانی نقد نوشته بودم.

همچنین باید بگویم که طبق اعلام سازندگان بخش چند نفره فعلا به صورت LAN موجود است و در صورت فروش خوب بخش آنلاین به صورت یک پچ به بازی افزوده میشود.
only call of duty series
پاسخ
واقعا بازی عالی بود من که خوشم اومد بین بازی های ایرانی خیلی خوب بود  :blush: :blush: 
و ممنون بابت نقد خوبتون :D :D
[تصویر:  spongebob_patrick_baseball_bat_art_106038_3840x2400.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,001 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,108 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,142 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,630 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,290 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان