Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-3-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-Ezio-Auditore-%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D9%88--19737)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - DeadSec - 09-15-2015

نقل‌قول: یعنی یک درصد فرض کن جیکوب اون معتاد باشه که بعید هم نیست لات محل وقتی بیاد اساسین بشه انتظارتون چیه؟!
ولی خودمونیم ها اتزیو هم قبل از اینکه اساسین بشه یه لات محل درجه یک بود ! :D

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - Mr. Lord - 09-15-2015

(09-15-2015, 10:13 PM)DeadSec نوشته است:
نقل‌قول: یعنی یک درصد فرض کن جیکوب اون معتاد باشه که بعید هم نیست لات محل وقتی بیاد اساسین بشه انتظارتون چیه؟!
ولی خودمونیم ها اتزیو هم قبل از اینکه اساسین بشه یه لات محل درجه یک بود ! :D

تنها کسی بودی که به این نکته ظریف اشاره کردی 113  دقیقا داشت انکار میکرد! قاتل پر حاشیه Eee

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - .Ali. - 09-18-2015

اونجا که از جناب اتزیو نظرشون در مورد دیگر اساسین ها پرسیدین ایشون در مورد کانر گفتن که برای انتقام مادرش به اساسین ها پیوسته بود.

در جواب ایشون بگم که البته اتزیو هم برای انتقام این کارو کرد که اواخر ac 2 دیگه فهمید چیزایی مهمتر از انتقام وجود داره. کانر به خاطر انتقام اینکارو نکرد بلکه جونو به کانر گفت که علامت اساسین ها رو دنبال کنه.

Eee

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - Be the story - 09-18-2015

فرض کن یکی از مرحله های سندیکیت خرید مواد و کشیدنش باشه.
خخخخخخ
Assassin's
Creed
Drug

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - Moien_fr - 09-18-2015

مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - good boys - 09-18-2015

(09-18-2015, 04:27 PM)miatge نوشته است: مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی

اقا اینا همش یه شوخیه وگرنه اتزیو که نیومده این حرفا رو بزنه (با قسمت باگ ها  و کوبوندن با نظر شخصی کاری ندارم)

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - Mr. Lord - 09-20-2015

(09-18-2015, 04:27 PM)miatge نوشته است: مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی

درسته میدونم و خودم از فن های اساسینم و تمام پایه ی این مقاله شوخی بود فقط وگرنه هیچکدومش نظر شخصی من نبود و جنبه ی طنز داشت
موفق باشید S0 (74)

RE: مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو) - Sina Assassin - 09-21-2015

حیف ولی قشنگ بازیو زیر پوستی کوبندی.به خدا این اساسینو مشکلاتشو خیلی بزرگ دارین جلوه میدین.من هنوز که هنوزه گاهی اوقات وسوسه میشم برم ای سی دو یا برادر هود یا حتی یونیتی و بلک فلگ رو دوباره بازی کنم.یکی از بهترین بازیای عمرم بوده و هست.خواهشا با نظر شخصی و بدون نظر شخصی و از زبان قهرمان بزرگ این سری نکوبونید.موفق باشید.
منتظر مصاحبه لارا هستم.