نظرسنجی: مصاحبه بعدی؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
Hitman-Hitman
20.00%
10 20.00%
Sam Fisher-Splinter Cell
28.00%
14 28.00%
Lara Craft-Tomb Rider
52.00%
26 52.00%
در کل 50 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مصاحبه 3|گفت و گو با Ezio Auditore (اتزیو)
نقل‌قول: یعنی یک درصد فرض کن جیکوب اون معتاد باشه که بعید هم نیست لات محل وقتی بیاد اساسین بشه انتظارتون چیه؟!
ولی خودمونیم ها اتزیو هم قبل از اینکه اساسین بشه یه لات محل درجه یک بود ! :D
پاسخ
(09-15-2015, 10:13 PM)DeadSec نوشته است:
نقل‌قول: یعنی یک درصد فرض کن جیکوب اون معتاد باشه که بعید هم نیست لات محل وقتی بیاد اساسین بشه انتظارتون چیه؟!
ولی خودمونیم ها اتزیو هم قبل از اینکه اساسین بشه یه لات محل درجه یک بود ! :D

تنها کسی بودی که به این نکته ظریف اشاره کردی 113  دقیقا داشت انکار میکرد! قاتل پر حاشیه Eee
[تصویر:  cr0gox64emoz.gif]
پاسخ
اونجا که از جناب اتزیو نظرشون در مورد دیگر اساسین ها پرسیدین ایشون در مورد کانر گفتن که برای انتقام مادرش به اساسین ها پیوسته بود.

در جواب ایشون بگم که البته اتزیو هم برای انتقام این کارو کرد که اواخر ac 2 دیگه فهمید چیزایی مهمتر از انتقام وجود داره. کانر به خاطر انتقام اینکارو نکرد بلکه جونو به کانر گفت که علامت اساسین ها رو دنبال کنه.

Eee
...

پاسخ
فرض کن یکی از مرحله های سندیکیت خرید مواد و کشیدنش باشه.
خخخخخخ
Assassin's
Creed
Drug
پاسخ
مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
پاسخ
(09-18-2015, 04:27 PM)miatge نوشته است: مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی

اقا اینا همش یه شوخیه وگرنه اتزیو که نیومده این حرفا رو بزنه (با قسمت باگ ها  و کوبوندن با نظر شخصی کاری ندارم)
پاسخ
(09-18-2015, 04:27 PM)miatge نوشته است: مقاله خوبی بود. تیکه ی پراید قشنگ بود.  اما این که کلیه نسخه های مختلف اساسینز کرید رو با نظر شخصیت کوبوندی خوب نبود. مثلا کانر واسه انتقام مامانش اساسین نشد بلکه تو تقدیرش این بود چون فرزند هیتم بوده و ایگل ویژن رو داشت. یا یونیتی که من و خیلی ها اون باگی که بهش اشاره کردی رو اصلا ندیدیم. یا این که داستان غنی اساسین سیندیکت که یکی از پایه هاش اختلاف طبقاتی بین مردم و زورگویی کارخونه دارا و این جیزا و... هست رو فقط نوشتی دوتا لات آمدن اساسین شدن. کلا این طور نمیگفتی بهتر میبود. مرسی

درسته میدونم و خودم از فن های اساسینم و تمام پایه ی این مقاله شوخی بود فقط وگرنه هیچکدومش نظر شخصی من نبود و جنبه ی طنز داشت
موفق باشید S0 (74)
[تصویر:  cr0gox64emoz.gif]
پاسخ
حیف ولی قشنگ بازیو زیر پوستی کوبندی.به خدا این اساسینو مشکلاتشو خیلی بزرگ دارین جلوه میدین.من هنوز که هنوزه گاهی اوقات وسوسه میشم برم ای سی دو یا برادر هود یا حتی یونیتی و بلک فلگ رو دوباره بازی کنم.یکی از بهترین بازیای عمرم بوده و هست.خواهشا با نظر شخصی و بدون نظر شخصی و از زبان قهرمان بزرگ این سری نکوبونید.موفق باشید.
منتظر مصاحبه لارا هستم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مصاحبه‌ با سازندگان Man of Medan | صحبت‌ درباره‌ی داستان، فضاسازی و عناصر بازی White Beard 0 1,293 11-25-2018, 12:34 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چالش طاقت فرسای نینجا | مصاحبه با کارگردان بازی Nioh B.A.T 0 1,630 11-14-2016, 12:44 AM
آخرین ارسال: B.A.T
  تابلوی نقاشی برعکس | مصاحبه با کارگردان بازی Gravity Rush 2 B.A.T 0 1,431 10-23-2016, 02:16 AM
  ارواح جان سخت جریان‌ساز | مصاحبه با هیدتاکا میازاکی B.A.T 0 1,578 10-21-2016, 03:30 AM
  رویایی که به واقعیت می‌پیوندد | مصاحبه با کارگردان بازی Final Fantasy XV B.A.T 2 1,794 10-05-2016, 12:45 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان